Dodaj do ulubionych

halloween - w której sieciówce fajne ozdoby?

20.10.11, 10:05
szukam jakiś fajnych drobiazgow i ozdób związanych z halloween. W smyku kupiłam parę rzeczy, zamierzałam dokupić jeszcze troche później, ale wszystko zostało wykupione crying
Obserwuj wątek
    • fredek8 Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 10:12
      W m&s co roku są tematyczne słodycze.
    • majarzeszow Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 10:13
      w Tesco sa fajne ozdobki, np naszyjniki, kapelusze czarownicy, kolczyki, spinki itp.
    • anusia_kra ozdoby 20.10.11, 10:18
      w kauflandzie córka kupiła sobie fajny świecący łańcuch dyniowy.
      W tesco ozdoby do włosów, w nanu-nana diabelskie spinki i kosciotrupa z dzwiękami

Tak poza tematem mozecie polecic jakis w miare łagodny ale nieco straszny film mozliwy do puszczenia w halloween dla 12 - latków
      • myszykiszkaa Re: ozdoby 20.10.11, 10:21
        straszny dom
        • anusia_kra Re: ozdoby 20.10.11, 10:35
          Piszesz o tym animowanym?
          Mamy w domu faktycznie może być niezłym pomysłem
        • myszykiszkaa Re: ozdoby 20.10.11, 21:24
          tak o tym animowanym
          myślę, ze będzie w sam raz
          • majk-anet arkadia 20.10.11, 21:59
            w Arkadii jest niesamowicie wyposażony sklepik na I piętrze rejon Bartka i Wójcika- byłam dziś i widziałam fajne gadżety- okulary dyniowe, maski, przebrania, pajaki, kościotrupy i innesmile
    • pia_ Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 22:34
      W Nanu-Nana wyprzedaż -50% na ozdoby helloweenowe.
    • mamamagic Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 01:01
      w tesco
      • lordess Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 09:31
        Witam ,
        czy ktoś wie, gdzie w Krakowie można kupić takie ozdoby , oprócz Tesco ...? Potrzebuję girlandę z napisem Halloween , jakieś zawieszki np.małe , tekturowe dynie , pajęczynę.
        Jeżeli ktoś może podpowiedzieć , to bardzo proszę smile
        Z góry dzięki!
        Pozdrawiam.
        • pia_ Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 11:52
          W Nanu-Nana w Gal. Krakowskiej są pajęczyny z pająkami i małe gliniane dynie, girlandy i ozdoby do wieszania widziałam w Almie i Auchan.
          W Nanu-Nana są 3 rodzaje latarni w kształcie czaszek i czarownic z migającym światełkiem na baterie po 13 zł, zawieszki z kościotrupami, pajęczynami, pająkami itp po 20 zł. To sa juz ceny po 50% obniżce.
          • anusia_kra Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 16:45
            Wczoraj w Krakowskiej kupowałam w nanu te czaszki świecące (swajo droga fajne wink za 5,90
    • mielin Carrefour, sklepy z przebraniami, kwiaciarnie 23.10.11, 10:26
      Wczoraj w W-wie widziałam cały wielki stojak w Carrefour Targówek. W sklepach z przebraniami też pełno tego jest np. w Sklepie Golden w ZT, albo i w innych np. w dużych kwiaciarniach.
    • afork Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 16:56
      widziałam w Almie sporo dekoracji
    • sillej Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 09.11.11, 10:45
      Wiecie gdzie jest Łukasińskiego.
      Przy nadszańcu nowe stoiska sklepowe. Jest sklep z ozdobami na wszelakie okazje, warto zajrzeć.
      • anusia_kra Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 09.11.11, 10:47
        sillej napisała:

> Wiecie gdzie jest Łukasińskiego.
        > Przy nadszańcu nowe stoiska sklepowe. Jest sklep z ozdobami na wszelakie okazje
        > , warto zajrzeć.

wow za rok to info bedzie bezcenne o ile zlokalizujemy miasto z ta ulica wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka