aniutek75 29.04.04, 19:37 Mam pytanko, czy w driverze nakrycie z gondoli nie pasuje do sportówki??Bo czytałam w pstach o 4XL i podobno za duże?? a jakie macie wrażenia, wózek warty polecenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sniezkabiala Re: Do nan nających drivera 3XL 30.04.04, 19:20 Mam drivera 3xl. Przykrycie gondoli jest jednoczesnioe okryciem na nóżki do spacerówki i u mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: Do nan nających drivera 3XL 01.05.04, 07:07 Ja też mam 3 XL i okrycie również pasuje, o wrażeniach trudno jeszcze mówić, bo wózeczek czeka dopiero na pasażera. Ale z wykonania jestem bardzo zadowolona i domowo-spacerowe testy również wypadły bardzo pozytywnie. Pozdrawiam - Monika Odpowiedz Link Zgłoś
netka12 Re: Do nan nających drivera 3XL-wrażenia 04.05.04, 11:04 Hej, my jezdzimy Dricerem 3XL juz trzy tygodnie (dla porownania mam tez zwykła polską gondolę Kubuś firmy LONEX oraz Graco Quatro)i wrazenia co do driverka mam następujace: 1. amortyzacja super zwłaszcza od kiedy odkręciliśmy sprężyny (czyli ustawiliśmy na miększy - dzidzia waży 6 kilo) 2. regulacja rączki prawie płynna więc można dać odpocząć dłoniom w innej pozycji a wysoki tato może nawet biegac z wózkiem 3. gondolkę i spacerówkę przypina się łatwo, szybko i w obu kierunkach 4. wózek składa się łatwo , ale ja niestety musze zdejmować koła by zmieścić go w aucie (AUDI80) (ale ja mam w bagażniku niestety butlę gazowa więc mało miejsca) 5. zacina nam się hamulec - raz nawet babcia wracała na przednim kółku dopoki jaiś miły przechodzień nie pomógł przestawić hamulca na GO, nie wiem ale standardowy hamulec graco wydaje się stanowczo lepszy 6. brak kieszonek dla rodzica (np. w budce) co zmusza do noszenia torebki lub upychania pieniędzy i komórki w kieszeniach 7. budka rzeczywiście głośno chodzi ale też nasza mała się przyzwyczaiła juz i nie budzi się nawet 8. gondolka nie jest za duża niestety - Patka ma 66 cm i już zajmuje własciwie całą powierzchnię, ale i tak uparcie chce siedzieć więc się zaraz z gondolką pożegnamy 9. kolor czerwony widac z 200 metrów przez co wracając do domu potrafie wypatrzyć spacerującą babcię z daleka, a nawetprzez drzewa 10. siateczka wentylacyjna się przydaje w upały owszem 11. spacerówką moja niunia (która nie chce już leżeć) zachwyciła się już w sklepie - posadziliśmy ją i w spokoju dopelniliśmy wszystkich formalności; podnożek podnosi się wysoko, jedynie oparcie nie jest łatwe do regulacji jedną ręką (jak np. w graco) ogólnie jesteśmy zadowoleni, nawet bardzo choć pare drobizagów (hamulec, kieszonki i regulacja oparcia w spacerówce mógłby producent poprawić) Życzę miłych jazd Netka (i Patka 02.01.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
maczek1 Re: Do nan nających drivera 3XL 05.05.04, 12:31 No właśnie, Driver 3xl ma malutką gondolę i to mnie trochę przeraża. Może doświadczone mamy powiedzą jak długo woziły dziciaczki w tej gondoli - jaki był urodzeniowy wzrost dziecka i ile miało jak trzeba było zrezygnować z gondolki (wzrostu i miesięcy). Chciałabym kupić właśnie ten model wózka, ale nie wiem zupełnie jak długo będzie możliwe spacerowanie z dzieciaczkiem w godoli - do ilu miesięcy i do jakiego wzrostu??? Proszę o informacje Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Do nan nających drivera 3XL 05.05.04, 12:59 moja mała jeździła w gondoli do ukończenia 5m a potem przesiadła sie do wózka typu polak orion również z gondolą - jeśli ta gondolka do ok 3m to jest to wg mnie stanowczo za krótko Odpowiedz Link Zgłoś
kj74 Re: Do nan nających drivera 3XL 05.05.04, 23:50 Ja mam D. od lutego, uzywam od połowy marca i moim zdaniem jest super. Gondolka mała niby, ale spotkałam dziś koleżankę, która urodziła syna 26 lutego i w wózku Tako też ma już mało miejsca. Netka spróbuj jeśli hamulec się zatnie troszkę pociągnąć (lub popchać) wózek o kilka centymetrów i wtedy odblokować. On się blokuje jeśli jest "napięty" Odpowiedz Link Zgłoś