styczniowa2010 30.05.11, 13:53 Na ich stronie pisze wielkie otwarcie 28maj, a ponizej 1 czerwiec. Moze ktoś tam był i powie mi która data jest prawidłowa, bo mam zamiar tam pojechać i poszperać troche . www.tkmaxx.pl/aktualnosci/tkmaxx_w_zabrzu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: tk-max zabrze 30.05.11, 14:45 na stronie M1 info o otwarciu 1 czerwca! w tym o 19tej koncert Modern Talking lokalizacja kapitalna, więc pewnie tłumów nie zabraknie... ja mam w planie odwiedziny w godzinach południowych Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: tk-max zabrze 01.06.11, 16:57 byłam, widziałam, kupiłam... hala mniejsza niż czeladzka dział dziecięcy - zabawki/szmatki - niewiele buty - nic w moim typie (brak fajnych japonek, Crocsów) sporo łandych toreb, masa okularów bogaty dosyć dział sportowy/męski w slipy/spodenki sporo plecaków w obrych cenach, kostiumów kąpielowych dział domowy - sporo mniejszy niż czeladzki sama kupiłam dzieciakom placak Tatonka, ręcznik plażowy w żyrafy dla Młodego i slipki Speedo (cena powalająca 33zł, model nie do zdobycia w innych miejscach) dla męża czy był tłok - nie bardzo... Kraków ponoć był powalający w ilości osób w dniu otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś