Dodaj do ulubionych

Sucre przeżyje

05.06.07, 18:54
Wiadomość od Kristen:
Zoe in Los Angeles: Can you give us some scoop on the third season of Prison
Break?
I ran into the darling Amaury Nolasco at the BlackBerry Curve event and asked
him what he wanted for Sucre in season three. He said, "I wanna find my girl!
And my baby, so..." So, the good news is he most definitely is back!

Zaskoczeni? Zdziwieni? Zadowoleni? :)
Obserwuj wątek
    • magda.evie.zoe Re: Sucre przeżyje 05.06.07, 19:10
      ja się cieszę. z jednej strony lubię ich wszystkich i nie chcę, żeby ktokolwiek
      ginął - nawet tęsknię za C-Notem.

Ale z drugiej strony 2 sezon był dlatego wkurzający, że śledziliśmy losy 8
      facetów - zamiast tego jednego ... ekhm *napad dyplomacji* ... tzn. dwóch,
      którzy nas interesują.
    • luczijka Re: Sucre przeżyje 05.06.07, 19:14
      No fajnie, fajnie <hihihi>. Nie jestem tym specjalnie zdziwiona, chociaż jeśli
      brać pod uwagę wielkość jego rany, to Sucre nie miał prawa przeżyć ;D Ale w
      końcu to tylko serial, więc wszystkie chwyty są dozwolone :DDD
      A co z Kellermanem??? Jak myślicie??? Mnie się wydaje, że albo go uśmiercą, albo
      pozostawią sprawę bez wyjaśnienia, a to dlatego, że serial "Private practice", w
      którym występuje Paul został zakontraktowany na pierwszy sezon :D Być może
      producenci PB zostawią sobie furtkę w razie gdyby serial się nie przyjął <hihihi>.
      • moonflower2 Re: Sucre przeżyje 05.06.07, 19:32
        No fajnie, fajnie <hihihi>. Nie jestem tym specjalnie zdziwiona, chocia
        > ż jeśli
        > brać pod uwagę wielkość jego rany, to Sucre nie miał prawa przeżyć
        E tam.. Skoro T. Bag mógł tak długo biegać trzymająć prawą dłoń w lewej ręce to
        Sucre a fortori przeżyje małe skaleczenie nożem....
        Co do Kellemana to zasłużył na coś więcej niż śmierć w tak niefortunnie
        zaprojektowanej scenie... A swoją drogą to zmienił na potrzeby nowego serialu
        nieco image-sądze ze teraz nawet Sarcia poleciałaby na niego jak nic...

www.imdb.com/gallery/ss/0972412/Ss/0972412/109584_037_pre.jpg.html?path=gallery&path_key=0972412
        Lin do zdjęć z z serialu Private Practice z Paulem
        • mmorawski Kellerman 05.06.07, 19:50
          Właśnie miałem pytać czy ktoś wie jak wypadł spin-off Greya. Dzięki za news
          Lu! :D łeeee, jestem niezadowolony. PB bez Kellermana i bez Carolinki wiele
          straci. :( I jeszcze Sary nie będzie przez kilka pierwszych odcinków. Szlag by
          to! :>
          • luczijka Re: Kellerman 05.06.07, 19:59
            mmorawski napisał:
            łeeee, jestem niezadowolony. PB bez Kellermana i bez Carolinki wiele
            > straci. :( I jeszcze Sary nie będzie przez kilka pierwszych odcinków. Szlag by
            > to! :>

No, na pewno straci, ale być może dojdą jakieś postaci, które godnie ich
            zastąpią??? :DDD A poza tym jeśli chodzi o Kellermana, to zawsze jest nadzieja
            na tą furtkę, o której mówiłam ;D Bo prawdę mówiąc to po dwóch odcinkach
            "Private practice" nie zapowiada się zbyt ciekawie, co dla nas fanów PB jest
            dobrą wiadomością <hehehe>.
        • luczijka Re: Sucre przeżyje 05.06.07, 19:51
          moonflower2 napisał:
          > Co do Kellemana to zasłużył na coś więcej niż śmierć w tak niefortunnie
          > zaprojektowanej scenie...

Tak zdecydowanie zasłużył na więcej czyli śmierć w strasznych męczarniach, żeby
          wreszcie mógł odkupić swoje zbrodnie :PPP Bo na razie to wygląda na to, że
          zginął prawie jak bohater :P
        • mendosita Re: Sucre przeżyje 07.06.07, 09:00
          Mały off-topic: w "Private practice" oprócz Kellera gra też Timothy Daly, czyli
          Joe ze "Skrzydeł". To dopiero był przystojniak:

www.imdb.com/gallery/ss/0972412/109588_D_048_pre.jpg.html?path=gallery&path_key=0972412&seq=21
    • magda.evie.zoe a Kellerman nie 05.06.07, 21:49
      forums.televisionwithoutpity.com/index.php?s=&showtopic=3140523&view=findpost&p=7956258
    • hobbitfrodo JEEEEEEE 06.06.07, 09:53
      cudowna wiadomość, oby prawdziwa :D
    • xanaka Re: Sucre przeżyje 06.06.07, 15:04
      Nie ma to jak spoiler w temacie wątku :]
    • aniuta75 Zła jestem :/ 06.06.07, 16:10
      Nie można było zatytułować "spoiler" albo cuś w ten deseń? Ja się tu bronię
      rękoma i nogami a tu taki suprajz. Ehhh...
      • hobbitfrodo Re: Zła jestem :/ 11.06.07, 07:53
        w końcu to jest spoilerowe forum...ja tam się cieszę :)
        • aniuta75 Re: Zła jestem :/ 11.06.07, 09:06
          Zgadza się - ma charakter spoilerowy :], ale wystarczyło dać inny tytuł, w końcu
          nie każdy chce wiedzieć co ma być w przyszłości, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka