Dodaj do ulubionych

Co kupić w USA

24.03.11, 17:43
Czy wiecie może co najlepiej tam kupić?wink
Obserwuj wątek
    • beata_17 Re: Co kupić w USA 24.03.11, 22:04
      uggi na przyszla zimesmile)
      • lucyna_1980 Re: Co kupić w USA 24.03.11, 23:04
        Ubranka dla dzieci Carter's - teraz mają wyprzedaże.
        • barbie09.07 Re: Co kupić w USA 24.03.11, 23:08
          ubranka gymboree dla dzieci
          • paliwodaj Re: Co kupić w USA 25.03.11, 00:19
            o kurcze, ale co Ci trzeba?, bo kupic mozna wszystko smile
            • barbie09.07 Re: Co kupić w USA 25.03.11, 00:23
              Ja rownież niebawem wybieram się do USA. Będę kupowac odzież dla siebie mojej ulubionej firmy, bieliznę, ciuszki dla dziecka. na pewno odwiedzę też sklep Disneya.
    • matrusza Carter's 25.03.11, 06:28
      Do jakiego wieku robi ubranka Carter's? Mamy kilka rzeczy na 8 lat, czy to juz maksymalny wiek?
      • hippo55 Re: Carter's 25.03.11, 07:23
        Ubranka Gap i old navy - troszkę tańsze, ale jakość (taka np do przedszkola) ok smile
      • lucyna_1980 Re: Carter's 25.03.11, 10:04
        Największy rozmiar to 6X czyli ponad 6 lat
        • matrusza Re: Carter's 25.03.11, 13:00
          Nie, na 100% jest i 7 i 8. Kupowalam jeszcze niecale 2 lata temu - w stacjonarny sklepie Carter'sa w Stanach.
          Wiem, ze w necie jest tylko do 6.

• afroddytta Re: Co kupić w USA 25.03.11, 11:44
      Napiszę co ja kupuję,
      old navy, gap -ciuchy, t-shirty, spodnie, spodenki, uwielbiam ich dziecięce pidżamy (2częsciowe i pajace), klapki, japonki
      carter's- duży wybór w toysrus, tam też gadżety dla dzieci, dla maluchów zestawy śliniaków itp.
      w zwykłym markecie np. walmart - jeansy dla Ciebie np.levis wybierasz oddzielnie krój, długość, szerkość, bielizna np. majtki (fruit of the loom, hanes), skarpetki.
      Sklepy typu Marshalls (nie wiem czy taka pisownia), TJMaxx- końcówki kolekcji znanych firm Calvin Klein, THilfiger itp. b. niskie ceny, buty sportowe nike, reebok.

A jeśli jesteś typem 'kury domowej' to polecam wizytę w jakimś craftshopie, tam rzeczy do robótek ręcznych, haftowania, pieczenia i dekorowania ciast (nie tyle w dobrych cenach co przeważnie niedostępne w PL)- dla mnie istny raj smile
      • woda.lekko.gazowana Re: Co kupić w USA 25.03.11, 13:28
        crocsy!
    • grandcentral Re: Co kupić w USA 27.03.11, 20:31
      Markowe torebki bo tam bardzo tanie sa. Buty. A sklepy marshalls i tj maxx koniecznie, ale tam trzeba umiwec grzebac.
      Roy jest tanie oraz okulary przeciwsloneczne.

Jezeli do NY jedziesz to koniecznie zakupy w sklepie Century 21 niedaleko WTC.
      • afroddytta Re: Co kupić w USA 27.03.11, 20:58
        Wiesz jeszcze możesz zrobić tak, że np. zamówić przez internet z wysyłką do Stanów, spokojnie nawet do hotelu, np. ze strony Old Navy/gap bo tam jest dużo przecen, a w sklepie to różnie bywa, poza tym nie trzeba szukać sklepu i jeżdzić. My np. kupowaliśmy w ten sposób wózek dziecięcy w babyrus.com, bo ich sklepy są przeważnie w centrach handlowych na przedmieściach i trzeba kawał jechać i nie zawsze mają towar w sklepie, a tak darmowa przesyłka czeka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka