Dodaj do ulubionych

Problem z Allegro...

27.11.11, 17:17
Dzisiaj nie dostalam powiadomienia na mail o nowych ofertach, ale to juz mniejsze piwo. Maile nie przychodza mi rowniez o sprzedazy rzeczy, stad tez nawet nie mam informacji o Kupujacych. Kto tak ma?
Obserwuj wątek
    • easyblue ja:) 27.11.11, 17:28
      Chyba mają jakiś błąd - niedawno coś kombinowali ze stroną. A może hakerom zachciało się psikusów przed Mikołajemuncertain
      Przez pomyłkę kupiłam wczoraj dwa te same tornistry, każdy po stówie. Odwołałam, ale wysyłając maila z prywatnej skrzynki, bo te, które wysyłałam ze strony Allegro nie dochodziły do mnie /kopia/. Trzeba czekać, aż naprawią.
    • megi1979 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 17:36
      u mnie tam wszystko śmiga... maile z ofertami dochodzą na skrzynkę. Ulubione też rano dostałam... oczywiście bez ulubionych sprzedających, bo tej opcji od dwóch tygodni nie ma sad
    • ronkaa Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 18:18
      I ja wysłałam pytanie o szczegóły do sprzedawcy, nie odpowiedział, ani ja nie dostałam kopii tej wiadomości. Mam nadzieję, że jeszcze doczekam się odpowiedzi, bo zależy mi na rzeczy, a jutro już aukcja się kończy...
      • edyta0 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 18:22
        No i pieknie nawet danych Kupujacego nie ma jak pobrac. Koszmar!
        • owianka Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:12
          A z zakładki "wyświetl dane kontrahenta" próbowałaś? Mnie wyświetliło dane sprzedającego bez problemu.
    • asiula1306 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 19:02
      u mnie to samo, nie dostaję maili, że ktoś licytował w moich aukcjach, dzisiaj dostałam maila z formularzem opcji dostawy od kupującego a ja nawet nie wiedziałam że coś sprzedałam smile, sprawdziłam na all, okazało się że to było wczoraj, coś im szwankuje uncertain, ale dane kupującego można sprawdzić
      • zaneta32 Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 21:48
        tez mam tak samo dzisiaj np przyszlo mi powiadomienie o zlicytowaniu 22 godz temu i pytanie o przedmiot sprzed 10 godz normalnie koszmar
    • mielin Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:04
      Do mnie też nie dochodzą żadne maile, wszystko sprawdzam ręczniesad
    • owianka Re: Problem z Allegro... 27.11.11, 22:06
      Jest duża awaria, przeczytajcie tu:
      allegro.pl/phorum/list.php?f=301&
      Podobno maile nie dochodzą tylko na adresy @ gmail i gazeta.

Tymczasowo radzę Wam zmienić adres mailowy w ustawieniach. Ja tak zrobiłam, podałam swój inny adres na home.pl i maile zaczęły dochodzić. Wiem, że na o2 też dochodzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka