motylka09 18.01.12, 14:09 Czy ktoś ma, lub grał w tę grę? Zastanawiam się nad jej kupnem, bo jest dobra cena w makro, tylko nie wiem czy jest ciekawa? Jak Wasze dzieci ją postrzegają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 14:41 Moj 6-latek woli Star Wars i Piratow z Karaibow. O ile o te gry Lego na PS3 chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 14:57 Przepraszam, nie dodałam, że o planszówki mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maj-ki4 Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 15:11 A jak jest teraz cena w Makro , bo tez bym chetnie nabyla ,mamy Lego Minotaurs i jest swietna . Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 18:09 61zł My mamy Lego Pyramids i nie bardzo się podoba Mlodej i mnie zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 18:18 Moja fanka HP, po złożeniu gry raz w nią zagrała(od świąt) i jakoś nie jest nią zainteresowana więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 18.01.12, 18:23 a moja 8 latka dostała od Mikołaja i chętnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
mgoralska2 Re: Gra Lego Harry Potter proszę o opinie 19.01.12, 13:57 Mój 6-latek dostał grę HP od Mikołaja i bardzo się z niej ucieszył. Pomagałam mu zbudować planszę, potem graliśmy wiele razy, bardzo mu się podoba, chociaż mam wrażenie, że jeszcze do końca nie dorósł do tej gry. Cieszą go pająki, żaby i inne akcesoria, które trzeba zbierać, ale nad tą grą trzeba też pomyśleć, nie jest prostą planszówką, myslę, że jeszcze do niej wróci. A mnie też się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
katrio.na Instrukcja 19.01.12, 14:39 Dziewczyny, a istnialaby mozliwosc abyscie mi zeskanowaly instrukcje w jez. polskim? My mamy ja jedynie po angielsku, cos tam przetlumaczylam ale dla nas ta gra jest beznadziejna. Obawiam sie, ze moze to byc wina mojego tlumaczenia bo jak widze to bardzo ja zachwalacie. Dla nas najbardziej udana gra Lego to Minotaurus. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: Instrukcja 19.01.12, 18:34 instrukcje.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/3862_.pdf Odpowiedz Link Zgłoś