Dodaj do ulubionych

trampoliny

22.02.11, 19:19
Zastanawiam sie nad zakupem trampoliny ogrodowej takiej wiekszej z siatką powyżej 3 m średnicy..i hmmm- co jest że sa takie różnice cenowe?
Na allegro można wytapac całkiem za przyzwoitą cenę a już u producenta dwa razy droższa - no i ta cena przesyłki-200 zł- której nie można ominać i samemu sobie po towar jechać?
Boję sie kupić bez obejrzenia żeby sie nie okazało że to totalna chińszczyzna ...
Czy ktoś ma doświadczenie ? Ewentualnie mógłby cos polecić ?
Mam na oku coś takiego:
allegro.pl/markowa-trampolina-ts-z-siatka-366cm-drabinka-12ft-i1474491030.html
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: trampoliny 22.02.11, 20:24
      mnie przed zakupem na allegro znięchęciło mnóstwo negatywnych komentarzy u większości sprzedających.
      co do chuinszczyzny to chyba teraz na inną nie ma co liczyczyć....
      przed komuniami /majem/ mnóstwo tego bedzie w marketach na promocjach-może nie osiągną takiej niskiej ceny-ale będziesz miała do wglądu....
    • paramecium Re: trampoliny 22.02.11, 20:37
      W tamtym roku próbowałam kupić trampolinę (2,5metra średnicy) w sezonie, czyli w maju, jeśli na allegro znalazłam z odbiorem osobistym w Krakowie, to akurat nie mieli tych wymiarów.
      Różni sprzedawcy z allegro zwodzili mnie do lipca. W tym czasie próbowałam kupić stacjonarnie w super- i hipermarketach, ale były wykupione. W końcu kupiłam w sellgrosie (w Bytomiu) drożej ale mogłam sobie zobaczyć jak wygląda po złożeniu.
      Myślę, że ta cena z aukcji, przez ciebie zalinkowanej, jest w porządku. Jeśli zdecydujesz się na sklep stacjonarny, trzymaj rękę na pulsie i przeglądaj gazetki. Towar szybko znika.
    • mirszy Re: trampoliny 22.02.11, 21:09
      Mam taką jak pokazujesz tylko 3 m. Nie jest taka wysoka, a reszta taka sama. Też kupowałam na All i też niestety płaciłam 200 zł za przesyłkę. Przyjechały 2 duże ciężkie kartony, więc pewnie dlatego tak drogo.
      Z moją wszystko jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka