Dodaj do ulubionych

TK Maxx -ceny?

17.10.11, 09:28
nigdy tam nie bylam, jakos nie po drodze mam od siebie z osiedla. Ale chetnie bym sie wybrala, bo mam sporo rzeczy do kupienia. I teraz pytanie, jak tam sie ceny ksztaltuja> P za bluzki bawelniane, z dlugim rekawem. Czy to jest gorna polka? Czy srednia? Bo jak mam jechac a tam ceny od 99zl, to dam sobie spokoj. Czy za 30/0 kupei fajne bluzki z dlugim rekawem? A ceny spodni jeansow?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:39
      tam są markowe produkty poprzeceniane. U mnie bluzek za 30 złotych za dużo byś nie znalazła-no może coś od Tom Tailor, ewentualnie w wyprzedażach, no ale za 59 już całkiem spory wybór był, jeansy, zwłaszcza wyprzedażowe można za to i za 20 zeta kupić ale ja mam mało chodliwy rozmiar więc zawsze duży wybór. Nie lubie tk maxaa dla mnie to taka cuch buda-strasznie dużo czasu trzeba tam spędzić szperając-ja takie zakuy umiem tylko dla dzieci robić...
      • aregiec Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:45
        -Nie lubie tk maxaa dla mnie to taka cuch buda-strasznie dużo czasu trzeba tam spędzić szperając-ja takie zakuy umiem tylko dla dzieci robić...

A ja uwielbiam big_grin choć przyznam, że na dział odzieżowy idę jak zostaje mi czasu. Natomiast w pierwszej kolejności zaliczam buty, torebki, odzież dziecięcą, zabawki i artykuły dla domu wink
        • slonko1335 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:48
          ano właśnie, ja zaczynam od zabawek i domu potem butysmile odzieży dziecięcej niestety, albo i stety w zasadzie, u nas nie ma i na ciuchy już mało czasu a tam jednak trzeba szperaćsmile
          • szmytka1 Re: TK Maxx -ceny? 15.10.17, 10:27
            u mnie nic nie trzeba szperać, wisi jak w normalnym sklepei. Kurti dziecięce rozmiarami, wieszaki pooznaczane elegancko, przeglądam rozmiar jaki mnie interesuje i już. kocham tk maxa, szczegolnie dział obuwie damskie wink
    • aregiec Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:39
      Ceny bardzo zróżnicowane, w zależności od marki Ja za swoje dzinsy LTB zapłaciłam 79zł ale są i po 150. Bluzki też róznie. Na pewno trzeba mieć swiadomość, że to nie jest sklep gdzie wszystkie rzeczy znajdziemy w pełnej rozmiarówce i jeśli nawet coś Ci się spodoba to może się okazać ze rozmiaru nie ma. Aktualnie jest bardzo duży wybór odzieży narciarskiej zarózwno dla dzieci jak i dorosłych.
    • aurinko Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:51
      W Gdańsku ceny dość wysokie, bluzek w okolicach 30pln nie widziałam, szukałam dżinsów dla siebie ale poniżej stówy nie było, znalazłam za 129pln ale były takie tanie bo z wadą, dziecięce ciuchy koszmarnie drogie. Ale ja z tych co nie dopłacą specjalnie 50pln za sam napis na metce.
    • gosjana Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 09:56
      byłam niedawno w Gdańsku, żałuję że tam pojechałam, bo straciłam kupe czasu, a zaspokoiłam jedynie swoją ciekawość. Znam TK maxx z Londynu, w polsce byłam pierwszy raz, nie ma porównania! tutaj jest drogo, szmaty wiszą niewiadomego pochodzenia, nic ciekawego nie ma, miałam wrażenie, że jestem w lumpie, z tą różnicą, że w lumpie jest większość znanych mi marek a tam sama chińszczyzna, widziałam, że ludzie kupują wink dla mnie nic tam nie było i więcej już tam nie pojadę, strata mojego cennego czasu.
      Przeleciałam wszystkie bluzki dla dziewczynek, była bluzka Lauren-brzydka za 70zł, adidas za 55zł, diesel ok 100zł, czy to atrakcja? żadna, reszta no name
      oglądałam kozaki dla dziewczynki, też nic ładnego, wpadły mi w ręce jedyne kozaki Kangaroos, ale za duże, cena 135zł, za tyle kupię w necie z możliwością zwrotu...
      może o spędzeniu kilku godzin wyłowisz jakąś perełkę? to nie dla mnie, lepsze rzeczy kupię na wyprzedażach lub w lumpeksie smile
      • aregiec Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 10:07
        -oglądałam kozaki dla dziewczynki, też nic ładnego, wpadły mi w ręce jedyne kozaki Kangaroos, ale za duże, cena 135zł, za tyle kupię w necie z możliwością zwrotu...

Akurat buty dziecięce bywają super i w rewelacyjnych cenach. Kupowałam juz sandałki superfity po 59zł, półbuty primigi po 69 a ostatnio widziałam kozaki naturino tyle, ze rozmiar nam nie spasował. Możliwośc zwrotu jest jak najbardziej do 14 dni.
      • mini_em Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 22:13
        masz rację. ja w czasach studenckich (dawno temu wink ) mieszkałam w Usa. i tam tj maxx i marshalls (bardzo podobny) to były moje ulubione sklepy. do tej pory mam firmowe rzeczy doskonałej jakości tam kupione za grosze. jak się tkmaxx pojawił w PL zacierałam ręce, a tu sie okazało, że do nas trafiają najgorsze szmaty- powyciągane i za miliony monet..

do tkmaxxa zawsze zaglądam jak jestem gdzieś za granicą- tam podobnie jak w Usa. ostatnio się obkupiłam w Londynie. w Pl głównie zaglądam na dział wyposażenie wnętrza. ubrania drogie i nie warto.
    • kinga_owca Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 12:13
      warto o ile masz czas i niesprecyzowane "chęci" wink
      czyli szukasz jakiejś bluzki byle ładna i masz 2 godz czasu na jej poszukanie
      ale w sumie warto, bo można wyszukać fajne i niepowtarzalne rzeczy za przyzwoite ceny
      na zabawki warto zajrzec i na buty, ja np. kupiłam sobie zupełnie przypadkiem za 119 zł super klapki birkenstock, które wczesniej oglądałam w necie za 250 zeta
      dobre ceny sa dla starszych dzieci bo jakos ludzie mniej kupują - np kurtka wiosenna dla mojego 3 latka kosztowała 69 a dla 8 letniego brata chrzesniaka kupiłam taka samą za 39 zł
      jest też sporo badziewia i żeby znaleźć jedną ładną i dobra na ciebie bluzke musisz przewalić kilkadziesiąt wieszaków
      dla męża sporo tam kupiłam bo on z tych większych i fajne swetry i koszule bywają dla X...Lów wink
      generalnie jak dla mnie warto
      • dag_dag Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 01:00
        Jeśli zależy Ci na klapkach, Birkenstock Papillio, to zajrzyj na amazona albo ebaya (ok 100zł). Gdzieś mi się chyba widziało, że przesyłka przy jakiejś opcji do PL jest za darmo (może się mylę?) Ja kupuję te klapki w Londynie w TK MAXX po 14 funtów, czyli jakieś 70zł (właściwie tylko po te klapki tam zaglądam). Bardzo polecam, mam ok 10 par surprised Uwielbiam wink
    • marta-zs Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 12:33
      W PL Tk Maxx jeszcze nic nie znalazłam co by mnie powaliło wyglądem czy ceną.
      Jak jezdze do męża czesto zagladam do tego sklepu, np. spodnie lee mozna dostac za 25e, co wychodzi bardzo tanio w porownaniu z normalnym sklepem.
      Trzeba szukac i szukac, i to nie tylko w swoim rozmiarze, bo zdarza się, ze mozna znalezc ukryte perełki. Moim najbardziej udanym zakupem było kupno 2 par spodni-jeansowych rurek w cenie 2e za sztukę.
    • kropkaa Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 12:54
      Ceny? Z kosmosu.
      Ponieważ szukanie igły w stogu siana mnie odstrasza, ciuchy raczej przeglądam przechodząc. Ale jestem, a raczej byłam, maniaczką domu. Tyle, że ceny, a raczej robienie z klienta durnia, mnie dość skutecznie zniechęciło.
      Przykłady:
      1. ubijaczka Fackelmann - ich cena 30, nasza 18. Bez żadnej łaski w pierwszym lepszym hm 12.99.
      2. Łopatka do naleśników tej samej firmy. Ich cena +/- 30, nasza +/- 15. Kupowałam kiedyś w Auchan za 2 zł (słownie dwa).
      Poza tym na Marszałkowskiej jest gość, który alergicznie reaguje na dzieci. Jak jeszcze raz będzie on i jego kwaśna mina, a ja będę z dzieckiem, to zamierzam go zapytać, czy jest to tylko jego osobiste podejście, czy zalecenia kierownictwa, u którego w razie czego zamierzam sprawdzić u źródła. Patrząc na poniszczone tam towary, raczej na nieco starszych złoczyńcach powinni się skupić.
      Wracając jeszcze do ciuchów. Jakoś tych światowych marek tam nie widać. A kozaczki Naturino w ich super niskiej cenie były wyższe niż kupowałam 2 lata temu. No i powaliła mnie ta ich cena rzędu 549 czy jakoś tak.
      Dla mnie jest to zbyt drogi magazyn z rzeczami z którymi producent, który wyprodukował zbyt dużo, nie ma co zrobić.
      • gosjana Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 13:01
        Kropkaa, dokładnie takie same mam odczucie
        Tk maxx to sklep dla naiwnych tongue_out
    • gk102 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 14:37
      U nas wygląda jak duży szmateks, ubrania porozwalane, bez ładu i składu. Nie kupiłam tam nigdy nic bo: musiałabym mieć pół dnia żeby coś wyszukać (ubrania nie wiszą rozmiarami, pojedyncze sztuki) . Ceny...hmmm wg. mnie niskie nie są, poza tym sklep jakiś taki mało przyjemny...
      • malwina79 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 14:45
        Nie kupuję ciuchów w TK- Maxx dlatego, że nie lubię tam grzebać, przypomina mi to ciucholand. Zazwyczaj kiedy tam zaglądam patrzę przede wszystkim na kosmetyki (można znaleźć fajne firmy i za grosze smile portfele, dodatki, buty, rzeczy do domu, zabawki. Do ciuchów nie mam nerwów.
    • abigail83 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 14:42
      Do TK Maxxa nalezy podejsc jak do SH, czyli nie ma sensu tam jechac z konkretnym nastawieniem pt np kupie bluzke czy dzinsy. To nie ma sensu. Wybiera sie dzial albo kilka i przeglada, w zaleznosci od czasu, albo bedzie cos fajnego albo nie. Ja zawsze przegladam zabawki i akcesoria domowe, sila rzeczy meble (bo duze wink, na ciuchy przewaznie brak mi czasu, albo ogladam tylko dzial ktory moglby mnie interesowac - np kurtki.
      Cena sie wahaja bardzo, regul brak.
      • vanilka89 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 15:41
        niecierpię tego sklepu. Robią durniów z klientów, te ich cena i nasza! Ogladałam kiedys bokserki playboy -ich cena 120, nasza 70 a na pudełku 8 funtów! Taką idiotka nie jestem. Nie kupuje tam, nie wchodzę, omijam z daleka.
        • listopadowka2008bis Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 16:27
          ja bylam 2 dni po otwarciu w Gdansku.Tlumy byly, zarowno osob przegladajacych, jak i do kas. Ludzie mieli pelne kosze zakupow. Ja natomiast nie znalazlam nic smile Byly ciekawe zabawki, w dobrych cenach np taki zestaw za 50 pln allegro.pl/tonka-97821-tor-wyczynowy-chucka-zielone-autko-wa-i1833819494.html
          Teraz podobno zabawki sa wykupione, wiec pewnie wkrotce bedzie dostawa. Buty dzieciece tez byly w korzystnych cenach. Widzialam nawet malutkie (rozm 21 lub 22) primigi za 29 pln !
          Ciuchy - jak dla mnie b.drogie, ale ja jestem przyzwyczajona do cen przecenowych cubusa i kapphala smile Wydaje mi sie, ze dobrze zaopatrzone sa dzialy narciarskie i pewnie tam byly korzystne ceny, bo ludzie sie tam krecili mocno. Jest to zdecydowanie sklep, na ktory trzeba przeznaczyc spora ilosc wolnego czasu. Ja tam bede od czasu do czasu zagladac, ale efektu wow we mnie nie wywolal wink
    • 14kj Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 16:12
      A ja kilka fajnych rzeczy tam kupiłam. Diesel jansy dla siostrzeńca za 39zł, dla mojego syna za 99zł, a materiałowe spodnie za 69zl. Kilka fajnych koszulek,bluzczek dla synów też trafiłam.
    • pia_ Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 16:24
      Nie przepadam za tym sklepem, ale z wielką ciekawością oglądam w nim rzeczy do domu oraz zabawki i ubrania dla dzieci. Udało mi się kupić spodnie bojówki za 39 zł, biustonosz za 29 zł, strój czarownicy za 4 zł, strój diablicy za 39 zł. Teraz kupiłam młodej idealnie dopasowaną do puchówki morsko-czarną czapkę narciarską za 52 zł, czyli drogo, ale w innych sklepach nie znalazłam niczego z takim nietypowym morskim. Na dziecięcym widziałam przeliczne czapki DKNY za 16 zł w róznych rozmiarach. No i oczarowały mnie stroje karnawałowe, ceny od 19,90 do 99 zł, ale niektóre modele cudne i bardzo pomysłowe.
      • janka39 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 17:10
        pia_ napisała:

> Nie przepadam za tym sklepem, ale z wielką ciekawością oglądam w nim rzeczy do
        > domu oraz zabawki i ubrania dla dzieci.

mam tak samo smile

Teraz poluje na jakieś fajne, duuuuże lustro, w białej ramie
        • aurinko5 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 18:43
          Zrobiłam dzisiaj drugie podejscie do tego sklepu ( warszawa) . Pierwszy raz wyszłam z tamtąd rozczarowana i po 3 mc dałam kolejną szanse. Trzeba go potraktować jak 2 piętrowy lumpeks, w którym trzeba przesuwać wieszak za wieszakiem. Ale w wawie jest znacznie wiecej lepszych i tanszych 'lumpeksów' i sklepów z koncówkami kolekcji.
          Tk Maxx w wawie w niczym nie przypomina lońdyńskiego. Strata czasu.
          Na dziecięce nie zaglądałam.
          • krasulas Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 19:03
            a ja bywam tam często - co 2,3 tyg (mam w okolicy dwa)
            cel: relaxsmile
            jak córka dłużej w szkole (kiedyś w p-kolu), pakuję Smarka i fruuu (wózek, smakołyki, buła, picie)
            odwiedzam większość działów wypzedażowych - gł. dzieci, buty, dom....
            bardzo rzadko odzież - poza koszulkami męskimi (o dziwo najfajniejsze tiszerty mój małż ma z TKMaxx)
            i faktycznie - dział sportowy nieraz zaskoczy (czapki!!!)

kupuję tam prezenty dla dzieciaków (w różnymm wieku), niebanalne dodatki do domu
            a cena... lubię niskie... więc drożyznę omijam z daleka (poza paroma obrazami/wieszadłami ściennymi)
            Córce najczęściej kupuję coś z Roxy - więc raczej sportowa kolekcja
            szamt damksich nie lubię olądać - za bałaan i specyficzne kolekcje - jak Młody zaśnie... robię wyjąteksmile
            • syka7 Re: TK Maxx - Zabrze M1 18.10.11, 23:14
              Właśnie dziś byłam w tym sklepie ludzi nie za dużo ale ogólnie misz masz.
              Kupiłam buty dla smyka 79zł prymigi na wiosnę i tunkę 116 ( bezrekawnik czarny z nitka srebrną do tego piękny bereciki za 52,99 a dla mnie to nic same wielkiem rozmiary L/XL szmaciska jakieś a ceny po byku. Dużo kombinezonów kurtek.Ceny dla dzieci 160 +

gdzie te 70% chyba od ceny 500/700/1000. kupuje przede wszystkim tam dziecią sobie i mężowi buty kiedyś ale w czeladzi a tak kicha. Sklep mi się kojarzy z Biga style takim ciucholandem smile
        • pia_ Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 18:56
          Nie poluj tylko zamów kawałek lustra u szklarza, a potem zanieś do ramiarza - mają tam dziesiątki pięknych ram. I wcale nie wychodzi drogo.
          • janka39 Pia 17.10.11, 19:12
            pewnie tak zrobie, Pia, bo moj przedpokoj czeka juz dluuugo... a znasz jakiegos dobrego "ramiarza"? Bo to ma być głowny element dekoracyjny... zalezy mi

w tk maxx bylo raz fajne lustro. Duze, takie, jak potrzebuje. Nawet w bialej ramie. Ale jak odgrzebalam dolny rog, to okazalo sie, ze jest... pęknięte

Ale buty dla Mlodszego kupilam tam GE-NIAL-NE. Sterntaler za 79 zl w komplecie ze skarpetkami. To były jego pierwsze. Nosily sie cudownie.
            • pia_ Re: Janka 18.10.11, 09:48
              Od lat zamawiam ramy w Ramart na Krzemienieckiej, na przedłużeniu Krzemienieckiej przy ul Zagony jest Lustrex i tam zamawiałam taflę lustrzaną. Ramart ma siedzibę na Krzemienieckiej, a punkt w Astrze, w każdym z tych miejsc mają różne wzory (nie patrz co mają na stronie, bo na żywo wybór jest większy i lepszy).
              www.ramart.com.pl/?k=strony_p&m=75&ns=12
              www.lustrex.pl/lustrex_kontakt.html
              • janka39 Re: Janka 18.10.11, 22:09
                wielkie dzieki smile
    • maggi9 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 19:03
      Moim skromnym zdaniem po bluzki to tam sie nie opłaca jechać.
      Tak jak ktos napisał jest to taki duży lumpeks z cenami baardzo zróżnicowanymi.
      Można wygrzebać coś taniego ale czasem ceny nie są powalająco niskie.Są znane marki i jakieś mniej lub jak dla mnie rzeczy, które wyglądają wręcz bazarowo.
      Co się opłaca?
      Myślę, że buty.Tak, po buty warto.Mają dobre marki w dosyć niskich cenach.Ja kupiłam buty jesienne, całe ze skóry, łącznie z podeszwą za niecałe 200zł.
      Poza tym torebki i większe zimowe rzeczy typu kurtki, płaszcze.
      Lubie tez dział domowy i kosmetyczny(perfumy!)
      Ale tylko jesli lubisz grzebać i przebierać.Ceny sa szalenie zróżnicowane, bywają koszmarne rzeczy za koszmarne pieniądze i niezłe okazje.
      Jak masz czas to polecam środek tygodnia.Nie polecam weekendów.Tłumy jak cholera.
      • emma6666 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.11, 19:56
        Dla mnie rozczarowanie.
        Ani niskie ceny, ani wielkie marki.
        Cena za spodnie dresowe marki no name- 130 zł.
        Kapcie sterntaler dla malucha- 50 zł
        Podkładka z klipsem i notesem- 36 zł. Kupiłam bo mi się podobała ale cena nie powala.
        Śpiworki niemowlęce marek no-name- 80-100 zł. Bynajmniej nie były ładne. Podziękuję.
        Na butach dla małych dzieci bida z nędzą, jedne primigi za 99 zł a reszta no-name ze sztywnymi podeszwami. Chrzanię taki interes.
        • ap77 Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 08:48
          dzieki za uwagi, daruje sobie!!! Nie znosze lumpeksowi grzebania w ciuchach brrr
          • kropkaa Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 12:11
            Nie no, to nie jest lumpex w sensie lumpex. Rzeczy są na wieszakach, rozmiarami, z tym, że sztuki często pojedyńcze.
            Firmy najczęsciej no name, szył Schin.
            Te wielkie niby marki, to garsteczka, na specjalnych stoiskach pt. Gold Label. I nie wszędzie. Ceny owszem, niższe, ale rzędu 800 zł, przecena z 2700. Torebki raczej oryginalne, a buty, można coś znaleźć, ale głównie na nogę nr 36.
            Co do kuchni jeszcze. Dużo rzeczy naprawdę zbędnych. Np. łyżka do wyjmowania kiełbasek z wody big_grin Serio. Tortownice - wybór duży, ale ceny normalne, takie, lub trochę wyższe, jak w hipermarketach. Co z tego, że Le Creuset zatrzęsienie, skoro tylko ceramika dostępna. Żadnego garnka żeliwnego w życiu nie widziałam. A łopatka silikonowa z drewnianym trzonkiem za 47 zł jest mało atrakcyjna, moim zdaniem.
        • szmytka1 Re: TK Maxx -ceny? 15.10.17, 10:36
          u mnie richtery, naturino, primigi, geoxy, kangaroos, crocs. primigów naprawdę dużo, co mnei zaskoczyło, ale skorzystałam z rady forumowej i udałam się z rana wink , tyle że nie nasze rozmiary, ale kupiłam kozaki r. 39 za 135 zł. bdb cena, dla maluchów wybór spory. nAWET JAK BYŁY MARKI, KTÓRYCH NEI ZNAŁAM, TO MNIEJ I WYDAŁY mi się porządne. Przepraszam za wielkie litery.
          • katka761 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 16:40
            Szmytko - czy piszesz o którymś śląskim tk?
            • szmytka1 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 20:46
              nieee zupełnie drugi kraniec PL
              • katka761 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 21:07
                szkoda,bo mówią do mnie richtery i geoxy.
                • szmytka1 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 21:14
                  Ja wczoraj kupiłam primigi zimowe za zabójczą cenę, nie będę się chwalić bo aż nie do uwierzenia wink Zimy 2 z głowy ufff i sobie kupuję buty ara takie różne emeryckie trampki skórzane i trapery wink 150 zł za skorzane buty to nie jest źle i w dodatku nosze połowkowy rozmiar, w zwykłym sklepie nie uświadczysz, mam na myśli te samą półkę cenową. A w tk pełno połowek wszelakich.
                  • dwellajna Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 21:20
                    Ogladalam primigi dzieciece, z wielka nadzieja bo super cena i nasz rozmiar. Ale na metce malymi literkami "produkt drugiej kategorii", tu wylazaca nitka, tan krzywo przyszyty rzep, pobrudzony material. No nie.
                    • szmytka1 Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 21:37
                      tym moim nic nie jest a do tego kosztowały 24 zł za r. 37 wink miały metkę czerwoną przecenową a nawet 3 metki jedna na drugiej, no nie wiem jak się uchowały.
                  • katka761 Re: TK Maxx -ceny? 18.10.17, 08:06
                    Ja też ostatnio w tk mamie kupiłam skórzane botki zimowe dobrze ocieplone z ary, bo ona też z połówkowych rozmiarów - ma extra buty za 160.
    • emma_noether Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 11:14
      Ja tam nie chodzę na zakupy, tylko powłóczyć się i ewentualnie coś kupić, jak się trafi. Przy czym po ciuchach "dorosłych" praktycznie nie chodzę, bo to jak szmateks. Za to po butach, zabawkach, bieliźnie i wyposażeniu domu - tak.

Jak się ma tak dziwaczny rozmiar stanika, jak 65G, to się nie kupi stanika w H&M za 50zł, tylko albo jakieś Panache za 250zł, albo TK Maxx za 25zł wink Te takie klasyczne adidasy Pumy były ostatnio, po 100zł... Raz kupiłam adidasy New Balance, jeden z tych wyższych, wybajerowanych modeli, za 50zł. Superfity bywają, Crocsy, Naturino, mama kupiła sobie czadzierską torbę skórzaną za 100zł, której do dziś jej zazdroszczę i nie mogę przeżyć... wink Ale tam się nie trzeba nastawiać na zakup, ale na ewentualnie ewentualny fart w postaci znalezienia taniej rzeczy w naszym rozmiarze wink
      • janka39 Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 22:13
        emma_noether napisała:

>
        > Jak się ma tak dziwaczny rozmiar stanika, jak 65G, to się nie kupi stanika w H&
        > M za 50zł, tylko albo jakieś Panache za 250zł, albo TK Maxx za 25zł wink

ej, wypraszam sobie wink tez mam 65 G, ale niestety nigdy nie trafilam takiego rozmiaru w tk maxx uncertain. Panasza jakiegos upolowalas? frejke? Kurcze, ja to nie mam szcżęścia
      • katka761 Emma 18.10.11, 22:42
        w tk znalazłaś panaszki?????
        • emma_noether Re: Emma 18.10.11, 23:52
          O rajuńciu, dziewczyny, niepotrzebnie podniosłam Wam ciśnienie smile
          Jakoś nieforfunnie dobrały mi się znaki przystankowe i niejednoznacznie wyszło smile

Panache za 250zł kupuję w Milli. A w TK Maxx znajduję 65G za 25zł, siakiś nieznanych mi firm - niemniej jest to niespotykane gdzie indziej 65G smile I to jak najbardziej zdatne do noszenia smile
          • janka39 Re: Emma 19.10.11, 11:20
            ja tam nie musze miec panaszka, ale cokolwiek 65 G chetnie bym zobaczyla/przymierzyla.
            Niestety, moze za slabo szukalam, bo ciuchy i bielizne w tk maxx z reguly omiatam juz tylko wzrokiem wink (raz widzialam chyba sashe panache, ale w rozmiarach od 80 )
            Z milli sie wyleczylam, bo przesadzają z cenami niestety. Raz jeden kupilam tam harmony za ok. 170 zl, a kilka dni pozniej - taki sam w angielskim sklepie za ok. 90 (plus gratis w postaci majtek wink )
      • moadek Re: TK Maxx -ceny? 17.10.17, 15:27
        zaglądam do tkmaxa ra zna 2 tygodnie, mam po drodze i od roku nic tam nie kupiłam, szukam torby i najtansze- plastikowe torby zaczynają się tam od 135 zł, skórzane od 300zł , a czaderskie 600zł, zabawki np lego albo inne firmowe , czesto są drozsze niz np na allegro, dzieciece ubrania koszmarnie drogie , bluza puma dla dziecka 129 zł, koszulka 69, no bez przesady w sklepach sportowych na wyprzedaży kupilam za połowe tej ceny, gdzie macie te okazje, bo ja naprawdę nic tam nie widzę, raz kupilam kurtke 400zł przeceniona niby z900 złł , badziewie totalne, pruje sie , puch wyłazi, tandeta , moim zdaneim ten sklep się popsuł, na poczatku towary i ceny były atrakcyjne teraz nie, szaliki, czapki swetry 99 % z wadami , mi juz szkoda czasu na ten sklep
    • agaward Re: TK Maxx -ceny? 18.10.11, 12:48
      Za 30 złotych widziałam tylko koszulki Esprita. Ja kupiła córce 2 kurtki roxy, w tym puchówke na 10 lat za 124,90 (normalna cena z 500 stów). Młodszej kombinezon w tej samej cenie jakiś duński, cena normalna tez podobna. Sobie 2 kurtki, w tym typowo spotową GAS Jeans za 164, a na stronie Gasa kosztuje teraz około 900 stów. Można trafić fajne buty dla dzieciaków, np. Hello Kitty za 89 złotych. Są świetne walizki, posłania dla psów. Ogólnie polecam czasami wpaść, ja mieszkam w Kielcach.
    • lew7071 Re: TK Maxx -ceny? 14.10.17, 22:43
      Polecam wyjechac do Anglii,Belgii,USA i nakupowac tone rzeczy w TK Maxx'ach,w Polsce nie opłaca się nawet wchodzić do tego sklepu.Ceny kosmiczne które w ogóle nie pokrywają się do zarobków Polaków.Ps.Nie pisze tego bo mam bol dupy czy jestem biedny ale boli jak w UK widze buty Levi'sa za 10 funtów,a tutaj 150 big_grin
      • mariola9919 Re: TK Maxx -ceny? 05.02.18, 09:38
        Prawda. Czasem można coś kupić okazyjnie, ale w domu okazuje się, że buty dziecka mają nierówną wkładkę, albo coś się pruje. Tydzień temu kupiłam zabawkę, nasza cena 59 zł, ich cena 73 zł. Pod polską metką była niemiecka metka z jedną ceną: unser preis: 9,99 euro. Idealny przykład na to, jak oszukują. Według tej ceny kurs euro wynosi 7,30 zł. Samochód jest na prezent, nie zwrócę go, ale czuję się oszukana. Cena polska powinna być przynajmniej 2 razy niższa od tej, którą zapłaciłam, jeśli mamy się chwalić niższymi cenami, niż w niemieckim TKMax (poniżej 9,99 euro).
    • zaba133 Re: TK Maxx -ceny? 18.10.17, 14:23
      dobre ceny to wg mnie na buty dziecięce, pewnie nie wszystkie, ale ostatnio kupiłam geoxy 33 jesienne za 99 zł, primigi zimówki 134 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka