bladyroz 20.10.11, 10:05 szukam jakiś fajnych drobiazgow i ozdób związanych z halloween. W smyku kupiłam parę rzeczy, zamierzałam dokupić jeszcze troche później, ale wszystko zostało wykupione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredek8 Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 10:12 W m&s co roku są tematyczne słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 10:13 w Tesco sa fajne ozdobki, np naszyjniki, kapelusze czarownicy, kolczyki, spinki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra ozdoby 20.10.11, 10:18 w kauflandzie córka kupiła sobie fajny świecący łańcuch dyniowy. W tesco ozdoby do włosów, w nanu-nana diabelskie spinki i kosciotrupa z dzwiękami Tak poza tematem mozecie polecic jakis w miare łagodny ale nieco straszny film mozliwy do puszczenia w halloween dla 12 - latków Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: ozdoby 20.10.11, 10:35 Piszesz o tym animowanym? Mamy w domu faktycznie może być niezłym pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszkaa Re: ozdoby 20.10.11, 21:24 tak o tym animowanym myślę, ze będzie w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet arkadia 20.10.11, 21:59 w Arkadii jest niesamowicie wyposażony sklepik na I piętrze rejon Bartka i Wójcika- byłam dziś i widziałam fajne gadżety- okulary dyniowe, maski, przebrania, pajaki, kościotrupy i inne Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 20.10.11, 22:34 W Nanu-Nana wyprzedaż -50% na ozdoby helloweenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 01:01 w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
lordess Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 09:31 Witam , czy ktoś wie, gdzie w Krakowie można kupić takie ozdoby , oprócz Tesco ...? Potrzebuję girlandę z napisem Halloween , jakieś zawieszki np.małe , tekturowe dynie , pajęczynę. Jeżeli ktoś może podpowiedzieć , to bardzo proszę Z góry dzięki! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 11:52 W Nanu-Nana w Gal. Krakowskiej są pajęczyny z pająkami i małe gliniane dynie, girlandy i ozdoby do wieszania widziałam w Almie i Auchan. W Nanu-Nana są 3 rodzaje latarni w kształcie czaszek i czarownic z migającym światełkiem na baterie po 13 zł, zawieszki z kościotrupami, pajęczynami, pająkami itp po 20 zł. To sa juz ceny po 50% obniżce. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 16:45 Wczoraj w Krakowskiej kupowałam w nanu te czaszki świecące (swajo droga fajne za 5,90 Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Carrefour, sklepy z przebraniami, kwiaciarnie 23.10.11, 10:26 Wczoraj w W-wie widziałam cały wielki stojak w Carrefour Targówek. W sklepach z przebraniami też pełno tego jest np. w Sklepie Golden w ZT, albo i w innych np. w dużych kwiaciarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 23.10.11, 16:56 widziałam w Almie sporo dekoracji Odpowiedz Link Zgłoś
sillej Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 09.11.11, 10:45 Wiecie gdzie jest Łukasińskiego. Przy nadszańcu nowe stoiska sklepowe. Jest sklep z ozdobami na wszelakie okazje, warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: halloween - w której sieciówce fajne ozdoby? 09.11.11, 10:47 sillej napisała: > Wiecie gdzie jest Łukasińskiego. > Przy nadszańcu nowe stoiska sklepowe. Jest sklep z ozdobami na wszelakie okazje > , warto zajrzeć. wow za rok to info bedzie bezcenne o ile zlokalizujemy miasto z ta ulica Odpowiedz Link Zgłoś