Dodaj do ulubionych

Gra "Minecraft" - czy polecacie?

12.09.11, 20:10
Przepraszam, że pytam tutaj, ale liczę na Wasze doświadczenie i sugestie. Syn poprosił o grę na imieniny, przeglądałam, nie zauważyłam przemocy, ale chciałam poprosić o porady no i w razie ewentualnej decyzji kompletnie nie wiem co kupić (weszłam na allegro i tyle tego tam jest, że pogubiłam się). Czy można kupić w M&M lub Saturnie? Z góry dziękuję za opnie i podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • katriel Re: Gra "Minecraft" - czy polecacie? 12.09.11, 21:47
      Gry nie znam wink, ale na podstawie obserwacji którzy z moich znajomych w nią grają,
      a którzy nie, polecam bardzo. Zaraz pewnie dostaniesz bardziej kompetentne opinie.
      • kolpik124 Re: Gra "Minecraft" - czy polecacie? 13.09.11, 07:39
        Jeśli chcesz kupić oryginalna grę (a konkretnie kod), to tylko na stronie minecrafta. W Saturnie czy innych sklepach z elektroniką nie kupisz bo nie jest dystrybuowana w klasyczny sposób jakio pudełko z płytką. Unikaj takze allegro, bo większość ofert (tanich) to nielegale, które uniemozliwiają wykorzystanie opcji gry w sieci. Oczywiście na początke możesz sobie ściągnać grę np. z chomika i sprawdzić czy się podoba, ale nie będzie to wersja ze wszstkim opcjami.

Cena oryginalnego kodu ze strony minecrafta to ok. 20 funtów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka