Dodaj do ulubionych

Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj

31.12.11, 12:38
Jak komuś się nie udało kupić butów w mivo jak mnie wink to zobaczcie tu:
www.schaffashoes.pl/sniegowce-ECCO_SNOWRIDE_FUCHSIA-Ecco,15547
Kupiłam córkom 2 pary, w rozm. 26 i 30 (w mivo nie było tych rozm.), ze zniżką z fb wyszło ok. 163 zł za parę. Jest mały wybór ecco, ale moim zdaniem ceny po obniżce całkiem fajne. Może komuś się info przyda.
Obserwuj wątek
    • primka Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 31.12.11, 20:54
      Dziękuję Ci za info, udało mi się kupić ecco w fajnej cenie smile
      • manala Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 16:26
        też dziękuję - zapłaciłam 154 zł (z przesyłką) za kozaki Ecco - zamówiłam w niedzielę i dziś rano dostałam - super
        • kr.kr Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 16:56
          a jak zdobyc to haslo z fb?
          czy te 20% laczy sie z innymi obnizkami?
          • manala Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 17:19
            wchodzisz, klikasz, odczytujesz hasło i potem przy składaniu zamówienia wpisujesz, łączy się
          • taba18 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 17:37
            Widzę 10%. Gdzie znajdę 20? A może ta promocja już się skończyła?
            • manala Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 19:11
              faktycznie, teraz jest 10%
              • edzia321 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 10.01.12, 23:03
                Warto zapisać się do newslettera, automatycznie otrzymuje się zniżkę -40zł na zakupysmile
                • alkara Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 09:47
                  A kiedy tą zniżkę się dostaje? Bo ja zapisałam się, robiłam próbne zamówienie i niestety oprócz 10% z fejsa nie dostałam sad
                  • maaszymka Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 09:54
                    Pewnie najpierw załozyłaś u nich konto a dopiero potem newsletter? Też tak zrobiłam i nie przyszło. Zamów newsletter na inne konto pocztowe.
                    • alkara Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 10:42
                      Nie. Wczoraj założyłam konto i zaznaczyłam zakładając konto, że chcę dostawać informację o promocjach. A może to nie to?
                      • 14kj Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 11:15
                        Bo system przyjmuje tylko jeden kod.
                        • alkara Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 11:41
                          Ale ja nie mam kodu na -40zł, nic nie dostałam.
                • syka7 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 11:37
                  Jak tam sie zapisac?
    • agataa25 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 12:21
      Ja też skorzystałam. Ja z tych co uwielbiają ecco smile zapisałam się i jest zniżka 40 zł. za dwie pary butów zapłaciłam 330 zł. Mam nadzieje ze trafiłam z rozmiarem.
    • taba18 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 12:42
      W którym kroku pojawia się Wam cena z rabatem? Wpisuję kod w kroku 1, pod nim pojawia się info, że rabat zostanie naliczony w następnym kroku, ale nie nalicza się - pojawiają się opcje wysyłki. Boje się przejść dalej, żeby nie okazało się, że złożyłam zamówienie i mam zapłacić pełną cenęuncertain
      • agataa25 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 12:49
        Właśnie pojawia się w następnym 3 kroku. a pojawił się komunikat ze rabat wpisany prawidłowo(na zielono) ?
        • taba18 Re: Ecco snowride - shaffashoes taniej do dzisiaj 11.01.12, 13:21
          Dzięki, już mi się udało, spróbowałam jeszcze raz i tym razem w drugim kroku była cena z rabatem. Kupiłam Snowride za 148,94 (w tym wysyłka).
          • eedytkaa Dzieki :) 11.01.12, 13:22
            mi tez sie udało kupić snowride za 148,94 z przesyłkasmile
            teraz oby z rozmiarem trafić...
            • eedytkaa opinie o sklepie 11.01.12, 13:26
              czy ktos juz otrzymał buty z tego sklepu??
              Bo czytam opinie i żadna nie jest dobrasad
              zaczynam sie bać, dobrze ze zamówiłam za pobraniem...
              • alanus0 Re: opinie o sklepie 11.01.12, 13:41
                W ciągu trzech ostatnich tygodni zamówiłam 4 przesyłki u nich, trzy już przyszły
                czwarta ma być wysłana dzisiaj. Nie było problemów. Zawsze biorę za pobraniem.
                Jedne buty otrzymałam nawet w ciągu 24 godzin od zakupu, bardzo mi zależało
                gdyż wyjeżdzaliśmy w góry i buty były potrzebne na już. Kontakt mailowy i telefoniczny, czasami niemożliwy to fakt, ale w razie problemów najlepiej pisać na facebooku, odpisuje sam szef.
                • aga_in29 Re: opinie o sklepie 11.01.12, 14:46
                  Dochodzą zamówienia normalnie, ja miałam swoje na drugi dzień smile
              • 14kj Re: opinie o sklepie 11.01.12, 15:09
                Schaffashoes albo się kocha, albo nienawidzi. Kocha się do momentu w którym nie przyjdzie czegoś załatwiać z ich infolinią. W listopadzie zamówiłam u nich 7 par butów- była super promocja -65 % i nie dostałam ani jednej pary z tych co zamawiałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka