Dodaj do ulubionych

h&m wyprzedaż

07.06.11, 11:48
16.06
Obserwuj wątek
    • janiulek Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 12:10
      a skąd wiesz?
      • monia111175 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 12:49
        potwierdzamsmile
        • modrooczka Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 12:56
          Dzięki za datę. Bardzo potrzebuję tej wyprzedaży smile
        • noemi23 Re: h&m wyprzedaż 08.06.11, 10:49
          A czy ta wyprzedaż dotyczy też ubrań dziecięcych? Wiecie coś na ten temat? I czy to będzie wyprzedaż kolekcji wiosennej czy już letniej? Najbliższy H&M mam 50 km od domu, dlatego pytamwink
    • patir23 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 17:42
      nie wiecie może kiedy w C&A??? Widziałam fajne szorty i czekam na obniżke...
      • malami34 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 18:21
        Dziewczyny a jak wysokie są obnizki w H&m w Polsce? Dochodzą do 70%?
        • malwina79 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 18:34
          Na 70% raczej nie licz, no chyba, że jakieś szmaty sprzed kilku sezonów. Przeważnie obniżka wynosi 30-50%.
          • marta2202 wiecie kiedy KappAhl 50/50??? 07.06.11, 19:19

• krasulas Re: wiecie kiedy KappAhl 50/50??? 07.06.11, 19:33
              w ubiegłym roku była chyba początkiem lipca - po 10tym
              a kto wie czy teraz będzie, skoro niby wycofują się z tej akcji (choć towaru starego nadal masa wisi)
              • emma6666 Re: wiecie kiedy KappAhl 50/50??? 07.06.11, 20:06
                niemożliwe, mam paragon z 16.06.2010
                • krasulas Re: wiecie kiedy KappAhl 50/50??? 08.06.11, 06:51
                  to dobrzesmile
                  ja celowo szukałam w archiwum (na odnalezienie paragonów nie wpadłam, a pewnie mam), bo niewiele później wyjeżdżam... no i chciałam jeszcze poszaleć kappahl'owo
                  • sinceramente Re: wiecie kiedy KappAhl 50/50??? 08.06.11, 11:36
                    Małe sprostowanie: w ubiegłym roku wyprzedaż w Kappahlu była od 18.06, ale 50/50 było dopiero w lipcu, jakoś w połowie.
          • oliwka2009 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 19:24
            Mam nadzieję, że będzie przecena torebki w H&M która strasznie mi się podoba.
            • malwina79 Re: h&m wyprzedaż 07.06.11, 19:30
              Fajne torebki są rzadko przeceniane, niestety.
            • tzka Re: h&m wyprzedaż 08.06.11, 07:11
              Pokazesz?
              • beata1974 KappAhl 08.06.11, 11:18
                jak w 2010 r. było 16.06.2010 to co obstawiamy że od 15.06.2011 będzie dla osób z kartą - biorąc pod uwagę ilość ostatnio przecenionych ciuchów jakie wiszą i dowieszają nowe (dla dorosłych) prawdopodobieństwo bardzo duże
                • puma_ Re: KappAhl 08.06.11, 11:59
                  Ja mam w telefonie jeszcze sms-y z ubiegłego roku: w 2010 roku było 50% na obiżkę latem dwa razy: 2 do 6 czerwca tylko dział damski i męski i póżniej 22 do 25 lipca na wszystko. Oczywiście jak zawsze dla człownków klubu i po okazaniu karty i sms.
                  W tym roku wielka niewiadoma, czy będzie.
                  • krasulas Re: KappAhl 08.06.11, 15:46
                    to jednak dobrze kojarzyłam...
                    pamiętam, że na urlopie byłam i myślałam, że wyprzedaż przejdzie mi koło nosa (a wróciłam po 10tym lipca)
                    więc faktycznie 50/50 musiało wypadać w połowie lipca

myślę, że promocję zrobią, bo ciuchy wiszą i wiszą i nijak pewnie nie zejdą

co do H&M kojarzę,że w ubiegłym roku kupowałam sukienki po 20zł (z cen 39 i 59zł) i fajne spodenki letnie (zielone, tyrkusowe) również po 2dyszki...
              • oliwka2009 Re: h&m wyprzedaż 08.06.11, 13:41
                Ta w kwiatki:

www10.speedyshare.com/files/28866261/download/H%26M.jpg
    • zebraw-paski Re: h&m wyprzedaż 09.06.11, 09:41
      A czy jest możliwe, żeby dowiadywać się o zniżkach w H&M sms-em lub mailowo? Czy np. jak się zarejestruję na Facebooku i kliknę "lubię to" to wystarczy, żeby takie informacje dostawać?
      • agoosiaa Re: h&m wyprzedaż 09.06.11, 19:18
        a powiedzcie czy jest szansa na przecenę ubrań ciążowych?> nie pamiętam jak było w zeszłych latach bo nie potrzebowałam....
        • krasulas Re: h&m wyprzedaż 09.06.11, 20:26
          napewno do roku wstecz była spora obniżka ciążówek
          kojarzę, bo sama po sobie na all.. sprzedawałam i nieco obawiałam się o popyt
          było to w okresie letnim...
        • kita1979 Re: h&m wyprzedaż 10.06.11, 07:46
          też kojarzę wyprzedaż ciążową (ale nie wszystkiego), z kolei chyba w zeszłą zimę, bo wtedy się rozglądałam
    • kina1 Re: h&m wyprzedaż 12.06.11, 22:01
      Dziewczyny, a jak myślicie jechać na wyprzedaż 16 rano czy poczekać ze dwa dni żeby wszystko wywiesili? Tylko żeby nie wykupili wszystkich fajniejszych ciuchów od razu? Doradzicie?
      • kornnella Re: h&m wyprzedaż 12.06.11, 22:51
        byłam chyba zimą zupełnie przypadkiem pierwszego dnia ok 11 i było kilka ciuchów przecenionych i panie biegające z pękiem papierów z przeceną. Podjechałam nastepnego dnia i juz duzo wiecej ciekawych rzeczy wisiało plus panie wywoziły jeszcze całe wieszaki przecen z zaplecza. Chociaz i tak najciekwasze cenowo rzeczy kupiłam na ostatniej przecenie jak wszystko było po 10/20 zł tyle ze mocno przebrane
        • agul86 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 10:08
          W zeszłym roku w H&M była przecena ubrań ciążowych. Pamiętam że kupiłam sukienkę w miarę elegancką przecenioną ze 199 na 49, dżinsy za 59, dużo bluzek za 20 zł...
          • beata1974 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 11:18
            ja planuję że pojadę 16.06 ale gdzieś ok. 19 zerknąć , na pewno też 17.06 podjadę do innego ale też nie wcześniej niż przed 17. takie moje plany zobzczymy czy coś upoluję ?
    • mala_mee Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 11:25
      Wygląda na to, że jest już dzisiaj.
      • blizniaki14 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 11:36
        Ja co roku byłam zaraz w pierwszy dzień o 10tej wink ale to mniejsze miasto (100tys) to może ludzie aż tak nie szaleją. Zawsze od razu wszystko było ometkowane i udawało mi się kupić sporo dla mojej trójki, dla mnie rzadko co jest fajnego w H&M.
        To jak już jest ta wyprzedaż, czy od 16tego? bo nie wiem jechać czy nie wink
      • kinas3 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 11:36
        szczegóły prosimy smile
        • mala_mee Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 12:04
          Szczegółów nie pamiętam. Cen w sensie. Jak byłam koło 10 to jeszcze nie wszystko było ometkowane. Ja zainteresowana chłopcem 1,5 - 2 muszę wrócić później.
          Na ciążowych też widziałam przeceny.
          • malwina79 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 13:51
            A ja właśnie przeczytała, że zaczyna się 15
            www.groszki.pl/groszki/1,111697,9773856,Wyprzedaz_w_H_M___lato_2011.html
            Chyba specjalnie chcą nam mętlik zrobić wink
            • blizniaki14 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 13:58
              Dostałam smsa od koleżanki z Warszawy, są już wyprzedaże w H&M, wiem tylko,że kupiła dużo dla swoich córek,że są np bluzki po 10zł sukienki po 10zł, grubsze bluzy po 40zł, jeansy po 30zł. Standardowo jak co roku wink ruszam do swojego H&M na polowanie
              • iberka Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 14:13
                no żesz, wrrr, a ja sobie opiekę do dziecka na czwartek umówiłam uncertain

iza
                • asiaiwona_1 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 14:28
                  byłam dziś w hm. Wyprzedaże już są. Ale panie przyworzą co chwilę nowe rzeczy. Z rzeczy dla maluszków były 2-paki bluzek z krótkim rękawkiem za 20 zł. Identyczne przecena była już na te bluzeczki jakiś czas temu bo też je za 20 zł kupowałam. Jeśli chodzi o starsze dzieci to nie za fajne preceny - to znaczy i tak jest drogo jak na przeceny wink Jeansy za 40 zł, sukienki za 40 zł. reszty nie wiem bo nic mi szczególnie w oko nie wpadło i poza tym nie było chyba nic w rozmiarze, który mnie interesował czyli 122/128. Te jeansy i sukienki były od 134 wzwyż. Na chłopców nie patrzyłam bo ten dział nie jest w obszarze moich zainteresowań wink
                • margaretkaaaa Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 14:34
                  iberka napisała:

> no żesz, wrrr, a ja sobie opiekę do dziecka na czwartek umówiłam uncertain
                  >
                  > iza

Ja tak samosmile
                  • asikwikt h&m wyprzedaż juz dzisiaj jest 13.06.11, 15:50
                    Bylam dzisiaj w dwóch H&M- DG i Sosnowiec. Ometkowane juz wszystko oprocz bielizny dziecięcej. Pogoria biednie bo maja mniejszy asortyment. Plejada duzo biustonoszy, majtek, ciuchów pełno przecenionych ale akurat nie w moich klimatach. Dla syna kupilam na przyszly rok 2 pary spodenek 3/4 i bluzę. Na dziale dziewczynek 3 razy wiecej rzeczy na wyprzedazy.. auuuu
    • madzik0711 Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 16:42
      Ja tez juz byłam, wlazłam przypadkowo i nakupiłam pełno rzeczysmile zaakceptowane przez córkesmile Dla dziewczynek duzo i ja kupowałam właśnie rozmiar 122/128, za to dla chlopców nędza, rzeczy poprzeceniane niektóre fajnie niektóre symbolicznie, zalezy co kto potrzebuje, ja brałam bluzeczki po 10 zł, komplet bielizny z barbapappa za 20 zł, były tez stroje kapielowe z HK po 30 zł.
      Stawowa Katowice
      • elmirkamamaani promenada w warszawie juz jest wyprzedaz 13.06.11, 16:44
        duzo dla dziewczynek wiekszych bielizna pizamki i t-shirty
        ja nic nie kupilam bo to co chcialam to jak zwykle nie przecenione uncertain
        • malwina79 Kraków- Bonarka 13.06.11, 17:36
          Byłam smile rzeczy mnóstwo i damskich i dziecięcych (interesowała mnie dziewczyna 122/128). Wisi sporo szmat, ale wśród nich można wyszukać perełki. Potwierdzam rzeczy dla dziewczynek do 128 jest bardzo dużo. Najwięcej różnego rodzaju bluzeczek i koszulek oraz spodni. Trzeba uzbroić się w cierpliwość w kolejce do kasy, o wejściu do przymierzalni nawet nie marzyłam.
          • mamaemmy Re: Kraków- Bonarka 14.06.11, 22:37
            na damskim moze i dużo-ale ja raczej kupuje dla siebie w Solar,Zara, MNG lub w PROMOD,jakoś w H&M rzadko mi sie cos podoba.Ale dzieciecy??Dwa wieszaki(wyspy),malo jest jeszcze rzeczy przecenionych.Kupiłam kapcie-skarpetki za 20zl,strój z hello kitty za 30zł i naprawde nie bylo nic ciekawego-jak juz było to w normalnych cenach..
            • malwina79 Re: Kraków- Bonarka 15.06.11, 08:21
              Dwa wieszaki wyspy???? W Bonarce? Przecież była jedna cała, długa ściana rzeczy wyprzedażowych, gdzie ciuszki były ciasno poukładane bo się nie mieściły. Mówię oczywiście o dziale dla dziewczynek. Na damskim w H&M dla siebie znalazłam tylko fajne jeansy.
              • mamaemmy Re: Kraków- Bonarka 19.06.11, 14:05
                Tak,ale ja byłam pierwszy raz wtedy gdy były tylko dwie wyspy,rano o 10.
                Na drugi dzien juz połowa działu smile
      • juless a Poznań? 13.06.11, 21:47
        No lipa z wyprzedażą, nastawiłam się na czwartek, nawet mąz ma wolne i tak się mi wszystko dobrze składało uncertain
        Orientujecie się moze jak sytuacja wyglądała dziś w poznańskich h&m?
    • dankadawid Re: h&m wyprzedaż 13.06.11, 17:40
      A jak Targówek? Ktoś był?
      • meys Wrocław Arkady i Bielany już jest wyprzedaż ;) 13.06.11, 19:46
        Weszłam dzisiaj zaspana i styrana po pracy do Arkad i patrzę, a na szybach krzyczy do mnie wyprzedaż smile Od razu się obudziłam jak zobaczyłam rzeczy wink Bardzo dużo ubranek dla dziewczynek, dla chłopców mniej, rzeczy na dziecięcym były dalej metkowane. Damskie i męskie chyba wszystko ometkowane. Można się obkupić, szkoda tylko, że dla chłopców mało rzeczy obniżonych sad W Bielanach nie byłam ale zadzwoniłam do koleżanki i akurat podjechała i potwierdziła wyprzedaż i obkupiła 2-letnią córeczkę wink
        • meys Re: Wrocław Arkady i Bielany już jest wyprzedaż ; 13.06.11, 19:48
          zapomniałam kolejki do kas straszne. Dawali herbatę nestea ale dla mnie na górze zabrakło - ostatnią dostał mężczyzna przede mną za to na dole jeszcze była dla spragnionych po zakupach wink
          • ophelia78 Szczecin Galaxy już też jest wyprzedaż 13.06.11, 22:03
            Byłam dziś ok 19, sporo przecen, na dzieciach więcej na dziewczynkach i maluszkach, na chłopcach jak zwykle nędza. Tłumów nie było.
            • pln10 Szczecin Molo 14.06.11, 00:42
              Byłam ok 20-tej przeceny już są, w trakcie metkowania. Na dziecięcym szału nie ma - tak samo chyba jak w Galaxy, mało przecenionych rzeczy dla chłopców (pytałam - powiedziały mi że na chłopcach to co jest ometkowane to już wszystko - bida) Dwupaki zwykłych koszulek (tylko czarne i białe) za 10 zł. Więcej tshirtów przecenionych nie ma.
              • malikowna sprawozdanie z Galerii Krakowskiej i M1 14.06.11, 06:00
                W GK spory wybór zaznaczam jednak,że szukałam ubrań dla chłopców w wieku 6 msc i 6 lat i tak rampersy "tygrysek" po 30 zł ale został rozm. 86 różne koszulki po 20 zł spodenki dresowe po 10 zł, bodziaki po 10 zł , koszule po 20 zł
                dla starszych chłopców krótkie spodnie ale z tych droższych wcześniej po 59 zł teraz 30 , jeansy 40 zł koszulki, polówki z dł. rękawem 30 zł jest jeszcze wybór rozmiarów zerknęłam na dziewczynki no to mnóstwo po prostu po 10 zł, 20 także jest duzy wybór ale mam wrażenie,że to dopiero początek i te najfajniejsze rzeczy jeszcze w regularnych cenach
                w M1 nie ma nic szkoda czasu
      • asiakh Re: h&m wyprzedaż 14.06.11, 09:03
        Byłam wczoraj na Tragówku i wyszłam z niczym. Jakoś do mnie ta przecena nie przemawia. Dla chłopców rzeczy mało i nieciekawe a i ceny nie zachęcające bo krótkie spodenki za 30 zl to dla mnie żadna przecena. Na dziewczynkach więcej, ale dla młodszych, ja szukałam juz powyżej 128 i nędza. Szmatławe t-shirty i koszulki na ramiączka nie wzbudziły mojego zainteresowania. Szykowałam się na jakieś spodnie, leginsy, bluzy ale widać się przeliczyłam.
    • moguer Re: h&m wyprzedaż 14.06.11, 08:39
      Ja byłam wczoraj w m1 w Czeladzi, ludzi mało, byłam popołudniu.Ubranek sporo głownie przecena 50%.Fajne szorty po 30 zł córcia sobie kupiła wszystkie kolory, spodnie 3/4 tez po 30 zł bluzeczki 10 zł
      • puellae_2007 jeansy dla chlopca 2-3 lata 14.06.11, 08:49
        w jakich sa cenach? jakies obnizki?
        • pln10 Re: jeansy dla chlopca 2-3 lata 14.06.11, 09:10
          Widziałam wczoraj ze dwa czy trzy modele za 40 zł, ale nie patrzyłam specjalnie na krój.
          • verika dla chłopców kicha ! 14.06.11, 11:25
            w dziale chłopięcym totalna kicha, jakieś ochłapy, najbrzydsze rzeczy poprzeceniali i skąpo, co innego w dziale dziewczęcym - tam można zaszaleć i chyba jest tego 10cio krotnie więcej niż na chłopcach sad
    • dankadawid Re: h&m wyprzedaż 14.06.11, 10:11
      www.facebook.com/event.php?eid=219543711399162
      • monia111175 Sosnowiec 14.06.11, 13:39

Dla dziewczynek multum-od malenkiej do 14 latkismile
        jeansy-ze ''starych ''kolekcji-jak to moja córka stwierdziła po 40 zł
        bluzeczki na ramiaczkach po 10 zł
        coś w paseczki ala tunika za 30 zł
        spodenki na mełe po 20-30 zł
        a dla chłopcó kichaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        totalna
        dla mojego 3 latka tylko-dwupack thsirtó kupiłam-a kupiłąm tylko dlatego zeby coś kupiictongue_out
        fakt spodenek sporo po 20/30/40 zł-ale tak na chłopski rozum łądniejsze w lumpku za 9 zł kupiłąm.
        • krasulas Bytom - Agora, Plejada 14.06.11, 13:54
          w Agorze twaru MASA!
          Niesamowite zapopatrzenie na dziewczynkach do 128cm (dla nieco straszych też troszeczkę)
          Prześliczne bluzeczki białe - idealne do szkołuy, masa kamizelek, spodni typu rurki czarne/szare...
          Sporo rzeczy w kolorystyce biel/granat/czerwień i jeans...
          Obciuchałam Młodą straszliwie... wstyd!
          Dla 2 latka dwupak skartepek kupiłam, taka kicha!
          Zero fajnych bluz/bluzek w normalnych cenach!

Plejada - towaru spooooooro mniej, ale też i ludzi braksmile
          Generalnie wg mnie warto - głownie jeśli kupujemy coś dla płci pięknej do lat 12tusmile
    • mima-mima Re: h&m wyprzedaż 14.06.11, 14:24
      Ja własnie wróciłam z targówka. Obkupiłam starszą (5 lat) na teraz i na następny sezon; sukieneczki, tuniki, krótkie spodenki, sandałki, bielizna. Większosc po 10,20 zł. Kupiłam tez sandałki - japonki z gumka z tyłu za 10 zł. Rozm. niby 26/27; moja nosi normalnie 29 i te były na nią dobre. Jedynie w normalnej cenie kupiłam sandałki te z truskawkami za 49.
      Dla młodszej - 2 lata - kupiłam tylko jedną bluzeczkę, bo inne mi się nie podobały i wybór mniejszy. Mam nadzieję, że ciągle będą dowieszać, bo pani powiedziała, że tam dalej "jeszcze" nie przecenione rzeczy smile
      • a-e-p Re: h&m wyprzedaż Rzeszów 14.06.11, 14:51
        Dla dziewczynek do 128cm duuuzo rzeczy, chociaz przecena niektorych z 39.90 na 30zł do mnie nie przemawia sad Sadze, ze wczesniej wiekszosc rzeczy była przeceniona od razu -50%, a teraz to max -20/30%. Dla starszych dziewczyn gorzej, kupilam tylko jeansy. W Garffice wyprzedzaż wisi wsrod zwykłego towaru, strasznie mnie to denerwuje, bo zeby cos znalezc trzeba przekopac sie przez tony rzeczy... A sobie kupiłam jak zwykle spodnie.
        • ktozajalzyzyrafe Galeria Krakowska 14.06.11, 16:14
          lipa sad ometkowanych doslownie kilka rzeczy dla chlopcow (patrzylam na niemowlece w rozm.86 i chlopiece od 1 r.ż.), 90% jeszcze nie przeceniona, nie ma po co sie wybierac
          • malwina79 Re: Galeria Krakowska 14.06.11, 17:40
            To zależy czego się szuka. Ja dzis byłam i sporo kupiłam, ale dla dziewczynki. Uważam, że większy wybór rzeczy damskich był w Bonarce.
            • emiwiki Re: Galeria Krakowska 14.06.11, 19:50
              a co kupiłaś konkretnie, jeśli można wiedzieć, ja wybieram sie jutro rano, potrzebuję rzeczy w rozmiarze 128 dla dziewczynki smile
              • malwina79 Re: Galeria Krakowska 14.06.11, 21:36
                Sukienkę na ramiączkach (różową w białe kwiatki)- 20zł, koszulkę z Myszką Mini i drugą też z jakimś disneyowskim stworem, ale nie pamiętam jakim wink- po 20zł, czarne spodnio- leginsy- 20zł, granatowe leginsy (takie trochę grubsze, wczoraj w Bonarce kupiłam je po 30zł, a dziś w Krakowskiej były po 10zł!!!!), spodnie jeansowe z kolorowymi aplikacjami boot- cuty za 40zł, sukienkę granatową na ramiączkach z falbankowym dołem w granatowo- białe kwiaty - 20 albo 30zł, koszulkę z majteczkami z wizerunkiem ulubienic mojej córki- księżniczkami- 20zł, były jeszcze różne letnie sukienki po 40zł, ale za tę cenę nie zachwyciły mnie, sporo różnych bluzeczek i koszulek, spódniczki jeansowe po 40zł, sporo piżamek i koszul nocnych.
            • malami34 A jak w Tarnowie? 14.06.11, 19:51

• malami34 JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy dla d 14.06.11, 19:52

dla dzieci na wyprzedaży? Jakieś straszne sumy.
                • edyta0 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 19:57
                  Nic ciekawego. Ceny jak dla mnie kosmiczne, rzadko sie znalazl jakis rodzynek wsrod tylu ciuchow. Na dzieciecym spodnie dzinsowe po 40zl,nie wiem czy znowu to jakas mega okazja. Widocznie mam spoczone podejscie do tej wyprzedazy.
                  • blizniaki14 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 20:27
                    A ja wydałam tylko 30 zł wink za trzy rzeczy dla dzieci, więcej nic nie kupiłam, rok temu zdecydowanie były ładniejsze i ciekawsze ciuszki, a dwa lata temu tym bardziej wink
                    • tzka Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 17.06.11, 09:49
                      blizniaki14 napisała:

> rok temu zdecydowanie były ładniejsze i ciekawsze ciuszki, a dwa lata temu tym
                      > bardziej wink

Mam podobne spostrzezenie, niestety... Jednak dosc wysokie ceny, jak na wyprzedaz. Zwlaszcza, ze H&M przez ostatnie lata przyzwyczail klientow do lepszych obnizek.
                      W dodatku bieliza i rajtki pokradzione. Zamiast 3 par majteczek jest w opakowaniu 1, z rajtkami podobnie.
                      Co do dzinsow za 40 zl, to wydaje mi sie, ze dla wiekszych dzieci nie jest to wysoka kwota, ale juz w przyp. spodni dla roczniaka czy 2-latka - moze uchodzic za wysoka.
                  • minkapinka Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 15.06.11, 08:47
                    a gdzie mozna taniej kupic spodnie jeasnowe? Moim zdaniem 40 zł to bardzo dobra cena.
                • pln10 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 20:48
                  malami34 napisała:
                  > dla dzieci na wyprzedaży? Jakieś straszne sumy.

Każdy wydaje tyle na swoje dzieci ile uważa za stosowne.Kropka.
                  • krasulas Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 21:23
                    moja wysoka prawie uczennica (lat 7,5 wnet) w rozmiarze 128cm nieco pływa!
                    i pięknie! na tym mi zależy... aby spodnie czarne rurki, tunika biała, bluzki z kokardkami, tuniki w granacie z bielą idealnie pasowały do szkolnej ławy do ... przyszłorocznego września!
                    nie trzeba kupować jeansów za 40zł (widziałam też rurki za 30zł, a spora częśc tych droższych przeceniona była o 50%), ale spokojnie wyhaczyć można bluzeczki po 10-20zł, ciekawe tuniczki...

ps. w okolicach Bytomia tylko Agora jest nieprawdopodobnie dobrze zaopatrzona - pyrzyczyną pewnie jest późne jej otwarcie i spore zapasy magazynowe
                  • tzka Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 17.06.11, 09:52
                    pln10 napisała:

> malami34 napisała:
                    > > dla dzieci na wyprzedaży? Jakieś straszne sumy.
                    >
                    > Każdy wydaje tyle na swoje dzieci ile uważa za stosowne.Kropka.

Bardzo trafne spostrzezenie. smile
                • malwina79 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 21:39
                  malami34 napisała:

>
                  > dla dzieci na wyprzedaży? Jakieś straszne sumy.

Na wyprzedażach zazwyczaj wydaję 1000- 2000zł, ale kupuję rzeczy na następny rok i mam z głowy późniejsze bieganie i przepłacanie nowych kolekcji.
                  • agni71 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 14.06.11, 23:14
                    > Na wyprzedażach zazwyczaj wydaję 1000- 2000zł, ale kupuję rzeczy na następny ro
                    > k i mam z głowy późniejsze bieganie i przepłacanie nowych kolekcji.

Dokładnie! Ubrania i tak trzeba kupić - to lepiej chyba taniej niz drożej? Fakt, ze jednorazowo wydaje sie więcej, ale za to pózniej nie trzeba wyskakiwac z 80 zł za jeansy, bo juz sie ma kupione za 40 zł. Nota bene, czy 40 zł za jeansy dziecięce to duzo? Nie widziałam taniej, a w rozmiarówce pow. 128 to juz w ogóle ceny straszne typu 100 zł za parę (w H&M właśnie).
                    • agul86 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 15.06.11, 08:26
                      Byłam wczoraj w Piasecznie, mnie interesowały ciuszki dla dziewczynki - niemowlaka rozm. 80-86. Kupiłam 3 koszulki (przecenione z 19,99), tunikę i spodenki - wszystko po 10 zł za sztukę. Jest też spory wybór bodziaków po 10zł, jakieś 3-paki za 20 zł, 2-paki pajacyków lub rampersów chyba za 30 zł, dresy za 10 zł. I dla maluchów zdecydowanie więcej rzeczy dla dziewczynek niż chłopaków.
                      • olo2108 Re: JAk tak czytam to ile wy wydajecie na ciuchy 15.06.11, 08:39
                        Ja wczoraj też byłam w Piasecznie. Szukałam czegoś dla chłopca na 3 lata i wyszłam z niczym. Przecenionych rzeczy niewiele, a to co było to i tak albo najgorsze moim zdaniem ciuszki albo jakaś śmieszna obniżka, której "promocją" nazwać nie można. Dla dziewczynek było zdecydowanie więcej bluzeczek, sukienek itp.
                        Myślicie, że dla chłopców jeszcze coś dorzucą?
    • pia_ Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 08:58
      Jestem juz chyba zbyt rozbestwiona, aby przecena z 39,99 na 30 zł mnie zadowalała. Nie kupiłam nic w H&M, za to w normalnej cenie spodnie dla siebie plus rybaczki. Weszłam zaraz obok do KappAhl i tam aż miło, na dziecięcym rzeczy po raz kolejny przecenione i w promocji 2 w cenie 1 smile. Kupiłam dwie sukieneczki na chrzest dla znajomych: kremowy len + mięciteńki tiul, sukienki z kolekcji vintage, pierwotna cena 69,99, ja dałam za obie łącznie 30 zł. Obie znajome mało, że nie padły na widok sukienek i ich ceny smile. W Cubusie też zaczeli wszystko metkować i obniżać ceny o 50%.
      • bablusiek Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 09:21
        Potwierdzam, w H&M straszna lipa zwłaszcza dla chłopców a to mnie tylko interesowało - wyszłam praktycznie z niczym a Kappahl super promocja 2 w cenie 1 dla rzeczy dziecięcych przecenionych, kupiłam m.in dwie kurtki chłopięce za 49,90 przecenione z 90zł - suma sumarum wyszły mnie po 25 zł każda zamiast 90, piżamki dwa dwupaki za 30zł, spodenki dresowe 2 pary za 15zł. Jeśli komuś nie zalezy na nowej kolekcji to warto się wybrać. Promocja 2 za 1 jest tylko do dzisiaj! Końcem tygodnia rusza wyprzedaż nowej kolekcji. Acha były jeszcze świetne rurki dla dziewczynek w cenie 49 za dwie pary - naprawdę fajne!
      • bablusiek Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 09:21
        Potwierdzam, w H&M straszna lipa zwłaszcza dla chłopców a to mnie tylko interesowało - wyszłam praktycznie z niczym a Kappahl super promocja 2 w cenie 1 dla rzeczy dziecięcych przecenionych, kupiłam m.in dwie kurtki chłopięce za 49,90 przecenione z 90zł - suma sumarum wyszły mnie po 25 zł każda zamiast 90, piżamki dwa dwupaki za 30zł, spodenki dresowe 2 pary za 15zł. Jeśli komuś nie zalezy na nowej kolekcji to warto się wybrać. Promocja 2 za 1 jest tylko do dzisiaj! Końcem tygodnia rusza wyprzedaż nowej kolekcji. Acha były jeszcze świetne rurki dla dziewczynek w cenie 49 za dwie pary - naprawdę fajne!
      • blizniaki14 pia pytanko 15.06.11, 09:24
        o KappAhl
        nie wiesz może czy można znaleźć coś fajnego na chłopca i dziewczynkę rozmiar 116 122 128?
        W Kappahlu bywam niestety tylko raz, dwa razy w roku, gdy jestem u rodziców, niedługo będę wink

rok temu kupiłam tam śliczne ciuszki dla całej mojej trójki za grosze, noszą je właśnie w tą wiosnę i lato smile
        • agni71 Re: pia pytanko 15.06.11, 10:07
          o KappAhl
          > nie wiesz może czy można znaleźć coś fajnego na chłopca i dziewczynkę rozmiar 1
          > 16 122 128?

ja nie pia_, ale byłam ostatnio w Kappahl w Arkadii w Warszawie i owszem, na wieszakach wyprzedazowych duzo wisi, ale ciekawego dla dziewczynek to ja tam juz dawno nic nie widzialam. Mam wrazenie, ze wyprzedażowe ciuszki sa przede wszystkim dla chlopców, a jak dla dziewczynek to, za przeproszeniem, jakies stare łachy, które tak sobie wisza juz od paru sezonów (ostatnio byłam w miniona sobotę, może od tej pory cos sie zmieniło).
          Natomiast z nowych kolekcji mozna cos wybrac, szczególnie właśnie w rozmiarówce do 128 (piszę o dziewczynkach, na dział chłopięcy nie zaglądałam). Ostatnio było 3 za 2 na nową kolekcję (większośc rzeczy).
          • blizniaki14 Re: pia pytanko 15.06.11, 10:22
            Dziękuję za odpowiedźsmile w sumie dla córci to mam dużo więcej ciuszków, ale jeśli byłby wybór dla chłopców, a mam ich dwóch, to byłoby super. Będę w przyszłym tygodniu, może się załapię na jakąś promocję wink bo w H&M dla chłopców kiszka była, zobaczę jeszcze jutro w reserved. Poza tym u nas tylko 5.10.15 sad i Cocodrillo i Quadri Fogillo,ale od kilku dni zamkniętysad
            • zawsze-mamawojtka Warszawa-Arkadia i Reduta 15.06.11, 11:39
              A jak w Arkadii i Reducie?był ktoś? interesuje mnie chłopiec 86-92
              • lumja Re: Warszawa-Arkadia i Reduta 15.06.11, 12:53
                w Bielsku-Bialej w Gemini kicha, interesowały mnie ubrania na chłopca - wybór żaden , tylko troche rzeczy przecenionych, mam wrażenie, że tych co najmniej schodzą, reszta (wiekszość) fajnych rzeczy letnich w regularnych cenach. Ta wyprzedaz to troche na wyrost, trzeba czekać aż zacznie sie ta prawdziwa.
            • pia_ Re: pia pytanko 15.06.11, 18:31
              Wszystko zależy od sklepu, wczoraj na Bielanach były 4 duże wieszaki z ciuszkami dziecięcymi przecenionymi, dzisiaj w Magnolii prawie nic, jadę w czwartek lub piątek do Dominikańskiej - a tam jest największy dział dziecięcy i zawsze spory wybór. Wg mnie jest z czego wybierać, choć ja akurat teraz szukam rzeczy dla maluchów, no i na rozmiar córki 134/140.
    • asia_i_p Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 18:35
      A da się jeszcze w H&M upolować jakiś biały t-shirt lekko ozdobny (na zakończenie przedszkola)? Rozmiar 116-122 - nie musi być przeceniony. Z tych z falbankami albo z różyczkami, albo z koronkami, albo z kokardą - zostało coś jeszcze?
      • mielin Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 18:56
        Białe z kokardą dziś widziałam po 20zł i mnóstwo takich cieniutkich koszulowych tunik eleganckich, z rękawem 3/4 z Logg z koronkami, przecenionych na 40zł z 70zł- jedną sama kupiłam na zaśsmile jest piękna.
        • katrio.na Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 19:19
          Byłam wczoraj w Arkadii (W-wa) i nic ciekawego nie było (szukałam 140 chłopięce).
          Przeceny rzędu 39 na 30 crying , a i tak nic ładnego nie było. Przecenione to co nie schodziło, seria casual, którą najbardziej lubimy w starej cenie.
          Na starszych dziewczynkach widziałam sporo bluzek, bluzeczek, sukienki - tutaj warto, bo coś można trafić.

Na kobiecym same szmatki, ale może trzeba by bardziej pogrzebać. Ale kupiłam sobie torbę, przecenioną ze 129 na 60.
          Przyznam się, że pierwszy raz na wyprzedaży wyszłam jedynie z zakupem dla siebie wink

• krasulas Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 20:56
            wersję z kokardką kupiłam młodej nawet na okazje szkolne (jedyną sztukę 122/128)
            z różyczami w tym rozmiarze już w dniu wyprzedaży nie było
            a tuniczki prześliczne! też posiadamy...
            do tego są kapitalne spodnie rurki w popielu lub czerni za 20zł i zestaw szkolny całkiem ok...
            • lena_madzia Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 23:05
              Ciekawe jak to u nas w Danii będzie, mam H&M pod nosem to jestem średnio co drugi dzień.
              Ostatnio rzucili buty średnio 50% ale nic mi sie nie podobało. Dzisiaj byłam kontrolnie i wywieszali w centrum handlowym bannery że przecena, to możliwe że jutro należy lecieć na zwiady big_grin
              W zeszłym roku tak własnie jakoś teraz była, bo przed wyjazdem do polski sobie troche rzeczy kupiłam, a cały lipiec byłam w polsce.
              Ale powiem szczerze że dla siebie najlepsze rzeczy trafiam na normalnych przecenach, bo na tych sezonowych dziki tłum sie zwala i szybko zanika standardowa rozmiarówka 38-40, zostaja ochłapy sad
              • plum1000 Re: h&m wyprzedaż 15.06.11, 23:31
                U nas w Zakopanem jak iu was, duzo rzeczy na male dziewczynki przecenione.Na chlopcow do r. 86 body po 10zl dl.rekaw ale tyllko pare kolorow przecenionych,spodnie dresowe 10zl ale jeden niefajny kolor, koszule kratka po 20zl z 39,9. 3packi bodow na ramiaczkach po 20zl z 39,9 kupilam dla syna biale choc byly tez niebieskie.kupilam tez body bIALE krotki rękaw w słonie za 10zl z 22,9.Dla siebie majtki po 10zl 10 par bo bylam na kupnie.Chcialam jeansy dla siebie alenie byly przecenione.
                • lena_madzia Potwierdzam :) 16.06.11, 11:14
                  miałam dobre info od Was -u nas w duńskim H&M dzisiaj zaczeła sie sezonowa wyprz. Byłam w sklepie pare minut po otwarciu i był już spory tłumek. Także popędziłam między wieszakami swińskim truchtem i złapałam parę fajnych rzeczy nawet po -70% m.in bluze dla dzieciaka, dwupak piżam-śpiochów. Dla siebie wziełam bluzke ale nie wiem czy jej nie oddam
                  • modrooczka Re: Potwierdzam :) 16.06.11, 11:48
                    Tym się właśnie różni pierwszy świat od trzeciego sad U nas jak dobrze pójdzie jest 30% a i tak same szmaty sad
                    • asia_i_p Re: Potwierdzam :) 16.06.11, 11:52
                      Może się nie rozpędzajmy - w trzecim świecie nie tylko nie masz wyprzedaży H&M, ale nawet H&M, a czasem i H20. Rozumiem, że można się wkurzać na marne wyprzedaże, ale jakieś minimalne docenienie tego, co się ma i nieporównywanie się z ludźmi, którym naprawdę ciężko, by się przydało.
                      • a-e-p Re: rzeszów N Świat 16.06.11, 18:09
                        Asia, kolezanka pewno 'trzeci swiat' ujeła czysto metaforycznie. IMO tegoroczna wyprzedaz w H&M to w wiekszosci symboliczna obnizka, dodatkowo w porownaniu z naszymi zarobkami...

Jesli ktos szuka rajstop zimowych dla starszych dziewczyn jest duzy wybor, ceny 20zł za 2pak. Moja corka uwielbia ich rajstopy, bo maja jedno przeszycie na pupie a nie standardowe dwa, wiec obkupiłam sie na zapas. Duzy wybór bielizny, skarpetek (przy kasach na stoisku meskim), piżam.
                        • emma6666 Re: rzeszów N Świat 16.06.11, 20:18
                          u mnie wreszcie skończyli metkować niemowlaka, nic innego mnie nie interesowało.
                          Jak chyba wszędzie bida z nędzą dla chłopców. Kupiłam dwa bodziaki z długimi rękawami (te jednobarwne z bawełny organicznej) w kolorach khaki i trawiastej zieleni, za 30 zł dwupak rampersów z Tygryskiem, za 30 zł komplet szorty w kratkę zieloną i koszulka bez rękawków biała z tygryskiem. A liczyłam że przeceną roll-upy.
                          • kostruszka Bonarka 16.06.11, 23:49
                            Kupiłam dzis córce kilka par spodni jeansowych po 40 zł - według mnie to bardzo dobra cena i jestem zadowolona z zakupów smile
                      • modrooczka Re: Potwierdzam :) 17.06.11, 11:35
                        Tak, może masz rację. Powinnam była napisać "drugi". Co nie zmienia faktu, że duże koncerny doją nas na potegę, chociaż pensje nadal mamy 6 razy niższe sad zresztą była już o tym nie raz rozmowa, nie będę off topować w wątku. Po prostu rozwścieczyło mnie znowu, że bogatsi Duńczycy mają 70% na przecenach, a my i tak kupimy, to u nas 30% sad
                        • mruu1 Re: Potwierdzam :) 17.06.11, 16:31
                          No właśnie. Rzucamy się na ciuchy przecenione o 30%. Po co robić większe obniżki skoro klienci wszystko wykupią. Pytałam w H&M jak to jest u nich z tą wyprzedażą. Oceniają sprzedaż w pierwszych dniach po obniżce i w zależności od jej wielkości wprowadzają lub nie kolejne przeceny.
    • minkapinka Warszawa Promenada 17.06.11, 10:32
      duzo było na małych dziewczynkach, dla córki w rozmiarze 146/152 nie kupiłam nic. Dla siebie tylko sukienkę.
      • kinga_owca Warszawa reduta 18.06.11, 16:12
        chłopiec 104 głównie w mojej sferze poszukiwań
        ogólnie marnizna, ale...

H&M
        kupiłam kilka 2paków koszulek (95%bawełna i 5% elestan) jedna czarna druga biała - po 10 zł komplet czyli 5 zł sztuka - pierwotna cena 29.90 - kolory jak na małego chłopca srednie, ale brałam z myślą o zastosowaniu jako podkoszulki na jesień-zimę wink
        bylo pełno w rozmiarach 1-2, 2-4 i 4-6; za 5 zł/szt - chyba warto
        kupiłam też bojówki takie na podszewce, kolor khaki, fajne, przecenione na 40 zł

Kappahl
        spory wybór piżam chłopięcych z długim rękawem - przecenione na 35 zł, z smsem -20% wychodzą 28 zł, tylko rozmiary albo 86-92, albo potem 110-116 (mało) i 122 wzwyż juz sporo
        kupiłam na zapas - są wzory: spiderman, traktor, wyścigówki, gwiezdne wojny, dinozaury
        sobie nabyłam bluzki-topy takie z cienkiej bawełny, z krótkim rękawkiem, przecenione na 15 zł, z smsem 12 zł big_grin
        będą świetne do spania - to zaszalałam wink
        • marta76 Re: Warszawa reduta 18.06.11, 16:57
          te biało-czarne dwu paki tez kupiłam.Moje młodsze dziecko kocha czarny kolorsmile i dziękował mi prawie na klęczkach ahahah faktycznie ciężko na 110 kupić czarną.
          Kupiłam jeszcze krótkie spodenki szerokie w krate pastelowa za 30 zł z 65 zł.Też marzył o nich, bo wg strojnisia pasuja do kapelusza, a za 65 zł musiałabym chyba zwariować,żeby kupić.
    • mielin Re: h&m wyprzedaż Warszawa 17.06.11, 16:45
      Nie wiem jak Wy ale ja obkupiłam nieco córeczkę (116) i jestem baardzo zadowolona. Kupiłam na bliską przyszłość, tj. jesień/wiosnę 2 bluzy kangurki z Logg (którego u nich uwielbiam) szarą i zieloną po 40 z 80 zł- uważam, że 50% to jest cena ok zwłaszcza, że te bluzy to jak dla mnie rewelacja- w stylu Gap, a i jakość podobna, córcia się nie rozstaje ze swoją białąsmile

2 eleganckie bluzeczki z 70zł na 40zł (jedna białą batystowa w koronki, druga bez rękawków z angielskiej koronki na podszewce- superelegancka na wszelkie galowe okazje np. do szkoly.

No i jedną parę jeansów, takie wąskie, ciemne haftowane w ptaszki za 40zł z 80zł.

Sukienkę z Logg taką w delkiatną kratkę złto-pomarańczowo- różową za 40zł z 60zł. Moim zdaniem powinny kosztować nie więcej jak 30 więc kupiłam jeden kolor a nie dwasmile

I czekam na dalszą obniżkę spodenek typu capri- rybaczek (białe, fuksja, braż, turkus), pełno tego na wieszakach, teraz są po 30zł z 40zł- tez mi przecena! (prychnięciesmile)

Faktycznie na chłopcach jakby mniej ubranek, ale po 40zł także są bardzo ładne Logg bluzy (cienkie i grube) oraz takie polo w pasy- śliczne - jakbym miała chłopca na pewno bym kupiłasmile

A ciuchów multum na wieszakach, a zainteresowanie takie sobie, więc na pewno będą dalsze obniżkismile

Z damskich ciuchów HM nie lubię,( poza Logg), a ten nie jest nic przecenionysad
      • mamaagula A jak w pasażu Grunwaldzkim? 17.06.11, 18:22
        Interesuje mnie dziewczynka 116/122.
        • tweety_28 Kaków M1 dodatkowo -30% 17.06.11, 18:44
          Nie wiem jak długo i czy akcja dotyczy wszystkich sklepów, ale dzisiaj w M1 w Krakowie jest dodatkowo -30% na już przecenione rzeczy ( przy zakupie 3 sztuk z czerwonymi metkami ).
      • a-e-p Re: h&m wyprzedaż Warszawa 17.06.11, 19:13
        Równiez kupiłam bluzy z aplikacjami z LOGG po 40zł (na zamek) szarą i rozowa dla małej smile + udało mi sie dobrać do nich spodnie dresowe po 20zł. Uwazam ze jakosc rewelacyjna, bo starsza ma taką białą bluzę (z zimowej wyprzedazy) i cały czas w niej chodzi.

Staram sie obkupywac na wyprzedazach głównie w LOGG, bo maja IMO lepsza jakosc - dla siebie wyszperałam dwa t-shirty/bluzki po 30zł, a wczesniej spodnie za 60zł z 99zł (po ktorych nie ma juz śladu), wiec moze przecena LOGG zalezy od sklepu?
        • malwina79 Pojawiły się nowe przeceny... 19.06.11, 16:09
          Byłam wczoraj w Gal. Krakowskiej i zauważyłam, że pojawiły się nowe rzeczy, które wcześniej nie były przecenione. Buty (m.in drewniaki) sukienki z długim rękawem i tiulowym dołem z wizerunkiem HK (wcześniej mi się podobały, ale kosztowały 70zł, wczoraj wzięłam ostatnią za 30 smile, plecaczki HK z 59,90 na 20zł, tuniczki w kratkę ze srebrną nitką i kilka innych rzeczy na, które na patrzyłam dokładnie bo miałam mało czasu. Na maluszkach pojawiły się ładne jednokolorowe bodziaki.
    • janka39 wro 17.06.11, 22:26
      wyszlam dzis z pustymi rekami z dwoch hm... jakas nędza okrutna - przynajmniej jesli chodzi o chlopcow 92 i 122
      bylo troche bielizny (body, pajace, rampersy ale do 86)
      • ap77 Arkadia 19.06.11, 13:39
        obkupilam dzis cala rodzina. Dla meza spodnie, kurtke i bluze Banana cos tam z Kapphala. Z smsem po 70zl za sztukesmile
        Mlodemu duzo w Cubusie (dzinsy po 25-30zl na zapas wzielam) i mezowi T shirty po 10zl w Cubusie (dobre gatunkowe bez glupich mazakow na przodzie)
        Zaluje,ze nei wzielma pizamki w kapphalu po 28 z smsem, ale zapomnialam....
        Moze w Lidlu beda fajne.
        Sobie kupilam tylko bluze welurkowow-dresowa w Cubusie za 50zl. Moglam jeszcze kostium kapielowy, ale nie mialam juz sily.
        • monia111175 Re: Arkadia 19.06.11, 15:18
          > Mlodemu duzo w Cubusie (dzinsy po 25-30zl na zapas wzielam) i mezowi T shirty p
          > o 10zl w Cubusie (dobre gatunkowe bez glupich mazakow na przodzie)

-a jakie spodnie były po 25-30 zł--może te na gumce-podobne z h&M-
          INTERESuja mnie 98/104 chłopiec
          ......................................................................
          Daniel,Dawid,Patrycjasmile-moja Trójca świetasmile
          • ap77 Re: Arkadia 19.06.11, 16:38
            kupilam mu wlasnie na gumce pumpki (jedne 110 z dzialu chlopieceg, drugie mniejsze 104 z dziewczecego, ale wygladaja jak unisexsmile. Pierwsze za 25, drugie za 30zl. Z tym, ze slabo z rozmiarem 98/104. Na tym dziewczecym dziale chyba jeszcze byly. I naprawde fakjne sa, nei widac ze babskiesmile
            • monia111175 Re: Arkadia 19.06.11, 18:06
              Niestety u mnie kapa-były te z gumka ale za 59 zł--chyb ajakas nowa kolekcja,przecenionych nietsad
              • johana19 Słupsk 19.06.11, 18:20
                W Słupsku lipa totalna. Byłam wczoraj. Nie dość, że mało rzeczy przecenionych (raptem po 1 góra dwa stojaki na każdym z działów) to jeszcze nie było z czego wybierać. Interesowały mnie rzeczy damskie, męskie i dziewczęce na 110-116 i 86-92. Jedyne co kupiłam to dwupak pajaców do spania (fajne, czarno-białe) po 30 zł. I dostałam Nestea przy kasie smile

W Kappahlu też porażka. Jedynie czapkę letnią dla starszej cóki fajną kupiłam. Przecieniona na 16 zł, a na sms`a dostałam dodatkowe 20% rabatu.

W FReserved niby dożo rzeczy ale kupiłam tylko pidżamy dla dzieczyn (fajne!) po 24 i 29 zł.

Za to siebie mega obkupiłam w Cameieu z butami i buiżuterią włącznie! Jadąc do galerii w ogóle się na ten sklep nie nastawiałam, a tymczasem okazało się, że mają mega wyprzedaż z okazji 10-lecia firmy smile

https://lbym.lilypie.com/iCGGp1.png
                https://lb2m.lilypie.com/rZGWp2.png
              • ap77 Re: Arkadia 19.06.11, 21:47
                hmmm MOnia a nie bylo 50%? To wtdy wlasnie wychodzilo po 30zl! W ktorym bylas? Bo to chyab tylko a Arkadii taka promocja. Wiesz co ja mam w sumie kupione 3 pary, jutro mu zmierze, jakby co moge Ci odsprzedac jak by mi nie pasowalo, a Tobie tak. Albo Ci kupie, bo bede na dniach tam jeszcze (musze oddac bluzke meza)
                • monia111175 Re: Arkadia 19.06.11, 22:40
                  okismile
                  zmierz --
                  a masz jakąś fotke????
                  • monia111175 Re: Arkadia 19.06.11, 22:43
                    Ja byłam Pogorii Dąbraowa Górn, i naprawde nie byó co wybrć--a zależało mi na spodniach--i na dodatek tych z gumka--takie co w H&MIE sąsmile
                    • ap77 Re: Arkadia 20.06.11, 20:33
                      nie amm zdjec, jutro podjade do Cubusa i moze uda mi sie kupic te 104
                      • marta76 Re: Arkadia 21.06.11, 21:50
                        żałośc po prostu dla chłopaków.Mowię o ubrankach powyżej 86.Mało i ceny..uśmiać sie można po prostu.
        • agni71 Re: Arkadia H&M 19.06.11, 17:18
          Zajrzalam dzisiaj i nic nie kupiłam. Dla starszych dziewczynek jest bardzo mało rzeczy, a rozmiary bardzo duże, typu 152, 164.

Na mniejszych dziewczynkach dużo więcej ciuszków przecenionych np. sukienki w kratkę (po 40 z 60 zł), spodnie capri (po 30 zł z 40 zł), rózne bluzeczki.
          • agni71 Re: Stroje, przebrania tez przecenione 19.06.11, 19:31
            Dzwoneczek, bardzo ładny, starannie uszyty, przeceniony bodajże na 40 zł. A body niebieskie ze skrzydełkami motyla za 30 zł.
            • a-e-p Re: Stroje, przebrania tez przecenione 20.06.11, 21:31
              Dzwoneczek u nas (Rz-ów) jest juz po 20zł (przecena z 40zł, cena oryginalna 70zł?).
              Maskotki H Kitty (truskawki) po 5zł - IMO swietne na prezenty.
              • agni71 Re: Stroje, przebrania tez przecenione 21.06.11, 22:43
                U nas Dzwoneczek też juz po 20 zł, ale za to body ze skrzydełkami motylka ciagle po 30 zł. helloo Kitty w ogóle nie widziałam przecenionych, tylko plecak HK za 20 zł.
                Spodnie capri przecenione na 20 zl, ale akurat ten kolor, który chciałam ciagle po 30 zł.
                Piszę o arkadii w Warszawie.
    • mielin Re: h&m wyprzedaż 20.06.11, 14:23
      Byłam dziś w ZT (W-wa) i jest pogłębienie obnizki (na małych dziewczynkach patrzyłam): spodenki rybaczki są już po 20zł, bluzeczki Logg na ramiączka po 10zł i jeszcze bę∂ą metkować ale co nie wiedziały jeszcze...

Nie rozumiem narzekań mam chłopców: w ZT jest duuuuzo fajnych rzeczy dla chłopaków, multum spodni, bermudów, koszul, koszulek, bluz z Logg- no słowem dużo, nawet polo 2w1 z MickeyM widziałamsmile
      • monia111175 Re: h&m wyprzedaż 20.06.11, 15:41
        Dziewczyny --a jak myślicie--będa w tym roku promocje na jeansy-taka jak w zeszłym roku--np te pumpy z gumą-za 20 zł
        ???????
        Pytam-bo wczoraj zauwazyłam nowe-tzn z tegorocznej kolekcji-z jedna kieszonka na tyłku i bez troczków--za 39.99
        a starych jest mało-ale jednak jeszcze sąsmile
      • janka39 Re: h&m wyprzedaż 20.06.11, 19:10
        mielin napisała:

>
        > Nie rozumiem narzekań mam chłopców: w ZT jest duuuuzo fajnych rzeczy dla chłopa
        > ków, multum spodni, bermudów, koszul, koszulek, bluz z Logg- no słowem dużo, na
        > wet polo 2w1 z MickeyM widziałamsmile

odwiedzilam 3 HM w e wro i nie kupilam nic. Koszulki bez rekawkow przecenione z 15 zl na 10 to srednia atrakcja. Koszule - brzydkie, ze starych kolekcji, duzo ladniejsze i tansze - w Cubusie. To samo ze spodniami... Bluzy Logg widzialam w jednym sklepie - na 170 cm i te okolice. Byla jedna na 122, ale zolta, a ja nie znosze tego koloru. Dlatego wyszlam z pustymi rekami (podobne pustki w kappahlu... a tam zawsze cos wygrzebalam)
        • malami34 do a.e.p 21.06.11, 18:25
          Hej,

mam pytanko, mogę napisac na maila gazetowego?
          • a-e-p Re: do malami34 21.06.11, 21:18
            Napisz, czekam
            • emma6666 Opole 21.06.11, 21:40

byłam dziś i na niemowlakach nic się nie zmieniło
              • emma6666 Re: Opole 24.06.11, 18:45

zamiast przeceniać letnie rzeczy to oni wyciągają resztki bardzo starych kolekcji i wielka mi przecena. Mogliby już te roll`upy niemowlęce przecenić bo nudzi mi się tak jeździć co kilka dni.
                • oliwka2009 CH Pogoria Dąbrowa Górnicza. 27.06.11, 11:54
                  Jest dużo przecen, np niektóre torebki z 60 zł na 40 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka