Proszę o pomoc w dobraniu marki butów dla mojego malucha - niestety jest to problem, bo mój najmłodszy synek nie ma standardowej nóżki. Mały miał podczas porodu złamaną nóżkę i teraz, mimo, że skończył 13 mcy ta nóżka po złamaniu jest inna niż ta zdrowa. Jest grubsza w podbiciu, szersza, z rotacją zewnętrzną - podczas chodzenia ustawia się lekko na zewnętrzną krawędź i mały ją bardziej ciągnie niż dostawia normalnym krokiem. Nie mogę mu dopasować butów. Potrzebuję buty, które są szerokie i łatwo się je zakłada bo przez to rotowanie na zewnątrz trudniej jest założyć but, muszą się dobrze trzymać na nóżkach, no i wiadomo - muszą się zginać gdzie trzeba, z elastyczną podeszwą, skórzane. Najlepiej takie, które nadają się na obecną porę roku i wczesną jesień, w upały nie planuję dziecku zakładać butów. Które firmy produkują szerokie buty, które zwykle na typowe stópki maluchów są za szerokie? Czy jakiś producent robi różne tęgości? Gdzie szukać takich butów? Obecnie w Trójmieście obleciałam wszystkie znane mi sklepy z butami i nic nie dopasowałam

W grę wchodzą sklepy w Trójmieście, Warszawie, Bydgoszczy, ew. przez net ale w których nie ma problemu ze zwrotem. Cena nie ma znaczenia, jestem przygotowana na to, że najmłodszy synek będzie zawsze nosił drogie buty, ale to nie jest ważne. Proszę o pomoc.