Gość: izaaaaa IP: *.chello.pl 03.08.06, 20:37 witam1 jestem studentka i zbieram opinnie o biurze podrozy triada ktore chce wykorzystac do pracy licencjackiej! interesuja mnie pozytywne wypowiedzi! z gory wilkie dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: triada !!!skorzystaj z wyszukiwarki 03.08.06, 20:50 naprawde potezny zasob opinii na temat tego biura, ja naleze do tych szczesliwcow, ktorym triada nie podpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzaaa Re: triada !!!skorzystaj z wyszukiwarki IP: *.chello.pl 03.08.06, 20:55 a no wlasnie ciezko z dobrymi opinniami o Triadzie tylko mnei interesuja same wypowiedzi na temat biura a nei m iejscowosci cy hotelu mozesz cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa9 Re: triada !!!skorzystaj z wyszukiwarki 05.08.06, 12:47 Ja napiszę Ci troszkę, tylko wolałabym na maila. Podasz mi swój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:15 Błędy, błędy i jeszcze raz błędy. Chyba Triada wysłała w ramach reklamy panienkę, która udaje studentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ira-siad Re: triada !!! 05.08.06, 21:48 Noż pogratulować tylko rzetelności i bezstronności takiej pracy licencjackiej, która będzie kompletnie bezwartościowa. Powinna ona zawierać zbilansowane wypowiedzi zarówno jednej jak i drugiej strony. Żeby nie było tylko krytycznie: w 2003 roku byłem na Krecie z Triadą i był to mój najlepszy urlop EVER. Teraz wracam tam z Itaką i zobaczymy - będę miał porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: triada !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:38 Głupia kobieto! Poczytaj forum, a nie zakładaj kolejnego wątku! I takie coś będzie miało licencjat ! Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Re: triada !!! 06.08.06, 07:37 to będzie bardzo "obiektywna" praca :):). Czy w nagrodę "studentka" pojedzie z Triadą dookoła świata, czy też Triada zaproponuje jej używanie samochodu za darmo przez miesiąc ? (Z tym samochodem, to broń Boże, żart! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzzaaa odp IP: *.chello.pl 06.08.06, 14:00 no niestety zaluje bardzo ale zadnych korzysci z pisania pracy o traidzie nie bede miala! Odpowiedz Link Zgłoś