przeciwcialo 23.01.12, 16:46 Gdzie szukac klasycznej małej czarnej. Poprzednia juz się nie nadaje a na gwałt potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka.zalozycielka Re: Mała czarna- Kraków 23.01.12, 16:48 No..... Na gwałt mała czarna jak najbardziej Tylko jeszcze kup z wieeeeeelkim dekoltem Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mała czarna- Kraków 23.01.12, 17:24 Mam co w ten dekolt włozyć tylko podpowiedz gdzie najszybciej taka kupie Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Mała czarna- Kraków 23.01.12, 19:20 Jako ze odzew średni, więc może przejrzyj sobie najpierw strony e-sklepow: Solar, Zara, Mango... Moze coś trafisz Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Mała czarna- Kraków 23.01.12, 23:31 Ja bardzo lubię sukienki z Simpla - teraz można jeszcze coś fajnego upolować u nich na wyprzedaży za rozsądną cenę. I czarne sukienki na pewno mają, bo też kupowałam niedawno i było kilka różnych modeli. Dużo czarnych widziałam też dziś w Zarze, ale nie mierzyłam już żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 Re: Mała czarna- Kraków 24.01.12, 12:15 Ja kupiłam w reserved z nowej kolekcji, niedrogo bo 119zł Tyle że ma w pasie beżowy pasek Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Mała czarna- Kraków 24.01.12, 16:49 Tez mam z Simple. Wyprzedaz powinna jeszcze trwac Odpowiedz Link Zgłoś