Dodaj do ulubionych

Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością?

15.10.11, 17:46
Aktulanie są w promocji jedne z firmy Kronenborg (za około 100 zł rozmiar 220x200) inne z innej firmy (za około 80). Ciakwa jestem jak z jakością tej flaneli. Czy jest miękka i się nie mechaci. Którą firmę polecacie?
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 15.10.11, 19:06
      Mam jeden komplet z Jyska, firmy nie pamietam. NIE polecam. Mechaci sie okrutnie
      • silje78 Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 15.10.11, 20:10
        niestety potwierdzam. już po pierwszym praniu pojawiły się "kulki" poza tym po praniu pościel się trochę zdeformowała.
    • magata.d Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 15.10.11, 20:32
      A ja mam dwa komplety pościeli flanelowej z Jyska już dwa sezony (teraz będzie trzeci, bo zakładam ją w miesiącach jesienno-zimowych) i jest ok. A właściwie to nawet trzy komplety , bo jeden w mieszkaniu, gdzie rzadko śpimy, więc był rzadko prany - też ok. Firmy nie pamiętam. Piorę w pralce, a potem prasuje, ale nie jakoś przesadnie.
    • pelasia_0 Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 15.10.11, 22:23
      Mi również się mechaci ta pościel. Raczej nie polecam.
      • mamaaoli Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 16.10.11, 09:26
        Dziękuję za opinie, chyba jednak zrezygnuję, choć miałam wielką ochotę kupić. Generalnie mały wybór pościeli flanelowej w rozmiarze 220 nawet na allegro, a oni mają kilka ładnych wzorów, szkoda, że kiepska ta pościel.
    • zawsze_wolna_nilka Świt albo Andropol 16.10.11, 10:36
      Pościel ze Świtu- ze świecą lepszej szukać, szczególnie z bawełny. Jeśli ktoś nie pamięta, jak powinna wyglądać prawdziwa solidna kora- to również polecam. Mają też polarowe kołdry- nawet nie przypuszczałam, jak takie cudeńko się sprawdza- pled na jesień. Najważniejsze- niskie ceny. Bierz w ciemno.
      www.koldra.pl/
    • mmartyyynaa Re: Pościel flanelowa z Jyska - jak z jakością? 16.10.11, 13:24
      z rozmowy z pewnym pracownikiem jyska (przy wyborze pościeli dla młodego) wyszło ze większość ich produktów z asortymentu jest niezbyt fajna jakościowo, a na palcach można zliczyć porządne towary. po tej dość kontrowersyjnej opinii (w tajemnicy) jakoś straciłam serce do zakupów w tym sklepie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka