aniade 19.05.04, 14:48 Dziewczyny, nie wiecie czy można w jakimś sklepie internetowym kupić rastopki firmy Wola ? Pozdrawiam, Ania mama Dominiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia-bma Re: rajstopy Wola 21.05.04, 10:24 Nikt nie wie ? też lubimy te rajstopki - jednobarwne. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: rajstopy Wola 21.05.04, 13:21 Ja kupowalam w Swiecie Dziecka na placu Unii - jesli chodzi o Warszawe... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: rajstopy Wola 21.05.04, 13:22 Internetowym Wlasnie przeczytam Przepraszam za zamieszanie ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: rajstopy Wola 22.05.04, 14:59 Takie rajstopy mozna dostać w prawie kazdym hipermarkecie (Auchan, Carrefour), nie widziałam ich w zadnym e-sklepie. Kasia i Zosia (wielbicielka jednokolorowych rajstop) Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: rajstopy Wola 24.05.04, 10:08 Mieszkam w Sosnowcu i mamy tu Auchan i Carrefour i Geant i Real niedaleko, ale w żadnym z nich nie widziałam cienkich rajstop z Woli, które nazywają się Zuzki. Mają 72% bawełny i są bardzo fajne. Złaziłam całe Katowice, żeby kupić w kolorze różowym ale wszędzie były tylko grafitowe albo białe albo khaki a z różu mieli 1-2 pary. Wreszcie znalazłam.Była oczywiście tylko jedna para w rozmiarze 92-98 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: rajstopy Wola 27.05.04, 12:40 Hej dziewczyny, ja mam do Zduńskiej Woli (to chyba producent) jakieś 50 km i może będę tam po wózek. Jak komuś bardzo zależy to moge kupić i wyslać??? pozdrawiam, czerwcówka, jola Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: rajstopy Wola 27.05.04, 13:24 Zoabcz tutaj: www.kramik.pl - nie kupowałam jeszcze w tym sklepie, więc nic nie wiem nt. jakości obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
maginda Re: rajstopy Wola 28.05.04, 08:48 Sklepy (nie internetowe) podane są na stronie producenta www.wola.pl Maria Odpowiedz Link Zgłoś