igmaj 10.04.12, 15:26 Gdzie mogę kupić fajne rurki dla szczupłego dwulatka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 15:29 w C&A - wersja slim zawsze je kupuję dla mojego wysokiego szczupaka Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 18:14 Dla mojego prawie 2 latka 'szczuplaka" kupuję w H&M, akurat dla niego rozm.86 Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 19:56 Jasne, ubierajcie synów w rurki, najlepiej już od pierwszych urodzin, albo i wcześniej, nie ma to jak zniewieściały facet ! Za parę lat będziemy czytać.... mam syna geja..... ))))))) sorry ani to wygodne, ani ładne, no chyba,że mamusia całe życie marzyła o córuni a tu synuś się urodził, więc, ot, takie niezaspokojone ambicje. W dorosłym świecie mało który facet chodzi w rurkach, no chyba,że faktycznie jest odmiennej orientacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:02 Pytanie było gdzie kupić a nie co się komu podoba. Sztruksy i jeansy o wąskich nogawkach kupiłam synowi w takko. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:47 Cubus - rozne kolory - czerwone, niebieskie (atramentowe), zielone, szare. Cena chyba 59 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:50 Dokładnie, nie pytam o to co się komu podoba. Dziewczyny dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 22:54 a ja podejmę dyskusję. Mój syn od urodzenia przekracza 97 centyl wg wzrostu, a wagowo jest na 50 centylu, taki typowy "szczupak". Taka sylwetka w "normalnych" dżinsach wygląda po prostu śmiesznie. Spodnie mu wiszą na tyłku, a nogawki wyglądają jak dawne "piramidy". Ktoś je jeszcze pamięta? Spodnie typu rurki to jedyny fason, w którym wygląda naturalnie, schludnie, a nie jak w za dużych workach. I absolutnie nie są na niego opięte i nie wygląda w nich zniewieściało... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:02 Bo rurki to nie legginsy, jak zapewne niektórzy myślą Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:15 Może niektórzy nie wiedzą, że rurki to po prostu spodnie zwężające się ku dołowi, a nie obciskająca tortura, czy strój łyżwiarza figurowego. Jak patrzę na zdjęcia mojego taty z młodości - obcisła góra i luźny dół, koszule w kwiaty... To dopiero wyglądało Z tego co mi wiadomo gejem czy transseksualistą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:04 Cubus - aktualnie te co były po 59,90 dziś kupiłam po 49,90 w c&A bynajmniej u mnie wielkie nic, zero spodni na chudzielców w rozmiarze 86/92 Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 01:04 no tak, ja pisałam o kolekcji C&A dla chłopców od 122cm... Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:38 verika napisała: > Jasne, ubierajcie synów w rurki, najlepiej już od pierwszych urodzin, albo i wc > ześniej, nie ma to jak zniewieściały facet ! Za parę lat będziemy czytać.... ma > m syna geja..... ))))))) tia go gej=rurki a hetero=? właśnie co??? może bojówki najlepiej moro jak na niespełnionego marines przystało Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 09:24 rewolucyjne odkrycie - na orientację seksualną wpływ ma rodzaj noszonych spodni... Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:34 Kappahl fajne proste dość wąskie a niekoniecznie zwężane. Pisze o tej wcześniejszej kolekcji wiosennej, aktualne letnie chinosy w żaden sposób nie leżą na moim dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 09:23 mój młodszy wpadł chyba w dziurę rozmiarową ( 22 m - 10 500,i 87 wzrostu ) zjeździłam się wczoraj i tylko Cubus, ale wiosenna kolekcja na dziale do 86 z rozmiarami spodni dziwna jakaś bo teraz mamy z zimowej kolekcji Cubus- y rozmiar 80 i są jeszcze ciut przydługie, a wczorajsze wszystkie nawet 86 ledwo kostek dotykały...dopiero chinosy nas poratowały Odpowiedz Link Zgłoś
maricaq4 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 12:51 ja kupuję dla mojego szczuplutkiego 5-letniego synka tylko rurki,wygląda w nich poprostu fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 10:00 Mój syn wszystkie rurki jakie posiada ma z H&M. Mają regulację w pasie i fajnie pasują na szczupłego chłopca (choć mój syn obecnie już takim chudzielcem nie jest jak kiedyś) . A co do noszenia rurek, to cóż w tym zniewieściałego? Moja córka nosi legginsy na co dzień, jak jest ciepło to sukienki i rastopy do tego, a syn prawie zawsze rurki i fajnie w nich wygląda. Córka rurek nie posiada i nie nosi. Poza tym nasze rurki są wygodne, niewygodnych spodni dzieciom bym nie ubrała. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 10:07 Mój synuś w rurkach. Co w tym gejowego? Spodnie jak spodnie. Są na gumce, wygodne, nigdzie nie cisną, mają guzik, wkładamy je bez rozpinania tak jak dresowe spodnie, bo się fajnie rozciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkamilka13 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:10 O Matko!!! To mój syn też gejem będzie! Mało tego. Bardzo często po mieszkaniu biega w leginsach (co prawda czarnych bądź grafitowych, ale jednak) Ps. Kozo_w.....bardzo fajne te zielone Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:23 Mój syn może też się załapie na geja bo biega w rajstopach Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:49 W Zarze są z regulacją np takie: Tekst linka albo takie Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Mycha,padłam )))) 14.08.12, 22:08 nadchodzi armia gejów,na czele z moim 15latkiem,który przed kilkunastu laty miewał incydenty z rajstopami w tle . a teraz czasem chodzi w rurkach. ale i dresy lubi,upsss,nadchodzi 3 albo i 5 płeć...normalnie , strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 21:26 ???????????????????????????????// .... Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 21:57 Mój syn też innych spodni nie chce nosić tylko tzw. rurki, jest szczupły i wygląda w takich spodniach najlepiej, kupuję mu w Benettonie Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 22:54 moje też szczuplaki młodszy z waga poniżej 3 centyla nie ma go w siatce. Starszy ok 50.Najlepiej wyglada w rurkach.Ja polecam z kappahla. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 08:41 a te pomarańczowe skąd masz? Piękny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 09:31 Mój to już całkiem gej.. Syn ma prawie 110 cm i 16kg. żywej masy. Nawet rurki z niego spadają. W innych spodnaich wygląda jak clowny. A jeśli chodzi o markę to hm, zara, kappahl ... Wszytko jedno aby miały gumki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 11:19 mój też biega w rurkach, ale woli luźniejsze spodnie Rurki ma zawsze ze 2 pary - do kaloszy. Idealnie wchodzą w buta, nic się nie roluje, nie zwija, nie wisi nad cholewką. Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 11:59 verika - stuknij sie w głowę. Rurki (z h&m i c&A) to jedyne spodnie, które nie spadają z tyłka mojemu 5 latkowi. Jak masz grube dziecko to sie nie odzywaj. Pomimo tego, że mój jest w środku normy to prawie wszystkie spodnie sa na niego za szerokie w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Rurki dla chłopca 16.08.12, 15:11 Cyprysiowa - a ten sweter z pierwszego zdjęcia to skąd? piękny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Rurki dla chłopca 17.08.12, 06:42 Też na niego zwróciłam uwagę, więc chętnie się dowiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosool Re: Rurki dla chłopca 16.08.12, 15:06 Mój niespełna 4-latek (116 cm - 22 kg, więc nie taki mały) tez chodzi w rurkach bo mu tak wygodnie. Chodzi też w legginsach i tregginsach. Nie ciągają sie za nim, nie przydeptuje nogawek, wchodza w gumowce. W przedszkolu już tylko w legginsach... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 15:34 Wczoraj na placu zabaw specjalnie popatrzylam pod tym kątem na dzieci i niestety jestem na nie. Nie podobają i się ani Wasi chłopcy na zdjęciach (no może z wyjątkiem chlopca w tych zielonych) ani nieliczni chłopcy, których widziałam tak ubranych na żywo. Komicznie wygladają takie kuperki a niżej patykowate nogi, a jak jeszcze z tego tyłeczka spodnie obwisają to już całkiem dziwnie. Argument o rurkach i gejach też mnie śmieszy, nie łączę faktu noszenia rurek z przyszłą orientacją seksualną. Mi po prostu to się nie podoba, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, więc nie mam nic do tego jak kto swoje dzieci ubiera. Sama mam szczuplego syna, wybieram spodnie o wąskim kroju, ale nie rurki. Aha, muszę powiedzieć, że mój mąż jest za,specjalnie go pytałam. Mówi, że nie wie o co mi chodzi, bo to normalne spodnie. Na szczęście on nie udziela się za bardzo w kwestii zakupów odzieżowych he he Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 21:59 rurki rurkom nierówne, niektóre mają chyba fasony dla grubszych dzieci - właśnie takie spore kupry z wąskimi nogawkami, niedawno zmierzyliśmy w h&m i mojemu chudzielcowi z kupra spadały; najbardziej lubię zarowe i z benettona, w zasadzie nie wiem czy to już rurki czy jeszcze normalne spodnie o wąskim kroju w takich szczuplaki wyglądają najlepiej, a jak dziecko ma bardziej postawną budowę to luzniejsze lepiej zachowują proporcje - czasami widuję opięte rurki na małym grubasku i to jest masakra niestety, aż się dziwię że dzieci nie ściągają tego, wygodnie im raczej nie jest; a mój młody chyba gejem nie będzie, ostatnio polubił pumpy ale to raczej dlatego że to jego jedyne spodnie długie i jednocześnie bardzo przewiewne, z cieniutkiego materiału; Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 22:14 o, pumpy to moja miłość! Na synku oczywiście, sama nie mam odwagi bo figura mi nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś