Dodaj do ulubionych

Wyzwanie, prezent dla cioci

09.12.11, 19:53
Na swieta spotkam sie z moja dosc dawno niewidziana ciotka, ktora jest super osoba i bardzo ja lubie. Szukam dla niej prezentu i nic nie moge wymyslic sensownego. Chcialabym jej dac cos fajnego (budzet 200-300zl). Ciuchow, torebek, perfum sie boje, bo trudno trafic w czyjs gust. Ksiazki i plyty - mowila, ze ma nadmiar i stos zaleglych w domu. Lubi gotowac, urzadzac dom itp. ale to chyba troche nietego jako pomysl na prezent. Moze moge kupic przez net jakis voucher na cos fajnego w Polsce, ktory bedze mogla wykorzystac? Jakies podpowiedzi?
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 20:01
      IKEA?
    • cherry.coke Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 20:03
      Niestety musi to byc cos, co bedzie mogla spakowac do walizki wracajac do siebie smile
      • azjaodkuchni Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 20:25
        Pościel ładną, komplet ręczników, obrus.
        • only_black Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 20:55
          filiżanki, jedna, dwie lub komplet, jakiejś dobrej firmy
      • bi_scotti Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 20:54
        cherry.coke napisała:

> Niestety musi to byc cos, co bedzie mogla spakowac do walizki wracajac do siebi
        > e smile

Ja mialam na mysli gift card wink Choc ogolnie nie popieram takich prezentow, to moze akurat tej cioci by sie nadala a i Ty bys mogla pewnie kupic bez wiekszych problemow. Nie sugerowalabym kupowania skladanej szafy tongue_out
        • cherry.coke Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 22:44
          Ja sobie wyobrazilam jakas lampe czy cos, na pewno by sie ucieszyla, tylko ta walizka smile
          • szyszunia11 Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 23:32
            booooskie lampy sa w sklepach Flo. bardzo mi sie podoba taki stojacy srebrny reflektor albo lampa stołowa, której podstawa to jakby kremowa filiżanka z podgrzewaczem. Cudeńka. szkoda, ze nawet juz nie miałabym gdzie postawićwink
            • szyszunia11 Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 23:34
              eee, chyba to był czajniczek z podgrzewaczemwink w każdym razie ja ten sklep generalnie polecam jesli chodzi o zakup prezentów, zawsze i na każdą okazje jestem w stanie cos wyszukać ciekawego.
              • haudrey Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 19:09
                potwierdzam, Flo jest genialnym miejscem, szczególnie kiedy są przeceny.
            • mamaemmy Flo 10.12.11, 19:59
              szyszunia11 napisała:

> booooskie lampy sa w sklepach Flo.

We FLo jest wszystko booskie smile
    • graue_zone Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 21:03
      Aparat fotograficzny?
    • heja5 Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 21:19
      ja kiedyś mojej mamie chciałam sprawić prezent, taki tylko dla niej i wymyśliłam, żeby kupić jej zabieg odżywiający na włosy w jakimś fajnym salonie fryz., nie pamiętam co to dokładnie było ( wydrukowali mi zaproszenie - voucher), ale była bardzo zadowolona. Może jakiś masaż, maseczka...? kobiety lubią takie sprawy - ja byłabym zadowolona smile
      • aqua48 Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 21:23
        Coś z biżuterii? Łatwo spakować.
    • szyszunia11 Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 21:29
      może kartę podarunkową do Duki? ja taki prezent zrobiłam bartu na slub i generalnie tego typu prezenty z takimi okazjami mi sie kojarzą. Akurat ja bym sie nie bała kupić perfum zgodnie z własnym wyborem, oczywiście tak rozsądnie, raczej klasyczny zapach.
      • mamaemmy szyszunia 10.12.11, 20:01
        szyszunia11 napisała:

> może kartę podarunkową do Duki?

widzę,że nie tylko w wierze sie zgadzamy,ale i w gustach smile
    • cherry.coke Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 09.12.11, 22:44
      Dziekuje bardzo za wszystkie sugestie, mam co rozwazac smile Niestety ciocia mieszka w innym kraju niz ja, wiec trudniej o bony podarunkowe czy cos - bo jesli kupie jej bon tutejszej firmy, to moze nie zdazyc go wykorzystac, a jesli polskiej, to musze sie rozejrzec, co mozna stad kupic przez net. Ale bon do Duki sprawdze, aparat, lux-reczniki, ciekawe, ciekawe!
      • bi_scotti Moze znajdziesz jakis pomysl 09.12.11, 23:24
        www.polityka.pl/kultura/1522163,1,prezentownik---120-pomyslow-na-swiateczne-podarunki.read
      • haudrey Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 19:11
        home&you tez jest fajny
    • minerallna Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 03:47
      Zamow portret, taki ze zdjecia.
      Albo obrazek np: jesli ona lubi i ma jakies zwierzeta ?Taki dowcipny.

U mnie sprawdzilo sie smile
    • nicol.lublin Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 19:05
      czy ty mieszkasz w Polsce? czy ciotka? bo jeśli ty, to polecam takie torby - niesamowite są www.goshico.com/category/torebki-torebki-duze
      • haudrey Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 19:10
        te filcowe torby są boskie (choc cena powala..). Tylko czy ciocia lubi filc?
        • mamaemmy Re: Wyzwanie, prezent dla cioci 10.12.11, 20:05
          haudrey napisała:

> te filcowe torby są boskie (choc cena powala..).

nie wiem,jak w innych miastach,ale ja w Krakowie te torby widze na co 10 dziewczynie,najpierw byłam oczarowana ,teraz mi sie przejadły
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka