Dodaj do ulubionych

-30% w Reserved kids

26.05.11, 19:45
Od 28.05 do 01.06 -30% na wszystko dla dzieci, trzeba mieć kupon ,który dostałam mailem.
Obserwuj wątek
    • jowitka345 Re: -30% w Reserved kids 26.05.11, 20:52
      a co trzeba zrobić zeby dostać maila z kuponem? a możesz przeslac dalej tą wiadomość z tym kuponem? jeżeli się da to ja poproszę big_grin
      • aregiec Re: -30% w Reserved kids 26.05.11, 21:02
        Wystarczy ze zostaniesz fanem na facebooku lub zapiszesz sie do newslettera na stronie reserved
        apps.facebook.com/znizka_reserved/
        Kody są chyba indywidualnie generowane.
        • jowitka345 Re: -30% w Reserved kids 26.05.11, 21:56
          dzieki za info smile mam kupon. Wystarczy kliknąć "lubię to" i pokazuje się kod do wydrukowania.
    • pia_ Re: -30% w Reserved kids 28.05.11, 22:37
      Jak ktoś nie ma kuponów to jest obniżka na art dziecięce -20% dla wszystkich.
      A dzięki kuponowi zaoszczędziłam dzisiaj 50 zł smile, młoda zadowolona, sama powybierała sobie ciuchy na lato w kolorach iście karaibskich wink
      • dammma Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 00:37
        Właśnie dzisiaj kupiłam parę rzeczy -20 i jeszcze nie oderwałam metek. Może jechac jutro oddac i kupić jeszcze raz z kuponem -30? Nie pamiętam, czy jak się u nich płaci gotówką, to oddadzą mi pieniądze od razu, czy muszę czekać. Kiedyś oddawałam, ale jak płaciłam kartą, to zwracali na konto w ciągu kilku dni. Wiecie może?
        • malwina79 Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 11:04
          Jeśli opłaca Ci się taka zabawa za 10% to próbuj. Chociaż mnie by się nie chciało smileJeśli płaciłaś kartą to pieniądze będziesz mieć w ciągu kilku dni na koncie.
          • krasulas Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 11:41
            również z Młodą byłam i coś tam jej kupiłam
            ale więcej o dziwo kupiłam Młodemu
            ceny przystępne
            aha - w moim sklepie nie podlega przecenie 30% akcja z doklipsowanymi przecenami typu "-20zł"
            kupowałam kurtkę przecenioną już o prawie 50%, metka jest pomarańczowa/doklejona i od tej ceny miałam rabat 30%.
            • patatajowa Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 14:51
              krasulas napisała:

> aha - w moim sklepie nie podlega przecenie 30% akcja z doklipsowanymi przecenam
              > i typu "-20zł" kupowałam kurtkę przecenioną już o prawie 50%, metka jest pomarańczowa/doklejon a i od tej ceny miałam rabat 30%.

w sumie to niesłusznie. na kuponie wyraznie zaznaczone ze rabat 30% dotyczy rowniez rzeczy juz przecenionych, z obnizoną ceną.
              • pia_ Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 16:35
                Na metce nie mają przeceny, tylko karteczkę z boku -10 zł, więc teoretycznie to nie towar przeceniony tylko podlegający rabatowi, a jak wiadomo rabaty się nie sumują sad
                • krasulas Re: -30% w Reserved kids 29.05.11, 18:50
                  dometkowane pomarańczowe ceny to ich przeceny i one podlegają obniżce z okazji Dnia Dziecka
                  nie podlega oferta typu - 20zł mnus na bluzy (która to bluza ma standardową "pierwszą/białą cenówkę" i dodatkową kartkę z informacją na ten temat)
                  ale i tak warto, bo niektóre rzeczy wychodzą jak z 70% rabatem
    • bamosalaplaja Re: -30% w Reserved kids 30.05.11, 08:09
      A czy akcja obowiazuje we wszystkich sklepach? Gdzieś na stronie R. ma niby być regulamin
      i spis sklepów, ale ja go nie widzę. I czy nie robią problemów, jesli kod nie jest wydrukowany
      tylko przepisany?
      • aregiec Re: -30% w Reserved kids 30.05.11, 10:19
        W sklepach Reserved Kids i we wszystkich Reserved gdzie jest dział dziecięcy.
        Kod można mieć odpisany.
      • megi1979 Re: -30% w Reserved kids 30.05.11, 10:27
        Ja wysłałam sobie kod na komórkę i Pani go stamtąd spisywała /na stronie jest taka opcja wyślij na komórkę/... zawsze pod ręką smile
        • dammma Re: -30% w Reserved kids 30.05.11, 15:04
          można mieć przepisany, z komórki-wszystko jedno. On jest jednorazowy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka