neptunka 15.04.11, 10:21 Będę wdzięczna za polecenie klocków magnetycznych - z których budowle się nie rozwalają i są trwałe. Klocki dla 5-latka. Tyle ich na allegro, ceny zróżnicowane, nie wiem, co wybrać. Najlepiej najtańsze z najlepszych . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.a.t.a.r Re: Klocki magnetyczne 17.04.11, 10:49 Mój chrześniak ma takie tylko chyba 400 elementów i jest za mało (nie potrafię pokazać inaczej) allegro.pl/klocki-magnetyczne-1000-magnetic-tabl-kurier-grati-i1547670283.html i teraz na dzień dziecka planujemy mu kupić właśnie 1000 elementów Myślałam czy nie kupić innych np. słynnych geomag ale ceny są o wiele wyższe. Jak przeczytałam na forum, że geomag 1 klocek utrzymuje chyba 5kulek zrobiłam test i sprawdziłam nasze i też 1 klocek utrzymuje 5 kulek więc zostaniemy przy tych Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: Klocki magnetyczne 17.04.11, 20:29 właśnie te są mocne, kupowałam dzieciakowi z rodziny 2 lata temu i utrzymują do 5 kulek - kupowałam zestaw w kuferku, 1000el.- teraz takiego nie widzę niestety na allegro, wtedy kosztował około 140zł. Natomiast moja córka ma Magnastix 250 el (2 komplety), patyczki z przezroczystego plastiku i są słabiutkie - tak więc tych nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś