Dodaj do ulubionych

Biustonosze niewidzialne

IP: *.nasze.pl 27.04.11, 15:05
bardzo ładne
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.lublin.mm.pl 27.04.11, 16:09
      Bardzo ładne, ale niestety z moim dużym biustem jedyne jakie by się dla mnie nadawały to ten ciemno czerwony z drugiego rzędu i może czarny. Z reszty z powodu tego cienkiego łączenia miedzy miseczkami biust by mi dosłownie wypadał, a szkoda.
    • Gość: gosc Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.icpnet.pl 27.04.11, 16:23
      wszystko slicznie pieknie, tylko ze nie ma odpowiedniego na moje 65H... ignoranci.
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 16:24
      Ale popatrz, ten czarny, trzeci w pierwszym rzędzie, ma rozmiarówkę 70A-85R! Nawet zakładając, że to jest "polskie R" - to całkiem szeroka rozmiarówka! No chyba że to jakiś chochlik komputerowy...
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 16:31
      A na 65H to jest ten pierwszy w ostatnim rzędzie. Tak więc prosze nie marudzić smile
    • Gość: anita25 Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.143.165.114.rev.kbt.pl 27.04.11, 17:00
      W Polsce cieżko dostać biustonosz dla szczupłej kobiety z dużym biustem. Mam obwód pod biustem 65 a miseczkę D. Może i fajnie wyglądam dla mężczyzn ale mam naprawdę spore problemy z kupnem biustonoszy.
    • Gość: xen_ia Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.11, 17:01
      Niewidzialne biustonosze na niewidzialne biusty.
    • Gość: ?? Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 17:02
      Czemu pod art. o butach nikt nie marudzi ze nie ma rozmiaru 50 a tu już nadpłynęła ławica wielorybów z rozmiarem H?
    • paskudek1 Re: Biustonosze niewidzialne 27.04.11, 17:15
      jeżeli to 65H to jest polskie (a Dalia wskazuje na to ze tak) to ja nie mam czego szukać.
      Gościu ?? 65H w polskiej rozmiarówce to jest na mniej więcej na 92 w biuście, nie wmawiaj mi że to jest wieloryb smile
    • Gość: yrrah Re: Biustonosze niewidzialne IP: 94.75.118.* 27.04.11, 17:28
      Są piękne - właśnie takich szukam, ale gdzie je kupić? Poza markami takimi jak: New Yorker, Kapp Ahl, Reserved, Intimissimi i powiedzmy Triumph, które mają sklepy firmowe, to nie mam bladego pojęcia sad Czy autorka byłaby tak dobra i podpowiedziała, gdzie widziała staniki Dalii, gdzie Corin, Nipplex, Twin ? Miło by było, gdyby podpisy pod zdjęciami podawały także nazwę modelu. Jak poproszę w sklepie, żeby mi panie sprowadziły wybrany model Triumpha, czy La Senzy to muszę im sprecyzować, który. Jeśli redakcja byłaby tak życzliwa i uzupełniła opisy, to już dziś padłabym do nóżek. Z góry dziękuję.
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 17:33
      Paskudku, może któryś z biustonoszy "70" okazałby się ściśliwcem? Wtedy to luzik wink Ja mam bryt. 32K i nie jojczę pod kazdym tekstem o biustonoszach. A mogłabym tongue_out
    • Gość: Gość Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.11, 19:31
      Myślę że niestety gość ma rację: bez względu na to w jakim stopniu patykowate - takie sylwetki trącą wielorybem ponieważ są pozbawione proporcji. Chudzieńki tors dorosłej kobiety typu 65cm to ma... wybaczcie, mój synek ma tyle w klacie, lat 7, dziecię wysportowane i nietłuste. Tylko że on jest proporcjonalny bo ma 134 cm wzrostu i nie ma biustu. Teraz wyciągnijmy tę sylweteczkę ze 134 cm do 164 przy zachowaniu tej klatki 65 cm i doklejmy jej piersi G, H czy I, czyli jakieś + 25-30 cm w obwodzie tychże. Co nam powstaje? Wieloryb! Aczkolwiek wysuszony na wiór, ale jednak!
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 19:41
      Chwila, ale my tu nie piszemy o dziewczynach, które mają 65 w klacie... Tylko o dziewczynach, które noszą 65...
    • Gość: ehh Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 19:55
      Trąci facetem, na pewno ma z 80 w klacie (pod biustem)i brak talii. Dajcie już spokój, te staniki są na młode dziewczyny a nie na babki po 3 porodach z BMI 30. Tu musi być fiszbina, inny target.
    • Gość: gosc Re: Biustonosze niewidzialne IP: 198.179.147.* 27.04.11, 19:58
      Zagladnijcie na strone sklepu soma.com. To amerykanski sklep, ma biustonosze np. vanishing back, biustonosze w wygodnymi raczkami na wieksze biusty, sportowe, caly wybor. Stroje kapielowe tez.
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 20:18
      "Trąci facetem"? Bo pod biustem ma 80? Żartujesz smile Normalnie wygląda i tyle. Ja mam 85 pod biustem, w biodrach 95, w talii 72. Nie trącę facetem, bynajmniej.
    • Gość: gosc Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 21:06
      no to masz 85 czy 65? juz rozumiem na czym polega ta cudowna zmiana rozmiarówki.. -20 w obwodzie i + 10 liter alfabetu. niestety wyglda jak dawne 85b czyli meska klata
    • Gość: bumaga Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 21:21
      Podobno Brytyjczycy już zaczynają podawać swój rozmiar w centymetrach...
    • komorka25 Re: Biustonosze niewidzialne 27.04.11, 21:30
      do ?? Gość i gosc - jak ktoś nigdy w życiu nie widział dobrze dobranego biustonosza, a wyobraźnię pobudza przy użyciu kolorowej prasy, to nic dziwnego, że nie ma pojęcia jak naprawdę wyglądają normalnie zbudowane kobiety. To piszę ja - wieloryb w polskim biustonoszu w rozmiarze 70M, czyli 77 pod i 109 w biuście.
    • Gość: Lolla Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.11, 22:24
      Mam jakieś 85 pod biustem. Noszę 70. Nic nie pisałam, jakobym miała 65. Męska klata? Hehehehehe...
    • Gość: :-) Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 07:35
      "Normalnie zbudowane kobiety" mieszczą się w rozmiarówce i normach wagowych. Pozostałe mają pretensje do producentów ubrań że wszystko im wypada i nie trzyma się do przodu, a kto się nad problemem nie pochyla ten ignorant (patrz pierwsze komentarze). Na 85 są staniki na każdym bazarze,nawet na 90, nie trzeba robić z siebie baleronu wbijając się w 70.
    • Gość: gosciu Re: Biustonosze niewidzialne IP: 195.22.98.* 28.04.11, 08:26
      gość to troll
    • komorka25 Re: Biustonosze niewidzialne 28.04.11, 08:55
      To coś, co identyfikuje się graficznym smile nie ma pojęcia, co pisze i w dodatku jest chamskie. Owszem, na bazarach z pewnością są staniki na 85 i na 90, ale to niczego nie mówi o rzeczywistym rozmiarze tych produktów, bo biustonosz oprócz obwodu ma też miseczki. Poza tym doradzanie np. mnie, żebym nosiła biustonosz z obwodem 85 miałoby sens, gdyby był on francuski (bo tam inaczej podaje się rozmiary); niestety z braku odpowiednich miseczek w znanych mi francuskich firmach ta opcja w grę nie wchodzi.
    • Gość: Iw Re: Biustonosze niewidzialne IP: 80.50.140.* 28.04.11, 09:30
      co to w ogole za rozmiarowka do 80C indifferent syf. zgadzam sie dziewczyny - w Polsce jak sie chce kupic normalny rozmiar 65F to patrza na Ciebie w sklepach jak na ufoka. A polowa kobiet nosi 75C ni zauwazajac, ze wieksza czesc biustu maja wszedzie tylko nie w staniku. Ignorancja na maxa.
    • Gość: aa Re: Biustonosze niewidzialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:20
      Noszę 65D - 70D według naszej rozmiarówki, zależy od firmy.Naprawdę wygodne i świetnie uszyte staniki mają firmy: Keia, Panache, Freya. Są drogie ale warto. Od kiedy nauczyłam się odpowiednio dobierać rozmiar staników wiem co znaczy komfort i wygoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka