Dodaj do ulubionych

w H&M wciąż się opłaca

12.07.11, 17:04
teraz dla odmiany jest promocja za 3 rzeczy zakupione w promocji gratis 20 zł do wykorzystania bodajze do 7 sierpnia
w sumie nic nowego ale troszkę pogłebione ceny
zakupiłam te spodenki
http://img853.imageshack.us/img853/6923/1704700704.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

za 20 zł ,dla siebie bluzeczkę na ramiaczkach za 10 zł ,i tak troszkę na siłe ,ale pewnie mama sie ucieszy komplet bransoletek za 5 zł ,wyszło razem 35 zł ,no i te 20 zł gratis
Obserwuj wątek
    • lolapalola Re: w H&M wciąż się opłaca 12.07.11, 21:27
      to fajnie a my juz mamy te spodenki sa sliczne :_)
      • krasulas Re: w H&M wciąż się opłaca 12.07.11, 21:50
        i my je mamysmile
        ja podeszłam z rezerwą do ich zakupu, ale moja 7latka zachwycona...
        osobiście zaglądam tam często i wyłapuję okazje
        głównie dla 1-szo klasistki w kolorystyce szkolnej pasującej do ... mundurka/u
        i tak wcz. kupiłam bombową bluzeczkę a'la tunika (granatowa w białe kwiatuszki i koronką zdobiona) na 9-10 lat - przeceniona z 79zł na ... 10!
        • krasulas jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 13:39
          Chcąc zaspokoić swą ciekawość obiecywanym bonem 20zł odwiedziałam dzisiaj H&M.
          Ku memu zdumieniu są kolejne kapitalne obniżki - wszystkie jeansy 20zł, bermudy po 8r.ż. w zieleni i niebieskim 20zł, wszystkie bluzy 20zł, stroje kąpielowe 20zł!!!!!!!, rajstopki złoto/beż 5zł.
          Skupiłam się na wieku 8-9 lat - kupując "na zapas" i ceny powaliły na łopatki - plus bon do realizacji od 25lipca (można łączyć działy, niby przysługuje jeden na jedną osobę...)
          Na dziale małych chłopców kiepściunio (spodnie 20zł), ale dorzucili koszule - 30zł.
          Dział damski również spoooro tańszy...

Napewno warto kooknąć, choć pewnie szczęście zależy od sklepu - osobiście zakupy robiłam w najnowszym i najlepiej zaopatrzonym sklepie (w trzech innych parę dni temu był sporo mniejszy wybór).
          • agni71 Re: jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 14:33
            > Napewno warto kooknąć, choć pewnie szczęście zależy od sklepu - osobiście zakup
            > y robiłam w najnowszym i najlepiej zaopatrzonym sklepie (w trzech innych parę d
            > ni temu był sporo mniejszy wybór).

W Poznaniu?
            • krasulas Re: jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 14:37
              nienie... Śląsk - Bytom
              • agni71 Re: jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 15:20
                Myslałam, że Poznań, bo tam tez się "kuka" wink

A w Warszawie coś nowego sie pojawia na przecenach? Może ktos był dzisiaj?
                • kora711 Re: jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 15:37
                  ja tam sie obłowiłam
                  o np.kupiłam córce 2 szt czapki z daszkiem po 5 zł ,do tego cos tam za dyszke
                  czyli zaplaciłam 20 zł ..no i dostałam bon za 20 zł : D

inne rzeczy troszke drozsze oczywiscie tez
                • a-e-p Re: jeansy, bluzy dziewczęce 20zł... 13.07.11, 15:37
                  W Rzeszowie tez sie 'kuka' - przynajmniej w mojej rodzinie smile

Rzeczywiscie warto sie wybrac (Nowy Świat): rajstopy 2-pak rozm. 146/152 po 5zł nie mogłam uwierzyć. Za trzy 2-paki zapłaciłam 15zł no i dostałam bon na 20zł smile smile smile Dla dziewczyn: stroje komp. po 20zł (kupilam jednoczęściowy, super na basen), bluzy po 20zł, spodnie/jeansy po 20zł tak jak u Krasulas. Nie wszystko dla dzieci jest przecenione (np sukienki) ale mozna cos wyszperac.
                  Dla siebie znalazłam t-shirt z serii LOGG za 10zł, niestety wiekszosc bawełnianych rzeczy dla kobiet w duzych rozmiarach (powyżej 40/42 albo rozm L), a sztuczności mnie wogóle nie interesują.

Wydają jedną kartę/osobe.
                  • darek1967dwa kupować,kupować zachłanne bestie to badziewie z... 13.07.11, 16:44
                    Kambodzy i Bangladeszu bo nowa kolekcja powali was cenowo i zacznie sie lament.Rajstopki za 5zł he he usmiałem sie.2 prania i bedziesz szukała nowych.Nie lepiej kupić jedna pare z Woli za 20zł i mieć na cały sezon? Idiotyzm niektórych kobiet zaczyna przybierać niedobry kierunek.Chyba,ze na tym forum piszą same naganiaczki na H&m i inne badziewie, co pare groszy robią z siebie idiotki.
                    • a-e-p Re: kupować,kupować zachłanne bestie to badziewie 13.07.11, 17:35
                      darek1967dwa Twój post juz sam w sobie jest idiotyczny... Nie chcesz nie czytaj, bo jak widac cisnienie Ci rosnie... Albo pikietuj pod H&M, udowadniając swoje 'mądrości' smile
                      Rajstopy z H&M sprawdzone, od kilku sezonów ten sam model kupuje, z Woli corka nie lubi bo maja dwa szwy na pupie smile Za 5zł, 2 pary ciekawe gdzie kupisz??? Zapewniam ze na sezon wystarczą.
                      • darek1967dwa Re: kupować,kupować zachłanne bestie to badziewie 13.07.11, 18:17
                        Twoja córka woli moze i nie lubi,i tak bywa.Ale jakość woli i tych cudów z importu jest nie do porównania.Ale chuba widzisz jakąs różnice między rzeczami robionymi w normalnych warunkach a tymi z bangladeszu i kambodzy.
                        • malwina79 Dziewczyny to troll, nie karmy go, niech zdycha 13.07.11, 19:31
                          • emma6666 Re: Dziewczyny to troll, nie karmy go, niech zdyc 13.07.11, 23:27
                            Byłam dziś rano, na niemowlakach jak zwykle bida z nędzą
                            • sylwia7611 emma6666? 14.07.11, 12:55
                              byłaś może w Karolince w Opolu?
                              jakoś twój nick gdzieś widziałam jak pisałaś o Opolu smile chyba że się mylę tongue_out
                              ja jadę jutro i nie wiem czy warto
                              • emma6666 Re: emma6666? 14.07.11, 18:32
                                nie mylisz się, byłam w Karolince ale patrzyłam tylko na niemowlęce
                                • sylwia7611 Re: emma6666? 15.07.11, 22:48
                                  dzisiaj byłam NIC nie kupiłam uncertain
                                  wszystko przebrane sad
                                  • emma6666 Re: emma6666? 16.07.11, 10:32
                                    Tydzień temu byłam w Piotrkowie Trybunalskim, jest jeszcze gorzej
    • marta-zs Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 11:50
      byłam z H&M Szczecin Molo, tutaj wszystko przebrane. Wziełam młodej tylko 2pary spodni po 20zł i koszulke za dyche. Dostałam kartę na 20zł do wykorzystania od 25.07 do 07.08. Jak będę miała trochę czasu pojadę do Galaxy, moze tam coś innego znajdę. Na wieszakach juz nowe rzeczy, a wyprzedaż moim zdaniem marna, choć kupiłam sporo rzeczy wczesniej tak zeby były.
      • malami34 Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 13:27
        ja byłam wczoraj w Rzeszowie w Nowym świecie, juz marniutko ale jeszcze coś się wybierze, ja kupiłam:

-dżinsy czarne z Hello Kitty na kieszonce na 110/116 za 20 zł z 79,90

- buciki espadryle rozmiar 29 za 10 zł z 39,90

- sanadały dla mnie za 10 zł z 129 !!!!

- okulary przeciw słoneczne po 5 zł z 29,90

i rajstopy z 19,90 na 5 zł.

Dostałam oczywiście kartę za 20 zł. Trochę nie pomyslałam, bo mąż siedział z dzieckiem przy fontannie i jakbym go zawołała to było by dodatkowe 20 zł, ale i tak uważam zakupy za udane.

Potem poszłam do C&M i kupiłam 2x 2 packi rajstop po 12 zł z 29 na 110-116,

• plum1000 Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 14:08
          A po co mialas męża wolac? ja nieraz korzystlaam z tych promocji ze dostaje sie do 3ch rzeczy z promocji kartę za 20 lub 30zl i kupuje po prostu na 2 paragony rzeczy. jak mam 6 sztuk to najpierw 3 prosze skasowac a nastepnie drugie trzy.W pon. bylam i tak zrobilam. zaplacilam 60zl za komplet letni tygrysek, bgluzeczke dla synka i bluzke dl.rekaw i 3paski po 5zl kazdy. razem 6 sztuk po 3 na paragon. (2 bony po 20 dlstalam)wink
          • a-e-p Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 14:26
            Robiłam zakupy w tym samym H&M, o ktorym pisze malami. Twierdza, ze 1 karta/osobe, nie chciano mi sprzedac inaczej, dobrze ze byłam z córka. Nie ma jednak zadnej info o tym za kasami, wiec musiałaby się uprzeć. Widac, ze kazdy sprzedawca w H&M ustala swoje 'zasady', tak samo jest z asortymentem wyprzedazowym i innymi promocjami w tych sklepach...
            • pln10 Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 17:58
              robiłam zakupy w zeszłym tyg. w Szczecinie - za kasami była taka tabliczka z inf. że jednemu klientowi przysługuje jedna karta promocyjna.
              • plum1000 Re: w H&M wciąż się opłaca 16.07.11, 19:16
                A to ja w Zakopanem kupowalam.Ogolnie przede mna jedna pani kupowala dwie rzeczy z promocji i chciala to placic a kasjerka by sobie poszla i trzecia rzecz promocyjna dobrala bo trzecia najtansza rzecz gratis(to jak byla ta promocja przed tą akutalna).
                • krasulas 2 za 1 29.07.11, 12:28

kup 2 rzeczy płać za 1
                  można łączyć działy
                  można płacić kartą "20zł" z poprzedniej akcji
                  resztki-resztek, ale można coś jeszcze wyszukać
                  • marta-zs Re: 2 za 1 29.07.11, 13:16
                    od kiedy? dzisiaj mam zamiar sie wybrac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka