Dodaj do ulubionych

możecie polecić auto sterowane

07.12.11, 19:24
Jak w temacie-tylko sprawdzone plizz, bo już jeden prezent muszę odesłać. Najlepiej tak ok 100zł. Czy kupię coś porządnego za taką kwotę, bo jesli nie, to wolę wybrać coś innego.
Obserwuj wątek
    • magda-lenka78 Re: możecie polecić auto sterowane 07.12.11, 23:21
      to zależy na jaki wiek, bo dla 2-latka mieliśmy z Chicco i się sprawdziło.
      teraz dla starszego mamy monster trucka firmy Nikko i na razie idzie jak burza a młody zachwycony bo marzył o tym, poza tym dostał jeszcze McQueena na pilota (teraz na topie na marketowych półkach - 99 zł) i mimo że nie mam przekonania do firmy Dickie to jak na razie Zygzak jest OK, jeździ bardzo szybko nawet po dywanie, a widziałąm chyba też inne modele z filmu, wieczór młody pakuje go do pudełka i z nim śpi miłość kwitnie smile
      • dammma Re: możecie polecić auto sterowane 07.12.11, 23:55
        Mój miłośnik carsów, hot-wheelsów i wszystkiego co ma kółka ma 5 latsmile
        Patrzyłam na Nikko i Carrerę i nie wiem jaki wybrać. Carsy są dwa -za 99 i 149zł.
        Jakie macie i który lepszy?
      • eesti_2005 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:15
        Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam pytanie odnośnie tego samochodu Chicco. Chcę go kupić dla mojego dwulatka, ale ciągle się waham ze względu na tę kierownicę. Na zdjęciach wydaje się ona mała i niewygodna. Czy dwulatek radzi sobie z kierowaniem auta? Z tymi małymi przyciskami?
    • dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 10:17
      Myślałam bardziej o jakimś monster trucku, co jeździ po trawniku, piachu czy wodzie. Ewentualnie zygzak. Zależy mi, żeby to było auto, które ktoś ma i może polecić, bo znalazłam różne fajne auta a potem opinie, że ludzie średnio zadowoleni.
    • tanika01 my mamy takie 08.12.11, 11:08
      https://lh4.googleusercontent.com/-1hZntGL3-qI/TtO39UgnlAI/AAAAAAAAOSE/Ow02cbHPm6U/s800/ZD-1.jpg?gl=PL

Synek dostał go pod koniec listopada, narazie dobrze się sprawuje. Jeździ po panelach, płytkach jak i po dywanie.
      Jest duzy, 12 baterii potrzebuje; drogi
      • marta2202 Re: my mamy takie 14.11.14, 08:35
        Tez mamy tego zygzaca duzego. Pozeracz baterii ale jeździ super. Syn dostal w zeszlym roku na urodziny, w tym dostanie akumulatorki do niego bo na baterie idzie zbankrutowac!
    • blankaz Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:43
      Moi (8,5 i 5-latek) dostali od mikołaja takie maleństwa: autka sterowane.
      Całkiem nieźle śmigają smile
      Te dwa dni sporo eksploatowane na dwóch bateriach AA (paluszki zwykłe) i jeszcze jeżdżą smile

Oprócz tego mają tor carrery, ale składany jest od czasu do czasu.
      • dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:53
        To niezłą ilość baterii Zygzak pochłania smile:
        Wart swojej ceny? Czym on się różni od tego za 99?
        Najbardziej chciałabym jakiegoś Monstera....
        Tor carrery mamy.
        • tanika01 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 12:16
          ten jest większy, ma inną kierownice, z tego co pamiętam to prędkość można regulować, ma funkcje hamowania. Moi chłopcy zadowoleni. Tatuś też wink
          8 baterii wchodzi do samochodu, 3 do pilota

filmik
          www.youtube.com/user/DICKIETOYSVIDEO#p/u/0/0fD9PPXUr2Q
      • mamamalej1 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 12:00
        5 latek oszalałsmile
        www.youtube.com/watch?v=TjflrRTGKMk
        allegro.pl/pojazd-auto-na-radio-full-function-34801-i1952277808.html
        • dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 15:17
          macie go? ten facet mnie rozbawił smile

A ma ktoś z Nikko?
          • mamamalej1 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 17:47
            to zwariowane auto syn dostał na mikołajki

większość nikko w rozsądnej cenie jest na baterie niestetysad najlepiej alkaicznetongue_out bardzo duży wybór jest w e leclerk
            dla mnie podstawa to komplet z zasilaczem
            • dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 19:13
              leclerc mam blisko, to muszę popatrzeć. W rozsądnej, tzn jakiej? smile
              Z zasilaczem oczywiście lepsze, choć można się ratować akumulatorkami.
              • mamamalej1 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 19:43
                czyli 80-150 zł
      • lilu5 blankaz napisz czy... 08.12.11, 23:00
        czy te małe autka mają jakąś regulację prędkości, czy jeżdżą tylko tak bardzo szybko?
    • gu-sia Re: możecie polecić auto sterowane 14.11.14, 08:26
      Jak w temacie.
      Szukam samochodu sterowanego dla 5 latka.
      Zależy mi na tym, by był solidny, fajnie jakby miał akumulator.
      Taki do 30 cm długości.

Widziałam, że w Lidlu i w Biedronce będą sterowane auta, ale obawiam się, że ten plastik szybko się połamie.
      Może Wasi synowie mają sprawdzone porządne samochody, które wytrzymają dłużej niż tydzień?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka