Dodaj do ulubionych

macie taki kocyk?

24.02.12, 14:44
allegro.pl/cieply-koc-kocyk-dwustronne-kocyki-9-wzorow-i2087065124.html
szukam cienkiego kocyka, tutaj napisali że kocyk jest gruby (cokolwiek to dla nich znaczy wink ) bo w złożeniu to on na gruby nie wygląda wink

mam w domu prawdziwie gruby zimowy koc, jakieś tam hiszpańskiej firmy, więc potrzebuję takiego bardziej na zimne letnie dni wink

może któraś z was kupiła ten koc i mi napisze co o nim sądzi smile
Obserwuj wątek
    • sylaluk1 Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 15:00
      Mi wygladaja na cienkie...Kupuje podobne tylko 1-kolorowe w Primarku i sa fajne wlasnie na lato...czy na dluzsza podroz np autokarem
    • sagaa Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 15:08
      Tych kocyków o których piszesz, nie widziałam.

Ale jeżeli szukasz cienkiego kocyka dla niemowlaka, to może rozważ kupno czegoś takiego?
      www.edziecko.pl/edziecko/56,79313,11100679,Dodatki___niespodzianki_,,2.html#galeria
      U nas sprawdził się świetnie, idealnie pasował też do wózka. W sumie do tej pory jest w użyciu, ale teraz traktowany jako przytulanka wink Wczoraj kupiłam ten ze słonikami, jak chcesz to podam wymiary.
      • magda79pn Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 15:41
        dzięki, ten w sówki też chętnie zakupię smile jeśli gdzieś go jeszcze dostanę...
        jakbyś miała chwilę to poproszę o wymiary

ja miałam kocyk "early days", nie pamiętam w jakim sklepie w Irlandii go kupiłam, niestety wydałam go koleżance i teraz muszę sobie jakiś odkupić wink
        • moni_ka30 Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 16:28
          allegro.pl/listing.php/search?string=primark+kocyk&category=11763
        • sagaa Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 17:49
          Wymiary: 60 cm x 90 cm. Ten starszy, który u nas się sprawdził, ma identyczne wymiary. Niestety, tego z sówkami nie widziałam. U mnie w okolicy był jeszcze niebieski w żyrafki. Jutro popatrzę w Empiku smile

magda79pn napisała:

> dzięki, ten w sówki też chętnie zakupię smile jeśli gdzieś go jeszcze dostanę...
          > jakbyś miała chwilę to poproszę o wymiary
          >
          > ja miałam kocyk "early days", nie pamiętam w jakim sklepie w Irlandii go kupiła
          > m, niestety wydałam go koleżance i teraz muszę sobie jakiś odkupić wink
          >
          >
          >
          >
        • kropkaa Re: macie taki kocyk? 25.02.12, 13:32
          Jak nie lubię tych dołączanek do gazet, ten kocyk był bardzo przydatny - na lato do wózka, a jesienią czy zimą do samochodu - idealny do przykrycia w czasie dalszej drogi, gdy dziecko śpi.
    • afroddytta Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 21:10
      Ja mam chyba podobny jakiś amerykański też dwuwarstwowy i nie jest bardzo ciepły, taki średni, ten też tak wygląda.
      Moja szwagierka dostała ostatnio dla swoich synów zwierzaki zoobies, fajny kocyk w środku taki futrzasty i ten zwierzak przytulanka/poduszka, tylko cena wysoka. Chyba, że znacie jakieś podróbki? smile
      • sonrisa06 Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 21:25
        A ja polecam kocyki Carter's. Miałam (i mam nadal) dla córki dwa dwuwarstwowe, ale cienkie - bawełniane kocyki. Córka urodzona w lipcu, latem i wczesną jesienią sprawdziły się idealnie.
    • kudlata1 Re: macie taki kocyk? 24.02.12, 23:26
      jeśli szukasz naprawdę cienkiego kocyka, polecam kocyki David Fussenegger.
      Są bawełniane i bawełniano akrylowe. Nie są tanie, ale moim zdaniem warto zainwestować.
      • sylki Re: macie taki kocyk? 25.02.12, 14:01
        kudlata1 napisała:

> jeśli szukasz naprawdę cienkiego kocyka, polecam kocyki David Fussenegger.
        > Są bawełniane i bawełniano akrylowe. Nie są tanie, ale moim zdaniem warto zainw
        > estować.

Dokładnie, sama posiadam kocyk tej firmy. Są idealne na letnie dni. Mój mnie kosztował jakies 50 zł
        • magda79pn Re: macie taki kocyk? 26.02.12, 00:42
          gdzie taki kocyk kupię? w necie?
          • edzia321 Re: macie taki kocyk? 26.02.12, 11:14
            allegrosmile
    • gaga-sie kocyk s sówki;-) 27.02.12, 12:59
      Znalazłam coś dla Ciebie-www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/kocyki-i-tekstylia-do-pokoju-dziecinnego/1586-kocyk-zielony-w-sowy-.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka