edyta0 27.11.11, 17:17 Dzisiaj nie dostalam powiadomienia na mail o nowych ofertach, ale to juz mniejsze piwo. Maile nie przychodza mi rowniez o sprzedazy rzeczy, stad tez nawet nie mam informacji o Kupujacych. Kto tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easyblue ja:) 27.11.11, 17:28 Chyba mają jakiś błąd - niedawno coś kombinowali ze stroną. A może hakerom zachciało się psikusów przed Mikołajem Przez pomyłkę kupiłam wczoraj dwa te same tornistry, każdy po stówie. Odwołałam, ale wysyłając maila z prywatnej skrzynki, bo te, które wysyłałam ze strony Allegro nie dochodziły do mnie /kopia/. Trzeba czekać, aż naprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1979 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 17:36 u mnie tam wszystko śmiga... maile z ofertami dochodzą na skrzynkę. Ulubione też rano dostałam... oczywiście bez ulubionych sprzedających, bo tej opcji od dwóch tygodni nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ronkaa Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 18:18 I ja wysłałam pytanie o szczegóły do sprzedawcy, nie odpowiedział, ani ja nie dostałam kopii tej wiadomości. Mam nadzieję, że jeszcze doczekam się odpowiedzi, bo zależy mi na rzeczy, a jutro już aukcja się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 18:22 No i pieknie nawet danych Kupujacego nie ma jak pobrac. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:12 A z zakładki "wyświetl dane kontrahenta" próbowałaś? Mnie wyświetliło dane sprzedającego bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 19:02 u mnie to samo, nie dostaję maili, że ktoś licytował w moich aukcjach, dzisiaj dostałam maila z formularzem opcji dostawy od kupującego a ja nawet nie wiedziałam że coś sprzedałam , sprawdziłam na all, okazało się że to było wczoraj, coś im szwankuje , ale dane kupującego można sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 21:48 tez mam tak samo dzisiaj np przyszlo mi powiadomienie o zlicytowaniu 22 godz temu i pytanie o przedmiot sprzed 10 godz normalnie koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:04 Do mnie też nie dochodzą żadne maile, wszystko sprawdzam ręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:06 Jest duża awaria, przeczytajcie tu: allegro.pl/phorum/list.php?f=301& Podobno maile nie dochodzą tylko na adresy @ gmail i gazeta. Tymczasowo radzę Wam zmienić adres mailowy w ustawieniach. Ja tak zrobiłam, podałam swój inny adres na home.pl i maile zaczęły dochodzić. Wiem, że na o2 też dochodzą. Odpowiedz Link Zgłoś