Dodaj do ulubionych

szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma?

17.10.11, 18:29
eubranka.home.pl/ania1361/golf2beztlanr.jpg
jak się w praktyce sprawdza? dla chłopaka też może być czy nie?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 19:24
      my używamy wyłącznie szalikogolfów-nie takich akurat ale jak najbardziej i dla córki i syna.
    • jagabaga92 Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 20:46
      Mój syn nosi taki golfik i na nic innego go nie zamienimy - ani ja, ani onsmile)
    • aleksandra1357 Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 21:03
      Ja mam, ale z H&M, trochę ładniejszy smile Nic innego w zimie nie zakładam od lat.
      Ma jeszcze tę zaletę, że dziecko samo się w niego ubierze, np. w przedszkolu.
    • mikams75 Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 21:12
      to sie bardzo dobrze sprawdza, tez mamy takie na kazda zime. Glowna zaleta, ze dziecko zalozy samodzielnie w przedszkolu i jak nie zalozy to jest dobrze i szyja nie jest gola.
      • stefa_ja Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 22:55
        Kupuję dla siebie i synka odkąd pamiętam.
        • batutka Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 23:19
          najlepsza rzecz na zimę smile
          wszystkie chusty, szalenie sprawdzają się tak dobrze, jak ten golfik
          • aleksandra1357 Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 17.10.11, 23:28
            batutka napisała:

> najlepsza rzecz na zimę smile
            > wszystkie chusty, szalenie sprawdzają się tak dobrze, jak ten golfik

Brak spacji między "szale" i "nie" jest genialny smile
    • agaja5b Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 18.10.11, 07:50
      Moje obie córki noszą takie golfiki i dla przedszkolaka to super sprawa.
    • leneczkaz Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 18.10.11, 08:54
      a nie ma jakiejś ładniejszej wersji tego golfika wink
    • mama_amelii Re: szal/golfik dla 4 latka czy ktoś ma? 18.10.11, 09:09
      Są fajniejsze wersje dla chłopców.Moje córki używają głównie takich golfików.Starsza ma z H&M tylko w brązowo,różowo,biały i jest super cieplutki.Dla chłopców w takiej wersji(super przylega do szyi,a pod spodem z mięciutkiego polaru)
      allegro.pl/hm-szalik-golfik-104-116-3-6lat-i1831441127.html
      • mama_amelii PS. 18.10.11, 09:12
        Dzięki temu golfikowi nigdy nie zakładałam córce żadnej bluzy,czy swetra pod kurtkę(tylko podkoszulka i bluzka lub t-shirt i bluza-wersja do przedszkola,żeby zdjąć bluze).
        • leneczkaz Re: PS. 18.10.11, 09:21
          A to jakaś ulepszona wersja hm-oska? Bo miałam dla roczniaka ten błękitny golfik to szyja 100% goła wink
          • mama_amelii Leneczkaz 18.10.11, 09:43
            Cały trik polega na tym,że moja roczna córka ma na sobie golfik rozm 6-8 latbig_grinZałożyłam po starszej i jest ok.Jak kupowałam starszej to miała 3 lata,ale przymierzałam i uznałam,że taki na 6-8 lat będzie w sam raz,zakrywa szyję i trochę klatki piersiowej.Żeby nie być gołosłownym wklejam fotkę mojej roczniaczki w golfie 6-8 lat(moja 5 latka nosi ten sam rozmiarsmile).
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/RBgwzTmRUgaTRDzYsB.jpg
            • leneczkaz Re: Leneczkaz 18.10.11, 10:08
              A widzisz jakie sprytne. To pofatyguję się. Dzięki smile
    • camel_3d a co ma do tego plec??? 18.10.11, 09:16
      bo nie rozumiem..
      mlody ma i jest to super wynalazek.. latwo zalozyc, zdjac, nie rozplatuje sie itd...
      • kora711 Re: a co ma do tego plec??? 18.10.11, 11:39
        te golfiki są SUPER...jestem ich fanką wink
        kupuje dziecku co roku inny kolor (pod kolor kurtki )

swoją drogą dziwie się ąz takim wymaganiom ze golfik ma byc ł/ładny adniejszy ..wydawało mi sie ze dziecku ma byc ciepło w szyjkę (a nawet plecki j-jak jest wiekszy)

moim zdaniem (!) te z h&m nie spełniają swojej funkcji ,i sa bardziej jesienne
        ot takie fififtki..ale fakt są ładniejsze big_grin

(

• mama_amelii kora 18.10.11, 13:01
          Zależy jakie z H&M,bo mój jest bardzo gruby i ładnie się układa na ciele.Pod materiałem jest polar,golfik jest bardzo ciepły po całości(nie tylko na szyi)zakrywa rónież klatkę piersiową.A te co pokazała autorka służą tylko jako golfik na szyję,a reszta wygląda jakby gdzieś miała zwisaćsmile.
          Sa naprawdę bardzo ładne i cieplutkie golfiki w różnych sklepach.Przede wszystkim dobrej jakości,które się nie rozściągną po jednym przejściu przez głowę.Niestety za taki trzeba zapłacić około 30 zł,a nie 8zł.
          • aurinko Re: kora 18.10.11, 13:25
            Ja też mam dla cóki ten z H&M, nosiła dwa lata temu i rok temu brązowy w paski, teraz jej kupiłam "chłopięcy" niebiesko-granatowy - dla 4 latki rozmiar 6-8 lat i jest super, ładnie opatula szyję, ale nie ściska jej, cześć nachodzi na klatkę i plecy (podszyte mięciutkim polarkiem), ciepłe, łatwo się zakłada (ważne w przedszkolu bo młoda z tych "ja sama"), cena w H&M 19,90

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka