Dodaj do ulubionych

Czy ktoś kupił zegarki jelly watch na gruperze?

29.11.11, 08:52
Jakiś czas temu na gruperze był deal: dwie sztuki zegarków za jakieś 20 zł z przesyłką (nie pamiętam dokładnie za ile). Podana była strona, na której trzeba zamawiać. Stronka okazała się całkiem nieprofesjonalna, zero kontaktu z firmą, żadnych konkretów, tylko skromna oferta zegarków (www.jellywatch.sklep2.pl). Czy któraś z Was też złożyła tam zamówienie? Pytam, bo nie dostałam żadnego potwierdzenia, że zostało ono przyjęte, że w ogóle do nich dotarło... Nie ma jak się z nimi skontaktować.
Obserwuj wątek
    • aniaa.4 Re: Czy ktoś kupił zegarki jelly watch na gruperz 29.11.11, 14:55
      wlasnie mam ten sam problem. w regulaminie podany byl NIP, dzieki niemu znalazlam zarejestrowana firme, i na tej drugiej stronie byl kontakt. nr tel 513534712 (nie udalo mi sie dodzwonic, jedynie odzywa sie pani ktora informuje ze nie moge zostawic wiadomosci bo skrzynka jest pelna;/) jak co to tu jeszcze meile sa...
      wklady24.pl/kontakt?PHPSESSID=8aa0638f15f1185ba4b0f94e04a9403c
      jakbys sie cos dowiedziala piszsmile
      • justok1 Re: Czy ktoś kupił zegarki jelly watch na gruperz 30.11.11, 08:16
        kupiłam, ale na grouponie - bez najmniejszego problemu
    • inia25 Re: Czy ktoś kupił zegarki jelly watch na gruperz 30.11.11, 08:41
      dlatego nie lubie wszelkich gruponów gruperów i innych dilów. Kilka razy coś kupiłam i zawsze kupon zwracałam z powodu braku mozliwosci zrealizowania niestety.

a swoja droga te zegarki są po 3,88 na allegro więc te 20 zł za dwa z przesyłka, to zadna rewelka.
      • kroliczyca80 inia25 30.11.11, 10:26
        Ależ ja nie pytałam, czy akurat ty lubisz grupony, grupery i inne "dile", tylko czy ktoś kupił tę samą ofertę. A co do allegro - nawet nie sprawdzałam po ile tam są, cena 20 zł za dwa i przesyłkę jest tak niska, że nie warto szukać już dla niej konkurencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka