Dodaj do ulubionych

Rurki dla chłopca

10.04.12, 15:26
Gdzie mogę kupić fajne rurki dla szczupłego dwulatka?
Obserwuj wątek
    • marcyszka Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 15:29
      w C&A - wersja slim
      zawsze je kupuję dla mojego wysokiego szczupaka
    • natalek79 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 18:14
      Dla mojego prawie 2 latka 'szczuplaka" kupuję w H&M, akurat dla niego rozm.86
    • verika Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 19:56
      Jasne, ubierajcie synów w rurki, najlepiej już od pierwszych urodzin, albo i wcześniej, nie ma to jak zniewieściały facet ! Za parę lat będziemy czytać.... mam syna geja..... wink)))))))
      sorry ani to wygodne, ani ładne, no chyba,że mamusia całe życie marzyła o córuni a tu synuś się urodził, więc, ot, takie niezaspokojone ambicje. W dorosłym świecie mało który facet chodzi w rurkach, no chyba,że faktycznie jest odmiennej orientacji.....
      • nikitka78 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:02
        Pytanie było gdzie kupić a nie co się komu podoba.

Sztruksy i jeansy o wąskich nogawkach kupiłam synowi w takko.
        • listopadowka2008bis Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:47
          Cubus - rozne kolory - czerwone, niebieskie (atramentowe), zielone, szare. Cena chyba 59 pln.
          • igmaj Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 20:50
            Dokładnie, nie pytam o to co się komu podoba.
            Dziewczyny dzięki za pomoc.
            • fantomka44 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 22:37
              H&M
      • marcyszka Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 22:54
        a ja podejmę dyskusję.
        Mój syn od urodzenia przekracza 97 centyl wg wzrostu, a wagowo jest na 50 centylu, taki typowy "szczupak". Taka sylwetka w "normalnych" dżinsach wygląda po prostu śmiesznie. Spodnie mu wiszą na tyłku, a nogawki wyglądają jak dawne "piramidy". Ktoś je jeszcze pamięta?
        Spodnie typu rurki to jedyny fason, w którym wygląda naturalnie, schludnie, a nie jak w za dużych workach. I absolutnie nie są na niego opięte i nie wygląda w nich zniewieściało...
        • gaga-sie Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:02
          Bo rurki to nie legginsy, jak zapewne niektórzy myśląsmile
          • mycha79 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:15
            Może niektórzy nie wiedzą, że rurki to po prostu spodnie zwężające się ku dołowi, a nie obciskająca tortura, czy strój łyżwiarza figurowego. Jak patrzę na zdjęcia mojego taty z młodości - obcisła góra i luźny dół, koszule w kwiaty... To dopiero wyglądałosmile Z tego co mi wiadomo gejem czy transseksualistą nie jest.
        • kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:04
          Cubus - aktualnie te co były po 59,90 dziś kupiłam po 49,90

w c&A bynajmniej u mnie wielkie nic, zero spodni na chudzielców w rozmiarze 86/92 uncertain
          • marcyszka Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 01:04
            no tak, ja pisałam o kolekcji C&A dla chłopców od 122cm...
      • kornnella Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:38
        verika napisała:

> Jasne, ubierajcie synów w rurki, najlepiej już od pierwszych urodzin, albo i wc
        > ześniej, nie ma to jak zniewieściały facet ! Za parę lat będziemy czytać.... ma
        > m syna geja..... wink)))))))

tia go gej=rurki a hetero=? właśnie co??? może bojówki najlepiej moro jak na niespełnionego marines przystało

• kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 09:24
        rewolucyjne odkrycie - na orientację seksualną wpływ ma rodzaj noszonych spodni...
    • kornnella Re: Rurki dla chłopca 10.04.12, 23:34
      Kappahl fajne proste dość wąskie a niekoniecznie zwężane. Pisze o tej wcześniejszej kolekcji wiosennej, aktualne letnie chinosy w żaden sposób nie leżą na moim dziecku.

• kasiol81 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 09:23

mój młodszy wpadł chyba w dziurę rozmiarową ( 22 m - 10 500,i 87 wzrostu ) zjeździłam się wczoraj i tylko Cubus, ale wiosenna kolekcja na dziale do 86 z rozmiarami spodni dziwna jakaś bo teraz mamy z zimowej kolekcji Cubus- y rozmiar 80 i są jeszcze ciut przydługie, a wczorajsze wszystkie nawet 86 ledwo kostek dotykały...dopiero chinosy nas poratowały wink
        • maricaq4 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 12:51
          ja kupuję dla mojego szczuplutkiego 5-letniego synka tylko rurki,wygląda w nich poprostu fajnie
    • koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 10:00
      Mój syn wszystkie rurki jakie posiada ma z H&M. Mają regulację w pasie i fajnie pasują na szczupłego chłopca (choć mój syn obecnie już takim chudzielcem nie jest jak kiedyś) wink.
      A co do noszenia rurek, to cóż w tym zniewieściałego? Moja córka nosi legginsy na co dzień, jak jest ciepło to sukienki i rastopy do tego, a syn prawie zawsze rurki i fajnie w nich wygląda. Córka rurek nie posiada i nie nosi. Poza tym nasze rurki są wygodne, niewygodnych spodni dzieciom bym nie ubrała.
      • koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 10:07
        Mój synuś w rurkach. Co w tym gejowego? Spodnie jak spodnie. Są na gumce, wygodne, nigdzie nie cisną, mają guzik, wkładamy je bez rozpinania tak jak dresowe spodnie, bo się fajnie rozciągają.
        https://lh4.googleusercontent.com/-HNIbk8Q4-jc/T3H2A7OjtOI/AAAAAAAAEO0/zyfOjlLOYs0/s512/Obraz%25201778.jpg
        https://lh6.googleusercontent.com/-LdJzyGDX5ss/T1RP82cKwfI/AAAAAAAAD8A/SVeZfvgMaIA/s512/Obraz%25201498.jpg
        • czekoladkamilka13 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:10
          O Matko!!!
          To mój syn też gejem będziesad!

Mało tego. Bardzo często po mieszkaniu biega w leginsach (co prawda czarnych bądź grafitowych, ale jednak)

Ps.
          Kozo_w.....bardzo fajne te zielone smile
          • mycha79 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:23
            Mój syn może też się załapie na geja bo biega w rajstopach wink
            • sylwina76 Re: Rurki dla chłopca 11.04.12, 11:49
              W Zarze są z regulacją np takie: Tekst linka albo takie Tekst linka
            • magma_pl Mycha,padłam )))) 14.08.12, 22:08
              nadchodzi armia gejów,na czele z moim 15latkiem,który przed kilkunastu laty miewał incydenty z rajstopami w tle . a teraz czasem chodzi w rurkach. ale i dresy lubi,upsss,nadchodzi 3 albo i 5 płeć...normalnie , strach się bać smile
    • cyprysiowa Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 21:26
      ???????????????????????????????//
      ....

http://images36.fotosik.pl/244/c259433dc61e4fb6med.jpg

http://images47.fotosik.pl/1500/34d679a7f11fb38amed.jpg

http://images35.fotosik.pl/1570/d80f96ee848ec265med.jpg
      • gosjana Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 21:57
        Mój syn też innych spodni nie chce nosić tylko tzw. rurki, jest szczupły i wygląda w takich spodniach najlepiej, kupuję mu w Benettonie
        • blondynkapoznan Re: Rurki dla chłopca 14.08.12, 22:54
          moje też szczuplaki młodszy z waga poniżej 3 centyla tongue_out nie ma go w siatce.
          Starszy ok 50.Najlepiej wyglada w rurkach.Ja polecam z kappahla.
      • koza_w_rajtuzach Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 08:41
        a te pomarańczowe skąd masz? Piękny kolor
        • leneczkaz Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 09:31
          Mój to już całkiem gej..
          http://images37.fotosik.pl/1724/2bbc5dba25fab606.jpg tongue_out

Syn ma prawie 110 cm i 16kg. żywej masy. Nawet rurki z niego spadają. W innych spodnaich wygląda jak clowny.

A jeśli chodzi o markę to hm, zara, kappahl ... Wszytko jedno aby miały gumki.
          • aga_sama Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 11:19
            mój też biega w rurkach, ale woli luźniejsze spodnie
            Rurki ma zawsze ze 2 pary - do kaloszy. Idealnie wchodzą w buta, nic się nie roluje, nie zwija, nie wisi nad cholewką.
            • fantomka44 Re: Rurki dla chłopca 15.08.12, 11:59
              verika - stuknij sie w głowę. Rurki (z h&m i c&A) to jedyne spodnie, które nie spadają z tyłka mojemu 5 latkowi. Jak masz grube dziecko to sie nie odzywaj. Pomimo tego, że mój jest w środku normy to prawie wszystkie spodnie sa na niego za szerokie w pasie.
      • fasol-inka Re: Rurki dla chłopca 16.08.12, 15:11
        Cyprysiowa - a ten sweter z pierwszego zdjęcia to skąd? piękny jest!
        • leneczkaz Re: Rurki dla chłopca 17.08.12, 06:42
          Też na niego zwróciłam uwagę, więc chętnie się dowiem..
    • rosool Re: Rurki dla chłopca 16.08.12, 15:06
      Mój niespełna 4-latek (116 cm - 22 kg, więc nie taki mały) tez chodzi w rurkach bo mu tak wygodnie. Chodzi też w legginsach i tregginsach. Nie ciągają sie za nim, nie przydeptuje nogawek, wchodza w gumowce.
      W przedszkolu już tylko w legginsach...
    • szmytka1 A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 15:34
      Wczoraj na placu zabaw specjalnie popatrzylam pod tym kątem na dzieci i niestety jestem na nie. Nie podobają i się ani Wasi chłopcy na zdjęciach (no może z wyjątkiem chlopca w tych zielonych) ani nieliczni chłopcy, których widziałam tak ubranych na żywo. Komicznie wygladają takie kuperki a niżej patykowate nogi, a jak jeszcze z tego tyłeczka spodnie obwisają to już całkiem dziwnie. Argument o rurkach i gejach też mnie śmieszy, nie łączę faktu noszenia rurek z przyszłą orientacją seksualną. Mi po prostu to się nie podoba, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, więc nie mam nic do tego jak kto swoje dzieci ubiera. Sama mam szczuplego syna, wybieram spodnie o wąskim kroju, ale nie rurki. Aha, muszę powiedzieć, że mój mąż jest za,specjalnie go pytałam. Mówi, że nie wie o co mi chodzi, bo to normalne spodnie. Na szczęście on nie udziela się za bardzo w kwestii zakupów odzieżowych he he
      • dixi Re: A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 21:59
        rurki rurkom nierówne, niektóre mają chyba fasony dla grubszych dzieci - właśnie takie spore kupry z wąskimi nogawkami, niedawno zmierzyliśmy w h&m i mojemu chudzielcowi z kupra spadały; najbardziej lubię zarowe i z benettona, w zasadzie nie wiem czy to już rurki czy jeszcze normalne spodnie o wąskim kroju smile
        w takich szczuplaki wyglądają najlepiej, a jak dziecko ma bardziej postawną budowę to luzniejsze lepiej zachowują proporcje - czasami widuję opięte rurki na małym grubasku i to jest masakra niestety, aż się dziwię że dzieci nie ściągają tego, wygodnie im raczej nie jest;

a mój młody chyba gejem nie będzie, ostatnio polubił pumpy big_grin ale to raczej dlatego że to jego jedyne spodnie długie i jednocześnie bardzo przewiewne, z cieniutkiego materiału;
        • szmytka1 Re: A do mnie to nie przemawia 16.08.12, 22:14
          o, pumpy to moja miłość! Na synku oczywiście, sama nie mam odwagi bo figura mi nie pozwala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka