Dodaj do ulubionych

Biustonosze niewidzialne

• Gość: wieloryb Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:14
      Bawią mnie komentarze mężczyzn na temat rozmiarów staników i ich dobierania smile
      Ciekawe, co by było gdyby musieli nosić jakiś rodzaj "stanika" między nogami. Mogłybyśmy nieźle się ubawić, wyznaczając "normę"
    • Gość: doriiiiiiii Re: Biustonosze niewidzialne IP: 78.133.227.* 28.04.11, 11:14
      mhmm...te kobiety, co dziwią się na rozmiary typu f,g,h..., naprawdę muszą być zacofane. takiej miseczki wcale nie noszą wieloryby. ważę 54 kg,noszę ubrania w rozmiarze 36. w biodrach mam 86, w biuscie 87, a w talii 67.noszę rozmiar stanika 65f/G.Czy takie wymiary ma nieproporcjonalna kobieta??? uswiadomcie sobie tę zależność:porównywalnie dobra mogłaby być dla mnie miseczka 70 E/F, i dalej 75D/E, tylko niestety miałabym zbyt luźno pod biustem,albo tylko przez krótki czas noszenia stanika, bo jak trzeba wam wiedzieć ta część się przeważnie rozciąga. dlatego tez powinno się kupowac stanik 5 cm węższy w obwodzie. Kapiszi?
    • Gość: troll Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:51
      Nie masz bioder i talii. Kto się tu jeszcze pochwali swoją dziwaczną sylwetką?
    • Gość: tia... Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.ip.mgk.pl 28.04.11, 17:17
      Nie wiem jak mając 85 pod biustem można nosić obwód 70. Uświadomiona w kwestii rewolucji w rozmiarówce biustonoszy kilka miesięcy temu postanowiłam kupić odpowiednio i "profesjonalnie" dobrany stanik. Wyszłam ze sklepu z 70e (w obwodzie mam jakieś 75 i żaden ze mnie wieloryb), minęło sporo czasu a stanik nie nadaje się do noszenia ponieważ się zwyczajnie wpija i po dniu noszenia zostawia odciśnięte głęboko czerwone ślady. Nawet zapięty na ostatnią haftkę. Zrewolucjonizowana sprzedawczyni usiłowała wmówić mi, że powinnam kupić stanik z 65 w obwodzie w którym już zupełnie nie mogłam oddychać. Wniosek: zmarnowane niemałe pieniądze, pozdrawiam wszystkie uświadomione, niech im to idzie na zdrowie. Ja zostanę przy sieciówkowym 75, po którym przynajmniej facet nie pyta mi się zdziwiony dlaczego robię sobie taką krzywdę.
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.11, 20:26
      Widocznie można, odkąd biustonosze szyje się z elastycznych materiałów. I zapewniam Cię, że nie robią mi się fałdki. Może to kwestia firm - ja akurat kupuję przez internet, bo mało gdzie można dostać staniki na mnie "w realu". Noszę 32 K, zapinam na najciaśniejszą haftkę. Nie zauważyłam, żebym robiła sobie krzywdę i nikt mi dziwacznych pytań nie zadaje (w ogóle co to za facet?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka