malwina79 01.03.11, 21:39 Koło mnie nie ma, czy gdzieś w Krakowie znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanatalki87 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 02.03.11, 07:50 A w której nie ma ?? Tzn która jest koło Ciebie Sprawdzę jak będę tylko jak ma wyglądać NOWE opakowanie ?? I czym różnią się pieluszki od starych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 02.03.11, 07:57 hehehehe dopiero teraz zobaczyłam wątek--gdybym wczesniej widziała-na pewno bym nie zakłądała nowego--ale ja szukam w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 02.03.11, 09:06 Byłam na Jerzmanowskiego i na Aleksandry (Heleny- nie wiem dokładnie na której z ulic jest ten sklep). Opakowanie podobne do Pampers Premium i pieluchy też ponoć bardzo podobne do powyższych W którymś z wątków o tych pieluchach dziewczyny wkleiły zdjęcia nowego opakowanie, jak znajdę to przekopiuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 02.03.11, 09:37 Czyli takie jasne białe ? Dziś zaglądnę do 2 biedronek na matecznym i w okolicach korony .. nie wiem jakie adresy Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 02.03.11, 09:47 Czyli wiem czego szukać . Mam nadzieje że gdzieś znajdę Bo Ciekawa jestem czy faktycznie podobne ... Fajnie jakby nam podeszły bo przy bliźniakach trochę nam pampersów schodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 byłam i LIPA 02.03.11, 17:59 Ok byłam ; ul. Bonarka ul. Halszki 3A ul. Beskidzka 30 Wszędzie STARE Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Re: byłam i LIPA 09.03.11, 13:42 Misteczko Studenckie też niestety jeszcze STARE. Też czyham na te nowe.... Założę się, że w większych miastach pojawią się najpóźniej... Będą chcieli, żeby im zeszło jak najwięcej a w dużych mistatch to i popyt większy... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: byłam i LIPA 09.03.11, 17:57 U mnie od ponad tygonia nie ma już w ogóle 4 a nowych nie dają Odpowiedz Link Zgłoś
arachnela Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 09.03.11, 18:01 Ja co prawda nie z Krakowa ale u mnie też po czwórkach zostało tylko puste pudełko i nie dokładają. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Gdynia? 10.03.11, 07:51 A gdzie w Gdyni patrzysz? Ja byłam wczoraj w dwóch biedronkach na Karwinach i jednej na Dąbrowie. Czwórek od dwóch tygodni nie ma. W jednej było jedno opakowanie starych. Ale dwójek i trójek jest sporo nowych. Jestem trochę zawiedziona bo baaardzo nam te nowe Dada podpasowały, a wygląda na to że znowu muszę się czaić na promocję pampersów... Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Gdynia? 10.03.11, 08:25 To tak jak u mnie w Sosnowcu--W 3 biedronkach juz są te niowe dady--ale czwórek w dwóćh wogóle nie ma--a w jednej były tylkmo 2 paczki przedwczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
klaipio Re: Gdynia? 10.03.11, 17:27 A ja myślałam że tylko u mnie lipa z pieluchami w biedronce. są 2, 3-nowe i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea19 Re: Sosnowiec 13.03.11, 20:44 W Sosnowcu nowe Dady 4 widziałam na 1 Maja, w centrum, na Narutowicza (obok lodowiska) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia19 Re: Gdynia? 10.03.11, 21:29 Wczoraj byłam w Biedronce w Mysłowicach i było masa tych Pampersów w rozmiarze 4, ale nie kupiłam bo właśnie nie wiem jak z jakością Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Gdynia? 10.03.11, 21:33 warto Moj odpampersowany w sumie--ale jedna na noc zakładam-bo czasem jak duzo pije i spi długo to sie jeszacze zsika--i dlatego na nie koczowałąm--zeby na koniec-nacieszyc sie komfortem dady Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re:a w jakiej cenie one są ? (rozm 4 ) 11.03.11, 09:48 Ja pytalam w poznańkich biedronach,to Pani nawet nie wiedziala,że sa nowe Dada,ale powiedziała że skoro są,to napewno kiedys i do nich dotrą,a narazie podejrzewa,że po prostu będa tak dlugo,az z magazynów nie znikna stare.I cos mi sie wydaje,że tak będzie brak "czwórwek" z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka103 Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 11.03.11, 19:58 w poznaniu też są dzisiaj kupiłam w biedronce na osiedlu jagielońskim dada premium 4 były też i piątki za 26,99 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.tyl Re: W której krakowskiej Biedronce są nowe DADA? 11.03.11, 20:23 Krosno - w 3 biedronkach są tylko stare 2 i 3, innych nie ma, pytałam obsłgi i dostawy pieluch są wstrzymane do odwołania nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Biedronce są nowe DADA? 13.03.11, 19:54 Ja dostałam wczoraj w Zdzieszowicach 4 nówe, dzisiaj już nie ma, ale pieluszki są super!!! Miękkie, elstyczne boczki miłe wzorki i nie uczulaą moje dzicko Mam nadzieję tylko że cana nie wzrosnie po tych zachwytach Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Kraków 13.03.11, 23:31 No i kupiłam dziś 2 paki Nowych 4! Biedronka na Miasteczku studenckim - były 4 i 5. 3 były ale stare z żabką. Odpowiedz Link Zgłoś