Dodaj do ulubionych

MERLIN-piszemy..do Uwagi

27.08.11, 21:16
Media sa potęgą.
jak kazdy opisze sytuacje ze swojej strony-na pewno sie tym zainteresują-tzn tym PROCEDEREM z robieniem sztucznych promocji.
Oto link do formularza.
uwaga.tvn.pl/kontakt.html
zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 27.08.11, 21:49
      Znajac zycie znajdzie sie jedna osoba na powyzszy formularz, to jest tak jak z wyborami niby nikt nie glosuje na danego kandydata a potem sie okazuje, ze jednak 80 spoleczenstwa (ktore bralo w nich udzial) sad
      • mamaemmy Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 27.08.11, 22:21
        jak nikt nic nie napisze,to na pewno bedzie to trwac dalej-na własne zyczeniesmile
        Ja napisalamsmile
        • owianka Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 27.08.11, 23:51
          Ja już wczoraj napisałam na Alert 24 (tu na gazecie.pl), ale na razie w ogóle nie poruszyli tematu. Może gazeta jest związana jakimiś umowami reklamowymi z merlinem?
          • edyta0 Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 28.08.11, 07:59
            Ja tez kiedys napisalam do ONETu i tez nic z tym nie zrobili.
            A moze ktos ma ochote na gotowy formularz, tak zeby wiecej osob sie przyloczylo i nie musialaby kazda pisac oddzielnie?
            • aniakoles Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 28.08.11, 10:00
              jestem zasmile
              • annulak Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 28.08.11, 12:12
                tez jestem za wspólnym formularzem.
                Irytuje mnie jeszcze fakt,że miało być do wyczerpania zapasu,ale jak wchodziłam w dany produkt pojawiał się w regularnej cenie,czyli zapas był(jest). Po czym znikł ten w regularnej cenie. Pewnie były telefony w tej sprawie, to chwilowo wycofali, żeby zamknąć nam usta.
                Beznadziejny ten merlin,bo ich enty numer w tym samym stylu.
    • edyta0 Kto chetny i moglby stworzyc 28.08.11, 12:39
      gotowy formularz?
      • mamaaoli Proponuję skomentować "promocję" na ich profilu 29.08.11, 09:14
        na facebooku
        www.facebook.com/#!/merlinpl?sk=wall
        Mało komentarzy dot. promocji.
        • mamaaoli Re: Proponuję skomentować "promocję" na ich profi 29.08.11, 09:15
          Post nt. promocji pojawił się z datą 22 sierpnia.
          • sylwikw jak Merlin tłumaczy się na facebooku 29.08.11, 14:05
            przytaczam wątek dotyczący tej promocji na facebooku:

wklejam:

wejściowkę na targi. Spieszcie się, liczba zaproszeń jest ograniczona! smile
            Targi Moje Dziecko na warszawskim Torwarze Promocje w merlin.pl! Do 80% taniej!
            merlin.pl
            Z tej okazji w Merlin.pl wiele bardzo ciekawych promocji na produkty dziecięce - zabawki, książki, płyty, ubranka. Zniżki nawet do -80%!..
            22 sierpnia o 14:38

komentarze:

Magdalena 'odynka' Szymaszek: a ja jestem ciekawa czy zamówienia złożone w promocji "Targi Moje Dziecko" przed zmianą cen produktów zostaną zrealizowane w cenach, które jeszcze przed chwilą były? tak z ciekawości gdyż nie wyobrażam sobie by miało być inaczejsmile
            23 sierpnia o 11:40 · Lubię to!Nie lubię.

Agnieszka Dolińska ‎-80% było o 9.00 teraz już tej oferty nie ma, dlaczego?
            23 sierpnia o 11:55 · Lubię to!Nie lubię.

Merlin.pl ‎@Agnieszka: produkty z tej oferty cieszyły się popularnością i zostały wyprzedane.
            23 sierpnia o 12:19 · Lubię to!Nie lubię.

Magdalena 'odynka' Szymaszek ‎@Merlin.pl - nie zostały wyprzedane, są dalej w promocji jedynie cena już dużo wyższa.
            23 sierpnia o 12:21 · Lubię to!Nie lubię.

Merlin.pl ‎@Magdalena: oczywiście nie same produkty, tylko ich liczba przypisana do niższej oferty cenowej smile
            23 sierpnia o 12:31 · Lubię to!Nie lubię.

Magdalena 'odynka' Szymaszek rozumiemsmile to dobrze, że udało mi się zdążyć z zamówieniem - czekam więc z niecierpliwościąsmile
            23 sierpnia o 12:34 · Lubię to!Nie lubię.

czyli jeśli dobrze rozumiem, wg. Merlina było tak:
            23 sierpnia (2 dzień promocji) ok godz 11- produkty jeszcze były na stanie, ale były już w wyższej cenie, tylko skończyła się ich liczba przypisana do niższej oferty cenowej

nam w mailu napisali że produktów już nie mają smile
    • owianka Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 29.08.11, 14:49
      Hurrra! Moje zamówienie zostało zrealizowane!
      Jak myślicie, pofatygować się przez pół miasta?

Zawartość przesyłki:

(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość)
      1. SLH-14357 - Niedźwiedź polarny, samica, figurka, 1 szt., 4,5zł

wartość zakupów: 4,5 zł
      Do zapłaty razem: 4,5 zł

Nakład wyczerpany:
      1. 5900221000689 - Domino - Kolory, 1 szt., 5zł
      2. 5900221000580 - Już czytam - Znakomita pomoc do nauki czytania, 1 szt., 2,5zł
      3. 5900221000511 - Kot w worku, odgadnij co jest w środku, 1 szt., 6,6zł
      4. 5900221000863 - Superfarmer De Lux - gra, 1 szt., 14,5zł
      5. 5900221000504 - Sznurki i dziurki - wyszywanki bez użycia igły, 1 szt., 2,5zł

Przepraszamy za niepełną realizację zamówienia.

PS Drugie moje zamówienie już następnego dnia anulowano w całości.
      • dorga1 Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 29.08.11, 17:33
        Czy te dziewczyny, które dostały swoje zamówienia, mogą podać ich numery? Bo może z realizacją ich było tak jak w Maraga Kids, gdzie zamówienia brano na chybił trafił?
        • owianka Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 29.08.11, 18:10
          Ale jeśli chodzi Ci o moje zamówienie, to zobacz, co dostałam - tylko tę figurkę, wszystkie gry, na których mi zależało, anulowali. Nawet zadzwoniłam na infolinię poinformować, że nie pofatyguję się niestety po tę niedźwiedzicę.
          • mamaemmy Re: MERLIN-piszemy..do Uwagi 29.08.11, 22:04
            Mi odpisali dzis ze kasa do dwoch dni roboczych-hehe zobaczymy jutro-na razie nic nie ma na koncie od nich..
    • mamaemmy sprawdzcie konta 30.08.11, 14:36
      u mnie kasa jest-no prosze wystarczyl jeden mail..
    • mamaemmy sprawdzcie konta 30.08.11, 14:39
      u mnie kasa jest-no prosze wystarczyl jeden mail..
      ale kasa bez tej 20zl nadplaty..nadplate mam dalej na koncie w Merlinie..a jak u Was?
      • kina1 Re: sprawdzcie konta 30.08.11, 14:45
        Mamoemmy, nie sądzę żeby to Twój mail ich tak pogonił, pewnie puścili przelew wczoraj i dzis doszedł. Ja dostałam zwrot wczoraj, Pani z merlina napisała mi, że tym co płacili przelewem lub kartą system automatycznie zwracał kasę na to samo konto (bez żadnych formularzy) w ciągu 2 dni roboczych. A te 20 zł. nadpłaty mamy do zrealizowania w merlinie, tak jakby bon na zakupy, nie prześlą Ci tego na konto, za dobrze by było. Pozdrawiam
        • aniakoles Re: sprawdzcie konta 30.08.11, 14:50
          właśnie, te 20 zł jest do wykorzystania tylko u nich?jakoś nie mam ochoty już nic u nich zamawiać...ale przecież te 20 zł widnieje jako nadpłata, nie jakiś bon czy kupon, a w regulaminie mają napisane, że nadpłatę mogą zwrócić na konto albo nawet w kasie do odbioru osobistego można, więc jak to w końcu jest??
          • mamaemmy Re: sprawdzcie konta 30.08.11, 15:10
            no wlasnie-w regulaminie maja tak napisane-ze moga zwrocic na kontosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka