rybcia.rybcia 24.03.11, 17:43 Czy wiecie może co najlepiej tam kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: Co kupić w USA 24.03.11, 23:04 Ubranka dla dzieci Carter's - teraz mają wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Co kupić w USA 25.03.11, 00:19 o kurcze, ale co Ci trzeba?, bo kupic mozna wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: Co kupić w USA 25.03.11, 00:23 Ja rownież niebawem wybieram się do USA. Będę kupowac odzież dla siebie mojej ulubionej firmy, bieliznę, ciuszki dla dziecka. na pewno odwiedzę też sklep Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
matrusza Carter's 25.03.11, 06:28 Do jakiego wieku robi ubranka Carter's? Mamy kilka rzeczy na 8 lat, czy to juz maksymalny wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
hippo55 Re: Carter's 25.03.11, 07:23 Ubranka Gap i old navy - troszkę tańsze, ale jakość (taka np do przedszkola) ok Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Carter's 25.03.11, 10:04 Największy rozmiar to 6X czyli ponad 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
matrusza Re: Carter's 25.03.11, 13:00 Nie, na 100% jest i 7 i 8. Kupowalam jeszcze niecale 2 lata temu - w stacjonarny sklepie Carter'sa w Stanach. Wiem, ze w necie jest tylko do 6. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Co kupić w USA 25.03.11, 11:44 Napiszę co ja kupuję, old navy, gap -ciuchy, t-shirty, spodnie, spodenki, uwielbiam ich dziecięce pidżamy (2częsciowe i pajace), klapki, japonki carter's- duży wybór w toysrus, tam też gadżety dla dzieci, dla maluchów zestawy śliniaków itp. w zwykłym markecie np. walmart - jeansy dla Ciebie np.levis wybierasz oddzielnie krój, długość, szerkość, bielizna np. majtki (fruit of the loom, hanes), skarpetki. Sklepy typu Marshalls (nie wiem czy taka pisownia), TJMaxx- końcówki kolekcji znanych firm Calvin Klein, THilfiger itp. b. niskie ceny, buty sportowe nike, reebok. A jeśli jesteś typem 'kury domowej' to polecam wizytę w jakimś craftshopie, tam rzeczy do robótek ręcznych, haftowania, pieczenia i dekorowania ciast (nie tyle w dobrych cenach co przeważnie niedostępne w PL)- dla mnie istny raj Odpowiedz Link Zgłoś
grandcentral Re: Co kupić w USA 27.03.11, 20:31 Markowe torebki bo tam bardzo tanie sa. Buty. A sklepy marshalls i tj maxx koniecznie, ale tam trzeba umiwec grzebac. Roy jest tanie oraz okulary przeciwsloneczne. Jezeli do NY jedziesz to koniecznie zakupy w sklepie Century 21 niedaleko WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Co kupić w USA 27.03.11, 20:58 Wiesz jeszcze możesz zrobić tak, że np. zamówić przez internet z wysyłką do Stanów, spokojnie nawet do hotelu, np. ze strony Old Navy/gap bo tam jest dużo przecen, a w sklepie to różnie bywa, poza tym nie trzeba szukać sklepu i jeżdzić. My np. kupowaliśmy w ten sposób wózek dziecięcy w babyrus.com, bo ich sklepy są przeważnie w centrach handlowych na przedmieściach i trzeba kawał jechać i nie zawsze mają towar w sklepie, a tak darmowa przesyłka czeka. Odpowiedz Link Zgłoś