minkapinka 23.03.12, 09:17 Jakie wasi panowie noszą? Proszę o podpowiedź, najlepiej z linkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Torba na laptop dla faceta 23.03.12, 12:35 Mój nie nosi- uważa, że to "obciach" i lep na zlodzieja, jak już musi z nim gdzieś iść używa takiej zwykłej messenger bag na ramię... Jakkolwiek moim zdaniem najfajniejsze torby na laptopy widziałam w Samsonite. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Torba na laptop dla faceta 23.03.12, 13:07 Moj mąż jest informatykiem, więc laptop to podstawowe narzędzie pracy. Trudno tu mówić o obciachu. Torbę Samsonite własnie wykończył i juz nie chce, bo mówi, ze to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Torba na laptop dla faceta 23.03.12, 16:12 Mój też jest informatykiem ale wszystko zależy od środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Torba na laptop dla faceta 23.03.12, 16:34 Moj maz tez uzywa messenger'a kupionego jakis czas temu w Mexx. Mowi, ze jest wygodniejsza od teczek aktowek, bo mozna przewiescic przez ramie. Aktowki chyba nigd nie kupiłby. Głownie jednak nosi laptop luzem w piankowym futerale, jesli przewozi go samochodem z pracy do domu. Odpowiedz Link Zgłoś