Dodaj do ulubionych

SMYK -20% z karta payback i kuponem

28.10.11, 16:29
w dniach 29-30 października na wszystko; nie sumuje się z innymi rabatami. Ja zamierzam kupić ruszające sie LPS, chyba sie opłaca ze zniżką ?
Obserwuj wątek
    • szurkas co to za kupon ? 28.10.11, 17:12
      gdzie go moge dostac ?
    • kinga_owca Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 17:49
      ja dostałam info smsem od payback
      trzeba okazac smsa i kartę
    • bladyroz Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 18:32
      ja mam z newslettera paybacku
      • a-e-p Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 19:07
        Kinga czy mogłabys wpisac tresc sms i podac kto jest nadawcą?
        Lub czy ktos tak dobry posle mi na gazetowego kupon z newslettera? Nie moge namierzyc go na stronie.

Jesteśmy w programie, ale okazalo sie ze moj maz szybko kasuje maile i sms'y od paybacka, bo mu zasmiecają skrzynke...
      • szurkas do bladyroz 28.10.11, 19:11
        czy na tym kuponie jest cos napisane ze on jest wlasnie podporzadkowany do Twojej karty ?

Jesli nie to mozesz go przeslac mi na poczte smile ? szurkas@gazeta.pl

• megi1979 Re: do bladyroz 28.10.11, 19:35
          na kuponie jest info - oferta jest ważna po okazaniu wydrukowanego zaproszenia i karty payback.
          Mój kod ma końcówkę 000436. Czy Wy macie inne????
          • dorcia1234 Re: do bladyroz 28.10.11, 19:42
            mój ma taki sam kod na końcu
    • szurkas Poprosze o maila z kuponem 28.10.11, 19:51
      Dziewczyny mozecie przeslac mi ten kupon smile ? na gazetowego
    • tweety_28 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 19:57
      Bardzo proszę o przesłanie kuponu na tweety_28@gazeta.pl
      Nie wiem dlaczego ale ani ja ani mąż nic nie dostaliśmy, a jesteśmy w programiesad
      Z góry dziękuję
      • mon-ika78 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 20:15
        Ja też poproszę jeśli można m.oni@poczta.fm
        • jowitka345 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 28.10.11, 20:19
          ja też poproszę na gazetowego smile
          • dorcia1234 spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 20:31
            zapr1190.kupon.payback.pl/
            • jowitka345 Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 20:43
              działa smile dzięki smile
              • beata1974 Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 21:09
                wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • tweety_28 Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 21:14
              dziękismile
              • a-e-p Re: spróbujcie otworzyć stronę z linka 28.10.11, 21:18
                Dzieki

Jesli chcecie otrzymywac sms/newsletter trzeba zaznaczyc 2 kwadraciki na stronie paybacka po zalogowaniu sie na swoje konto.
                • carpediem30 Treść smsa ? 29.10.11, 08:27

Czy mógłby ktoś podać treść sms-a bo ja niestety nie mam w domu drukarki i nie mogę wydrukować kuponu sad , a wybieram się właśie na zakupy smile
                  Bardzo proszę o szybką odpowiedź smile smile smile
                  • modrooczka Re: Treść smsa ? 29.10.11, 13:42
                    Bardzo dziękuję, akurat muszę skorzystać i baaardzo mi się przyda smile
    • szurkas Bardzo dziekuje ! 29.10.11, 15:25
      Udalo sie i skorzystalam
    • jowitka345 Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 21:09
      dziewczyny byłam dzisiaj w Smyku, kupiłam parę rzeczy i rabat z tym kuponem i karta payback dostałam... 50% big_grinbig_grin. i Pani mi jeszcze kupon oddała bo cyt: jeszcze jutro jest ważny smile

Wy tez tak miałyście??
      • a-e-p Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 22:29
        Ja nic ciekawego nie znalazłam. Oddałam swój kupon młodemu małżenstwu, ktore najpierw popatrzyło sie na mnie podejrzliwie, potem wzieło kupon myslac cały czas ze sa chyba w ukrytej kamerze smile Czułam sie jakbym była akwizytorem ktory chce im cos wcisnac... od tej pory takie kupony bede wyrzucac...
      • modrooczka Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 23:25
        No jak zwykle, pani w kasie naszym carem i bogiem. Ja dostałam 20% czyli tyle ile miało być, ale kupon pani zabrała i opisała moim nazwiskiem, że wykorzystany. Czyli można jeszcze jutro czy nie? Dziwne, nie?
        • ju_mi Re: SMYK -20% z karta payback i kuponem 29.10.11, 23:36
          Ja dostałam 20% zniżki (zgodnie z kuponem) i kupon mi Pani oddała mówiąc, że jeszcze mogę z niego skorzystać dziś lub jutro.
          Jeśli jeszcze jutro chcesz skorzystać ze znizki to wydrukuj kupon raz jeszcze wink
    • bladyroz do jowitka345 30.10.11, 07:56
      czy dobrze myślę, że chyba zsumowali Tobie na kasie rabaty? Niby ta promocja tego nie obejmuje rzezcy przecenionych, ale kto wie jak kasa to nalicza wink Ja kupiłam na takiej samej promocji gre w empiku - była juz przeceniona, a na kasie wyszło jeszcze 20% mniej.
      • tzka Re: do jowitka345 30.10.11, 08:25
        Co do promocji i sumowania, to Smyk nie ma chyba jednolitej procedury. W kazdym jest inaczej. Kiedys w jednym mi pani zsumowala razem z karta rabatowa, jaka posiadam, w innym sklepie powiedziano mi, ze jest to absolutnie niemozliwe. Przy zwrotach rzeczy, zakupionych z rabatem, tez byly niezle fikolki, bo mi Pani bzdurki jakies opowiadala, ze nie mozna, choc w innym sklepie mozna. W koncu i tak przyjela, tylko musiala nieco pokombinowac, pewnie sie jej nie chcialo. Irytuje mnie balagan, jaki maja oraz bardzo slabiutka obsluga - niektore panie zachowuja sie jak ksiezniczki.
      • jowitka345 Re: do jowitka345 30.10.11, 10:56
        ja nie wiem co oni tam sumowali, dodawali czy odejmowali bo nie widzałam monitorka wink
        Pani sama była zdziwiona, ze tak mało no ale ja nie będę sie przecież domagać, że miało być 20 % smile
        co do obsługi.. tez mnie wczoraj wkurzyła jedna siksa.... bo stała przy kasie i się kręciła.. przy drugiej kasie stał jeden klient którego druga Pani obsługiwała, ja stoję przy tej pustej kasie u tej siksy a ona sie kręci i kręci i patrzy na mnie i nagle odwróciła sie na pięcie i idzie... pytam sie czy kasa jest nieczynna? ona, ze tak... więc jej powiedziałam, ze mogła mi od razu powiedzieć a nie ja stoję i stoję a ona się na mnie patrzy i odchodzi bez słowa. A tam w tej drugiej kasie już zdążyła ustawić się niezła kolejka i za mną też.. wrrr
      • jowitka345 Re: do jowitka345 30.10.11, 16:20
        ...i dodam jeszcze, ze nie kupiłam rzeczy przecenionych tylko w pełnej cenie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka