mamaagula 18.07.11, 17:51 jakiej wielkości ma być plecak do zerówki? czy nosi się w nim książki czy zostają w klasie? nie zapytałam na spotkaniu w maju, a nie chciałabym czekać z zakupem do września? Dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Plecak do zerówki 18.07.11, 17:59 mam synka po zerowce, teraz idzie do 1 klasy. U nas nie byl potrzebny plecak. Tak samo jak w mlodszych grupach sa posilki, zabawa, wyjscia na ogrod. Ksiazki, jakie mieli to "Mój kuferek" z JUKI, wszystkie czescie byly w zerowce, synek przynosil je do domu po zakonczeniu danej czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Plecak do zerówki 18.07.11, 19:03 u nas tez ksiązki były w szkole - plecak miał taki : allegro.pl/plecak-szkolny-wycieczkowy-star-wars-patio-571-i1709403698.html baardzo fajnie się sprawdził i po całym roku jest nadal w bdb stanie do szkoły nosił ze sobą zabawkę , picie, śniadanie mały piórnik bo chciał mieć w plecaku choć w szkole już miał jeden no i 16 kart. zeszyt do korespondencji z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Plecak do zerówki 18.07.11, 19:05 aa raz w tyg przynosił tez strój na zaj. gimnastyczne , zabierał tez ten plecak na wycieczki także sprawdził się na maxa Odpowiedz Link Zgłoś