dammma 07.12.11, 19:24 Jak w temacie-tylko sprawdzone plizz, bo już jeden prezent muszę odesłać. Najlepiej tak ok 100zł. Czy kupię coś porządnego za taką kwotę, bo jesli nie, to wolę wybrać coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda-lenka78 Re: możecie polecić auto sterowane 07.12.11, 23:21 to zależy na jaki wiek, bo dla 2-latka mieliśmy z Chicco i się sprawdziło. teraz dla starszego mamy monster trucka firmy Nikko i na razie idzie jak burza a młody zachwycony bo marzył o tym, poza tym dostał jeszcze McQueena na pilota (teraz na topie na marketowych półkach - 99 zł) i mimo że nie mam przekonania do firmy Dickie to jak na razie Zygzak jest OK, jeździ bardzo szybko nawet po dywanie, a widziałąm chyba też inne modele z filmu, wieczór młody pakuje go do pudełka i z nim śpi miłość kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: możecie polecić auto sterowane 07.12.11, 23:55 Mój miłośnik carsów, hot-wheelsów i wszystkiego co ma kółka ma 5 lat Patrzyłam na Nikko i Carrerę i nie wiem jaki wybrać. Carsy są dwa -za 99 i 149zł. Jakie macie i który lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:15 Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam pytanie odnośnie tego samochodu Chicco. Chcę go kupić dla mojego dwulatka, ale ciągle się waham ze względu na tę kierownicę. Na zdjęciach wydaje się ona mała i niewygodna. Czy dwulatek radzi sobie z kierowaniem auta? Z tymi małymi przyciskami? Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 10:17 Myślałam bardziej o jakimś monster trucku, co jeździ po trawniku, piachu czy wodzie. Ewentualnie zygzak. Zależy mi, żeby to było auto, które ktoś ma i może polecić, bo znalazłam różne fajne auta a potem opinie, że ludzie średnio zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 my mamy takie 08.12.11, 11:08 Synek dostał go pod koniec listopada, narazie dobrze się sprawuje. Jeździ po panelach, płytkach jak i po dywanie. Jest duzy, 12 baterii potrzebuje; drogi Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: my mamy takie 14.11.14, 08:35 Tez mamy tego zygzaca duzego. Pozeracz baterii ale jeździ super. Syn dostal w zeszlym roku na urodziny, w tym dostanie akumulatorki do niego bo na baterie idzie zbankrutowac! Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:43 Moi (8,5 i 5-latek) dostali od mikołaja takie maleństwa: autka sterowane. Całkiem nieźle śmigają Te dwa dni sporo eksploatowane na dwóch bateriach AA (paluszki zwykłe) i jeszcze jeżdżą Oprócz tego mają tor carrery, ale składany jest od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 11:53 To niezłą ilość baterii Zygzak pochłania : Wart swojej ceny? Czym on się różni od tego za 99? Najbardziej chciałabym jakiegoś Monstera.... Tor carrery mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 12:16 ten jest większy, ma inną kierownice, z tego co pamiętam to prędkość można regulować, ma funkcje hamowania. Moi chłopcy zadowoleni. Tatuś też 8 baterii wchodzi do samochodu, 3 do pilota filmik www.youtube.com/user/DICKIETOYSVIDEO#p/u/0/0fD9PPXUr2Q Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 12:00 5 latek oszalał www.youtube.com/watch?v=TjflrRTGKMk allegro.pl/pojazd-auto-na-radio-full-function-34801-i1952277808.html Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 15:17 macie go? ten facet mnie rozbawił A ma ktoś z Nikko? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 17:47 to zwariowane auto syn dostał na mikołajki większość nikko w rozsądnej cenie jest na baterie niestety najlepiej alkaiczne bardzo duży wybór jest w e leclerk dla mnie podstawa to komplet z zasilaczem Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: możecie polecić auto sterowane 08.12.11, 19:13 leclerc mam blisko, to muszę popatrzeć. W rozsądnej, tzn jakiej? Z zasilaczem oczywiście lepsze, choć można się ratować akumulatorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 blankaz napisz czy... 08.12.11, 23:00 czy te małe autka mają jakąś regulację prędkości, czy jeżdżą tylko tak bardzo szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
gu-sia Re: możecie polecić auto sterowane 14.11.14, 08:26 Jak w temacie. Szukam samochodu sterowanego dla 5 latka. Zależy mi na tym, by był solidny, fajnie jakby miał akumulator. Taki do 30 cm długości. Widziałam, że w Lidlu i w Biedronce będą sterowane auta, ale obawiam się, że ten plastik szybko się połamie. Może Wasi synowie mają sprawdzone porządne samochody, które wytrzymają dłużej niż tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś