Dodaj do ulubionych

organizer na łóżeczko dziecięce

30.01.12, 23:25
mam pytanie, dla synów miałam łóżeczko z komodą i przewijakiem, było super, ale miało wymiary 185/80 (bo robiło się z niego tapczanik), teraz nie mam już tyle miejsca i upatrzyłam zwykłe łóżeczko + na nim przewijak, nie mam jednak pomysłu gdzie trzymać pieluchy i inne potrzebne mi akcesoria (tak aby mieć to pod ręką), widziałam na all takie jakby kieszenie z materiału, ale nie bardzo mi się to podoba, macie inny pomysł?

może miałyście jakiś fajny organizer na łóżeczku?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: organizer na łóżeczko dziecięce 30.01.12, 23:32
      Są takie organizery wieszane na zewnętrznym boku łóżeczka
      https://1.bp.blogspot.com/_anLwTJ9MJXo/S3w8gpiYVMI/AAAAAAAAFNs/GEdq1ebFdhM/s400/P1240960.JPG
      Nie używałam, więc nie wiem jak w praktyce. Poszukaj na amerykańskich stronach, tam mają zawsze wiele fajnych rozwiązań.
    • gaga-sie Re: organizer na łóżeczko dziecięce 30.01.12, 23:32
      Ja miałam właśnie taki organizer z kieszeniami na wąskim boku łóżeczka, sprawdził mi się na pieluchy. Kosmetyki trzymałam w innym miejscu.
      • afroddytta Re: organizer na łóżeczko dziecięce 30.01.12, 23:40
        A może taki smile
        https://babyworldonline.net/ProductImages/67049.1.jpg
        tu na pewno wszystko zmieścisz.
        i z opisu :Neatly stores all babies needs in any convenient place. Attaches easily and securely anywhere. Holds over 60 diapers. Sturdy shelves and 4 handy pockets for all baby's essentials.
        Easily attachs to changing table, wall, door or dresser
        Holds electric wipe warmer or wipe containers
        Lifetime Guarantee
        i tylko 19 dol !
    • lucyna_1980 Re: organizer na łóżeczko dziecięce 30.01.12, 23:39
      Te pościelowe organizery brzydko zwisaja gdy są wypchane ...
      A nie masz miejsca na komodę kąpielową? coś takiego:
      allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=komoda+k%C4%85pielowa
      I widziałam jeszcze takie gadżety -ale osobiście nie testowalam:
      www.mamagama.pl/prince-lionheart-organizer-do-przewijania-na-lozeczko.html
      www.mamagama.pl/prince-lionhart-organizer-do-przewijania.html
      • magdalenca78 Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 06:03
        Potrzebne jest coś, co ułatwi utrzymanie porządku na niewielkiej powierzchni, a taka komoda kąpielowa to chyba najgorsza zawalidroga, jaka może być smile
        • lucyna_1980 Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 15:31
          No nie wiem, dla mnie to było njbardziej pomocne ustrojstwo przy pielęgnacji dziecka - jeździłam tym wszędzie po całym domu w zależności od tego w którym pomieszczeniu przebywałyśmy i nie musiałam dźwigac wanienki z wodą...
    • babsee Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 08:36
      Moj nie zwisal.Mialam kupiony w tym samy kolorze co "obijak"(ten pasek co leci dookola lozeczka) i bardzo ladnie to wygladalo.Szalenie praktyczna rzecz-trzymalam tam pieluchy, szczotke, kremiki-uwazam ze to suoer sprawa.
      • magda79pn Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 08:55
        dzięki dziewczyny, później obejrzę te linki co zaproponowałyście

komoda byłaby super, ale na początek przyjmuję nowego lokatora do naszej sypiali, i niestety nie ma tam miejsca na dodatkowy mebel sad
    • kasial77 Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 12:10
      Ja mam bardzo mało miejsca w sypialni i wybrałam takie kieszenie z ikea. Zawiesiłam je na kółkach z jakiejś maty edukacyjnej, mieści się trochę pieluch i podstawowych kosmetyków i przede wszystkim jest tanie.
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70163263/
      • kasjopeja84 Re: organizer na łóżeczko dziecięce 31.01.12, 15:24
        Ja sobie bardzo chwalę takie rozwiązanie: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70103207/.
        Zawiesiłam na brzegu łóżeczka i wszystko czego potrzebowałam było w pojemnikach. W dużym trzymam pieluchy, a w tych mniejszych kosmetyki itp.
        • just_tusia07 Polecam taki regał 31.01.12, 15:39
          allegro.pl/plast-team-regal-prostokatny-z-kolkami-niebieski-i2065195127.html
          ja miałam taki regał koło łóżeczka, tylko z 4 koszyczkami. Kupiłam w zwykłym markecie. Sprawdził się super i czeka teraz na kolejne bobo. Na samej górze trzymałam kosmetyki i papersy, niżej jakieś ubranka podręczne, jeszcze niżej tetrowe i flanelowe pieluszki.
          Sorki, że aukcja, ale nie umiem wklejać zdjęć smile
          • kasiek-kd Re: Polecam taki regał 31.01.12, 19:45
            a mi mama uszyła takie coś co sie przewieszało przez barierkę łóżeczka - po jednej stronie miało 3 kieszonki na pieluszki, kosmetyki...a po drugiej tez 3 na pieluszki, a potem na zabawki;
            trzeba było tylko co jakies 2 dni uzup[ełniac braki pieluch, ale nie zabierało miejsca i ładnie wygladało smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka