Dodaj do ulubionych

Laptop Techno Smart dla starszaków

16.12.11, 07:33
Dziewczyny, nie mam doświadczenia z laptopami, doradźcie. Czy ten nada się dla głodnego wiedzy 5-latka?
allegro.pl/listing.php/search?string=techno+smart&category=19422
Czytałam w starych wątkach, że laptopy to dla 3-latka najwyżej, ale chyba to dotyczy takich typu Fisher Price, ale ten wygląda na zabawkę dla starszego. Zna go któraś?
Obserwuj wątek
    • alinka22255 Re: Laptop Techno Smart dla starszaków 19.01.12, 09:45
      Witam. Kupiliśmy taki komputerek dla naszej pociechy na urodzinki - 5 latek. Powiem tak - komputerek jest REWELACYJNY. Zanim wręczylismy go dziecku, sami sprawdzaliśmy funkcje z mężem, kiedy nasz Kacprek poszedł już spać. Bawiliśmy się prawie 2 godziny smile Mogę szczerze polecić zabawkę, ma ogrmne ilości funkcji i zadań edukacyjnych zarówno dla dziecka mniejszego 4-5 latek, jak i dla starszego. Nawet siostrzenica która ma 11 lat zainteresowała się zadaniami. Ponadto jest fajny tłumcz w 4 językach i co najważniejsze komputerek posiada zasilacz, więc nie ma problemu z kupowaniem baterii co kilka dni. Ma również myszkę i udało nam się załapać na promocje w sklepie internetowym i dostaliśmy jeszcze fajną firmową podkładkę pod myszke smile Jednym słowem polecamy. Alinka i Krzysiek
    • moniczka815 Re: Laptop Techno Smart dla starszaków 27.02.12, 12:36
      Komputerek jest bardzo zaawansowany, zdecydowanie nada się dla 5-latka, zgadzam się z moją przedmówczynią - starsze dzieci też będą miały z niego pożytek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka