Dodaj do ulubionych

Odbiór Inpost na końcu miasta:/

12.01.12, 13:18
Pierwszy raz mi się zdarzyło, że ktoś mi coś przysłał inpostem i nie wylądowało to w skrzynce. Dostałam awizo, że mam po przesyłkę zasuwać na drugi koniec miasta. Oczywiście żadnego nr telefonu, podane tylko godziny otwarcia punktu. Na stronie inpost same infolinie. Szlag mnie zaraz trafiuncertain Czy któraś z Was orientuje się, czy to już pozamiatane i muszę się tam pofatygować osobiście? Domyślam się, że drugi raz mi tego nie przywiozą, ale może chociaż wrzuciliby do jakiegoś paczkomatu w mojej okolicy...
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Odbiór Inpost na końcu miasta:/ 12.01.12, 13:49
      nie, z inpostu tylko listy dostaje (mój bank korzysta smile)) zatem są w skrzynce a czyżbyś odbierała na Malborskiej?

iza
      • ju_mi Re: Odbiór Inpost na końcu miasta:/ 12.01.12, 14:05
        Mój bank też korzysta z InPostu i zwykłe listy wrzucają do skrzynki, a polecone każą odebrać niezły kawałek ode mnie i na dodatek czynne pn-pt 10-17 uncertain Nigdy jeszcze nie udało mi sie tam dotrzeć...
    • primka Re: Odbiór Inpost na końcu miasta:/ 12.01.12, 14:15
      Dzisiaj właśnie odbierałam po raz pierwszy awizo z Inpostu - strasznie daleko ode mnie. Mimo, że na awizie miałam podany nr tel, nie udało mi się do nich dodzwonić, podobno mają awarię telefonów. Na miejscu dowiedziałam się, że nie awizują powtórnie. Natomiast można wypełnić u nich druk, żeby na przyszłość zostawiali polecone w skrzynce.
      Co do ich skuteczności Inpostu - mój list ekspresowy szedł z Krakowa do Warszawy 4 dni. To już chyba wolę Pocztę Polską (priorytet wysyłany w drugą stronę dotarł na drugi dzień).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka