Dodaj do ulubionych

merlin - bardzo dobre ceny

19.07.11, 08:14
Lego w rewelacyjnej cenie i inne również.
Można odroczyć odbiór i płatność do IX.
Bardzo szybko schodzi.

merlin.pl/browse/promotion/206/wyprzedaz-zabawki.html
Obserwuj wątek
    • paproszek57 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 08:52
      dzięki, skorzystałam
      • mamanatalki87 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 09:57
        I ja dziękuje smile

Ceny faktycznie BARDZO fajne smile

Jak to jest w praktyce .

Pisze wysyłamy w ciagu 24 h , a po zamowieniu pisze czas realizacji do 21 dni ??
    • monia_now Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 09:45
      Ja też. Dzięki smile
      • zoska7777 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 10:02
        a ja próbowałam sad
        Dodałam coś do koszyka, później przeglądałam inne rzeczy i zanim skończyłam przeglądać to mi z koszyka wyrzuciło do przechowalni i teraz nie mogę tego wrócić do koszyka bo towar już niedostępny. Normalne to że sami przerzucają z koszyka do przechowalni?? Jak mam w koszyku to mi nie blokuje tego towaru do zakończenia transakcji?
        Na pewno miałam w koszyku - bo mi nawet obniżyło koszt przesyłki o połowę. ;-(
        • tiferet Re: merlin - bardzo dobre ceny 20.07.11, 09:40
          miałam tak samo i zapytałam w ich BOK, dlaczego mi wypadło z koszyka. wytłumaczyła mi pani, że jak wrzucisz do koszyka, to jeszcze nie oznacza rezerwacji. po prostu zanim dokończyłaś zamówienie, ktoś inny cię ubiegł. mówią, że wiele rzeczy jest w pojedynczych sztukach, wiec tak może się zdarzać. ponieważ odbieram za darmo w ich punkcie, to szybko na każdą rzecz osobno składałam zamówienie. polecam taki myk, o ile oczywiście masz możliwość odebrać paczkę w ich punkcie wink
    • slonko1335 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 10:11
      ja też oczywiście skorzystałam, eh.....smile
    • listopadowka2008bis Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 11:26
      poczekajcie na potwierdzenie zamowienia, a pozniej na maila ze sa klopoty z realizacja. Ja tak mialam w tamtym tygodniu, bo ta wyprzedaz juz dlugo trwa.
      • mamanatalki87 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 11:33
        Ja zamówiłam 4 produkty z czego 1 jest juz niedostępny . Reszta jest w magazynie wg konsultanta .
        • agni71 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 12:24
          Zamówiłam kilka zabawek i wszystkie mają status "zarezerwowane", więc myslę, ze nie będzie z nimi problemu. Natomiast Megasketcher Tomy dodałam do koszyka i tajemniczo zniknął, zanim potwierdziłam zamówienie. Nie mam go ani w obserwowanych jako niedostepny, ani w ogóle na stronie Merlina juz nie wystepuje....
          • may-xi Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 12:34
            Też kupiłam Megasketcher Tomy, mam status zarezerwowane, widzę, że dobrze zrobiłam bo rozeszły się jak ciepłe bułeczki
            • kazia4 A możesz napisać, ile to cacko kosztowało?:) 19.07.11, 18:38
              Z góry wielkie dzięki.
              • eesti_2005 Re: A możesz napisać, ile to cacko kosztowało?:) 20.07.11, 10:40
                37zł
          • eesti_2005 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 13:10
            "Natomiast Megasketcher Tomy dodałam do koszyka i tajemniczo zniknął, zanim potwierdziłam zamówienie."

U mnie było dokładnie tak samo. I strasznie mi szkoda, bo na nim najbardziej mi zależało sad
            • listopadowka2008bis Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 13:42
              no pewnie, ze znika, bo teraz forum robi zakupy wink))))))))
              ale musze przyznac, ze ceny od tamtego tygodnia zmienily sie na plus - np gry samsam wtedy byly po ok.18 pln, teraz 10,6.
              Ja tez teraz zlozylam zamowienie dla mojej kumpeli, ktora jest w pracy (bez neta) i mowila mi co chce wink jak skladalam zamowienie to faktycznie juz tomy znikna;, zdjezdzalnia dla pingwinow playskool (do wanny) i latarka.
              • eesti_2005 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 13:50
                Latarka też mi zniknęła. Ogóle ze 100zł zrobiło się 50...
              • kinia117 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 13:50
                dalam sie naciagnac na laptop kubusia puchatka za 67zł - 72zł wyszlo z przesylka powiedzcie ze warto bylosmile
                • agni71 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 14:47
                  kinia117 napisała:

> dalam sie naciagnac na laptop kubusia puchatka za 67zł - 72zł wyszlo z przesylk
                  > a powiedzcie ze warto bylosmile

Ja zawsze porównuje z cenami na Allegro.
                • slonko1335 Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 15:16
                  też go kupiłam, mój syn będzie zachwycony na pewnosmile
    • anulajc Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 14:31
      Dzięki za info, trochę się obłowiłam.
    • zebraw-paski Re: merlin - bardzo dobre ceny 19.07.11, 15:01
      Czy ktoś ma zestaw ciastoliny z pieskiem (Piesek Play Doh)? Fajny jest? Nie ma zbyt dużo akcesoriów chyba głównie piesek jest atrakcją.
    • katka761 czy Któraś z Was kupowała to.. 19.07.11, 16:30
      merlin.pl/Klip-Kitz-Zygzak-McQueen-i-Maniek-model-do-skladania_Vivid-Imaginations-LTD/browse/product/206,824989.html
      sprawdza się dla 5-6-latka?
      • listopadowka2008bis Re: czy Któraś z Was kupowała to.. 19.07.11, 18:59
        ja nie, bo sie zasugerowalam opinia tej osoby, ktora dala tylko 1 gwiazdke.
        • paproszek57 Re: czy Któraś z Was kupowała to.. 20.07.11, 09:05
          ja zamówiłam, mój uwielbia składać, i z toy story tez kupiłamsmile i wiele innych...
    • jorin dziekuje! 19.07.11, 22:06
      katrio.na, az cisnie mi sie na usta - kocham Cie za tego posta! dziekuje!
      • uwielbiam_truskawki Re: dziekuje! 19.07.11, 22:55
        też kupiłam parę rzeczy
        • zoska7777 Re: dziekuje! 20.07.11, 08:30
          no to ktoś przewidział..

z mojego zamówienia kilku zabawek - w całości opłacone - aby nie było - dziś widzę w zamówieniu, że ponad połowa niedostępna.
          Chyba z nerwów zrezygnuję z całości czy co..
          • agni71 Re: dziekuje! 20.07.11, 09:52
            hmmm...a miałaś przy nich status "zarezerwowane"? Byłam przekonana, ze to oznacza juz, że towar sie na 100% dostanie....
            • mama_pyzuni Re: dziekuje! 20.07.11, 10:24
              Ja tez miałam już po złożeniu zamówienia status "zarezerwowane" (przy znikopisie) , który w ciągu 15 minut zmienił się na niedostepny sad
            • tymianek21 Re: dziekuje! 20.07.11, 10:27
              Kiedyś też miałam zarezerwowane kilka rzeczy ale "zniknęły" 3 gry. Zadzwoniłam do nich i powiedzieli że tylko naciśnięcie "kupuję" oznacza że będzie to twoje. Teraz kupiłam grę Bumerang i stuku puku-już ich nie ma. Faktycznie ceny rewelacyjne choć niektóre gry ciągle w tej samej cenie.
              • mama_pyzuni Re: dziekuje! 20.07.11, 10:43
                Ale ja już nacisnęłam kupuję, miałam wszystkie rzeczy w statusie zamówień, cieszyłam się, że zdążyłam, bo chwilę po złożeniu zamówienia już Znikopis stał się niedostępny. Dopiero po 15 minutach zmienili mi status już w historii zamówień.
                Pani z BOK napisała mi, że mogę poczekać, aż pojawi się znowu w ofercie i zamówić sobie drugi raz, ale już zapewne w regularnej cenie...
                Ciekawe, czy mogą tak zrobić?
                • listopadowka2008bis Re: dziekuje! 20.07.11, 11:53
                  Ja kiedys przy wyprzedazy plyt juz tez tak mialam, stad moja ostroznosc przy 'hurra' na wyprzedazy merlinowej smile
                  Ponad tydzien temu robilam zabawkowe zamowienie, gdy byl jeszcze wiekszy wybor towarow (tutaj na forum ktos napisal o tym linka, ale nikt nie zareagowal). Bylo wiecej lego, duplo, wiecej gier,puzzli etc. Tez mialam w statusie zamowienia ' 1 zarezerwowane !,maila z potwierdzeniem zamowienia, po czym po 4 dniach przyszli info, ze duplo niedostepne. Co ciekawe, nadal to duplo bylo na stronie i mozna bylo je zamawiac. Dopiero pozniej zmienili, ze dostepne od 1 sierpnia i po dobie zupelnie zniknelo z oferty (duplo stacja benzynowa).
                  • malwina79 Re: dziekuje! 20.07.11, 13:12
                    Ja w historii zamówień ma napisane, że zamówienie jest przygotowywane do wysyłki. Przy rzeczach, które zamówiłam widnieje info "zarezerwowane". Mam nadzieję, ze dostanę to co chcę smile
                    Chociaż w grudniu przy promocji gry "Operacja" zamówiłam kilka sztuk na Mikołaja dla dzieci do przedszkola, opłaciłam zamówienie i chyba po 3 dniach zadzwonili do mnie, że niestety nie mogą zrealizować zamówienia bo gier już nie ma. Więc różnie z tym Merlinem bywa.
                    • slonko1335 Re: dziekuje! 20.07.11, 13:32
                      Mi się właśnie w historii zamówień zmieniło z zarezerwowane na zrealizowane i że w mailu powiadomią o możliwości odbioru(zamawiałam do punktu odbioru), więc mam nadzieję, że żądnej niespodzianki już nie będzie.
    • katrio.na :) 22.07.11, 18:02
      Aż tak dobrych cen nie widziałam u nich od dawna.
      To chyba naprawdę z powodu wakacji i czyszczenia magazynów.

Moje zamówienie Legowe czeka już na odbiór - wszystko z niego jest dostępne.
      Strasznie się cieszę, bo to były najmniej lubiane przeze mnie serię ale najbardziej pożądane przez dziecko (Atlantis, Ninjago, Bionicle), ale udało mi się też zamówić dwa zestawy Racers.

• slonko1335 Re: :) 22.07.11, 20:10
        Ja właśnie odebrałam swoje zamówienie, czekam jeszcze na dostawę Aut. Wygląda na to, że wszystko jest aczkolwiek z rozpakowaniem czekam aż młodziak pójdzie spać, bo część to prezenty na urodziny...
        • lanza2 Re: :) 22.07.11, 21:59
          witajce

ja zamówiłam lalkę nancy, grę Granny Auta oraz memo chopin. Opłaciła wszystko przelewem dopiero dzisiaj okazało się że zabawek już nie ma sad
          A nowej dostawy lalki ani gry Auta nie będzie. Żadnego maila od Merlina nie otrzymałam więc grzecznie czekała na realizację a tu nici

Proponuję dobrze kontrolować zakupy bo ja nie mam pieniędzy ani towaru i teraz muszę biegać po sklepach i szukać prezentu sad
          • slonko1335 Re: :) 23.07.11, 09:18
            U mnie wszystko jest ale ja chyba nie kupowałam tych najbardziej chodliwych towarów. Za wszystko zapłaciłam od razu po zamówieniu kartą coby szybciej było po podejrzewam, że obsługują najpierw tych którzy najszybciej wpłacą kasę i rezerwują towary jak mają tylko autoryzację a przy karcie jest to kilka minut. Kupiałam dwie serie lego atlanstis ale one jeszcze wczoraj były normalnie dostępne - dla koleżanki syna, laptopa kubusia puchatka dla mojego trzylatka, piankolinę farmę dla trzylatka i pięciolatki bo mi mendzili o niej od dawna, rummikuba junior też dla obojga, zabaweczkę tommy dla półtorarocznego chrześniaka i idą Auta - już są wysłane ponoć więc powinny jednak dojść.
      • kina1 Re: :) 22.07.11, 20:18
        Tak z ciekawości to co takiego kupiłaś w super cenach, bo ja nic fajnego nie znalazam dla 6 latka i 3 latka. Dzięki
        • jusstinna I ja dziękuję :) 23.07.11, 09:03
          Moje zamówienie przyszło wczoraj, wszystko doszło, jestem bardzo zadowolona.
          Wielkie dzięki. smile
          • magdagg2 Re: I ja dziękuję :) 23.07.11, 13:26
            moje zamowienie tez dostarlo, zaplacilam zaraz po zamowieniu przelewem online. i wszystko dostalam, nawet znikopis Tomy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka