Dodaj do ulubionych

Raczkująca lalka

02.08.11, 22:42
Czy ktoś posiada raczkującą lalkę Agatkę bądź Chou chou?Jak one funkcjonują ?Czy warto kupić? A może ktoś poleci inną chodzącą lub raczkującą lalę.
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: Raczkująca lalka 02.08.11, 22:58
      Uwazam, ze jest to niepotrzebna rzecz. Co ma na celu taka lalka? Wg moich doswiadczen, wystarczy samochodzik z napedem, za ktorym dziecko bedzie raczkowalo, czy inny przedmiot. Nie sadze, by taka lalka sie spelnila, To samo dotyczy chodzikow.
      • paliwodaj Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 01:31
        ;-DDDDDD
        ale tu nikt nie mowi zeby dziecko uczylo sie raczkowac za pomoca lalki, od lalki czy siedzac na lalce , no wymieklam smile
        tylko zeby wzielo do reki lalke i bawilo sie nia, jak kazda inna lalka
        co maja chodziki z tym wspolnego????!!!!
        My mamy Little Mommy, raczkuje az milo, wydaje urocze odglosy, jakas tam zawsze fajna odmiana
        https://ecx.images-amazon.com/images/I/41k8UT-csgL.jpg
        • edyta0 Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 15:50
          To nie wymiękaj, bo ja swego czasu czytałam o takich zabawkach, nawet widziałam na allegro, myszka miki raczkująca czy coś w tym stylu i właśnie do tego celu, to od razu mi przyszło do głowy.
      • gogo31 Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 12:16
        Moja córcia raczkować nie musi się uczyćsmileMa już 3 lata i ta lala jest nam potrzebna do zabawy właśnie.Widziała chyba reklamę z taką chodzącą bądź raczkującą i cały czas o niej mówi. Ponieważ niedługo czeka nas pobyt w szpitalu chciałabym "osłodzić" pobyt właśnie taką lalą.
        • zaneta32 Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 14:43
          witam my mamy ta allegro.pl/chou-chou-lalka-zapf-creation-sama-chodzi-promocja-i1743202335.html i jest rewelacyjna za tak niska cene moja córeczka ma 2,5 i uwielbia sie nia bawic mam jeszcze córke która ma prawie 8 lat i tez czsami sie nioa bawi wiec mysle ze to był udany zakup pozdrawiam
          • paliwodaj Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 14:49
            zastanow sie wiec nad raczkujaca, moze daj jej po wyjsciu ze szpitala, bo wiesz ze one najlepiej po podlodze zasuwaja, a szpitalne podlogi to tak sobie odpowiednie do tego celu
    • iga59 Re: Raczkująca lalka 03.08.11, 16:15
      Moja córcia ma chou chou i to była pierwsza lalka jaką się zainteresowała i głównie nią się bawi, nawet ją Julka nazwała. Cieszyła się może nie tyle z tego że ona chodzi ale, że do niej mówi mama. Jest super i to był udany zakup ale rzeczywiście w szpitalu po podłodze to może niech nie chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka