Dodaj do ulubionych

Tory - Tomek i przyjaciele

04.10.11, 12:07
Witam. Chciałabym kupić synkowi tory i pociągi z kolecji Tomka. I tak się zastanawiam czy można łączyć różne tory ( widziałam na allegro 3 rodzaje torów.)
Obserwuj wątek
    • lula_p Re: Tory - Tomek i przyjaciele 04.10.11, 13:15
      moje dziecię ma 2 komplety torów Tomka, różnią się kolorem, ale rozmiarowo są chyba takie same. Drugi komplet ma dopiero od 2 dni, nie zdążył się jeszcze pobawić, więc nie wiemy, czy da się łączyć, myślę, że tak, może wieczorem poróbujemy to tam znać smile
      • emma_me Re: Tory - Tomek i przyjaciele 04.10.11, 13:19
        my mamy trzy komplety z dwóch serii i nijak do siebie nie pasują. Jedne są na dużego Tomka, a drugie na takie małe wagoniki łączone magnesem.
        • heca7 Re: Tory - Tomek i przyjaciele 04.10.11, 13:28
          Wersja z magnesami i drewniana do siebie nie pasują.
    • gwen_s Re: Tory - Tomek i przyjaciele 04.10.11, 22:13
      my mamy tory z tomica, dokupiłam tylko pociągi z trackmaster i pasuje idealnie, cena tomici chyba jest niższa, my dostaliśmy w prezencie, nie chciałam kupować kolejnych torów, (wcześniej kupiłam drewniane z serii wooden railway), kuzynka dla syna ma trackmaster tory, same tory do siebie nie pasują, ale wagoniki jeżdżą po wszystkich torach.
    • katka761 Re: Tory - Tomek i przyjaciele 07.10.11, 17:22
      motor road&rail (niebieskie tory) to wersja poprzedzająca trackmaster, możliwe jest ich połączenie poprzez łączniki. zestawów z mr&r jak i trackamster jest mnóstwo. do tego dochodzi jeszcze jakby "podseria" trackmaster nawiązująca do do filmu Tomek na Wyspie Mgieł z ciemnobrązowymi torami i oczywiście lokomotywki z Wyspy Mgieł.
    • marychna31 Re: Tory - Tomek i przyjaciele 07.10.11, 18:16
      Tomica i Trackmaster pasują (zarówno tory do siebie jak i kolejki do nich) a take along nie psują do nich (ani tory ani pociągi).
    • olusiek81 Re: Tory - Tomek i przyjaciele 27.02.14, 19:20
      jest wersja na baterie która nazywa sie trackmaster , tu mamy nową wersje z beżowymi torami i stara z niebieskimi , ciuchcie sa w obu wersjach te same ale tory niebieskie i bezowe sie nie łaczą chyba ze mamy specjalne przejsciówki , oprócz trackmaster sa jeszcze ciuchcie na magnes , tory sa zupelnie inne i nie lacza sie z trackmaster , my mamy tory trackmaster bezowe natomiast ciuchcie najrozniejsze zarowno takie na baterie jak i na magnes
    • tapoczta1 Re: Tory - Tomek i przyjaciele 27.02.14, 19:21
      Do torów Tomica pasują również tory Fenbo, są o tyle ciekawe, że składają się z krótkich odcinków, niektóre mają 5-10 cm. Można budować fajne skrzyżowania na małej powierzchni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka