snor-snow 21.02.12, 21:35 zna się ktoś na tym? mogę prosić o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Przelew do Anglii - pomocy 21.02.12, 21:43 ale co tu jest do znania się? jak twój bank oferuje mozliwosc zrobienia takiego to go zrobisz. czy to przez net czy w oddziale. opłata zgodnie z twoim cennikiem prowizji ii opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: Przelew do Anglii - pomocy 21.02.12, 21:43 Znam się, możesz pisać na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
snor-snow Jusstinna 22.02.12, 10:07 dziekuję za pomoc, miałam za krótki nr konta. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Jusstinna 22.02.12, 20:25 o, wcale z przelewami zagranicznymi to nie jest taka prosta sprawa, nawet dla pracownikow banku. Moja tesciowa robiac pierwszy przelew zagraniczny z owczesnego Kredyt Banku poprosila kogos z pracownikow o pomoc. Siedzieli i sie trudzili, po czym powiedzieli "przyjdzie Pani jutro , my tu kogos sciagniemy z innej siedziby banku" ;-DDD Rzecz sie dziala w Warszawnie Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: Jusstinna 22.02.12, 21:07 Nie jest, szczególnie teraz jak w większości banków przelewy nie są wykonywane przez pracowników oddziałów, tylko w jednej scentralizowanej "komórce" i nie ma znaczenia czy oddział jest w Warszawie czy Pipidówce. No, ale co niektórzy starzy pracownicy coś jeszcze wiedzą w tym temacie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś