madzieks2 27.11.11, 23:01 allegro.pl/little-tikes-wielka-interaktywna-kuchnia-na-bater-i1934917795.html Bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: up n/t 28.11.11, 23:27 Powiem tylko tyle, że taka kuchnia to moje marzenie, ale ma 3 synów i mąż się buntuje Mogę tylko polecić samą firmę LT, zabawki ogrodowe tylko tej firmy kupujemy, bo są solidne, dobrze wykonane, wygodne dla dzieci i przede wszystkim niezniszczalne, mamy też zabawki LT i też gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
verika afroddytta 29.11.11, 12:52 ale przeciwko czemu się mąż buntuje - przeciwko synom czy kuchni ? Odpowiedz Link Zgłoś
mia-p Re: afroddytta 29.11.11, 14:04 Długo zastanawiałam się nad ta kuchnią, jednak zrezygnowałam z tego modelu, bo ile małe dziecko zrozumie po angielsku? Kupiłam tą allegro.pl/little-tikes-4111-kuchnia-elektroniczna-bonus-i1949327178.html Jest droższa, ale po poruszeniu pokrętła przy kranie jest dźwięk lecącej wody, przy kuchni dźwięk smażenia i strzelającego popcornu w mikrofali. Jest bardzo fajna, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: afroddytta 29.11.11, 15:00 My tez mamy LT, tyle że inny model allegro.pl/little-tikes-kuchnia-z-grilem-akcesoria-mis-i1950640738.html Nic się nie popsuło i nie zniszczyło,kuchnia używana co prawda w domu ale mamy też inne zabawki ogrodowe tej firmy i są w idealnym stanie.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: afroddytta 29.11.11, 17:12 Z synów to dumny, kuchnie też mamy ale taką tańszą i po prostu nie widzi sensu takiej wypasionej i ogromnej dla chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś