Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek

13.04.12, 18:25
Zasugerowałam się tym, że w zeszłym roku, przed akcją glamour można było kupić gazetę z kartą w tym samym dniu, w którym obowiązywała, no i nie szukałam specjalnie, bo myslałam, ze mam czas. A teraz nigdzie nie ma.
czy ktoraś z Was widziała gdzies jeszcze kwietniowy numer glamour?
Obserwuj wątek
    • asia_i_p Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 18:46
      U mnie w Trzebnicy jeszcze są - ale pewnie nie będziesz jechać, a ja nie bardzo mam jak podrzucić do Wrocławia, bo w ten weekend jestem bez samochodu. Chyba, że ci wyślę pocztą, ale nie wiem, czy dojdzie.
      • buanitka Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 19:42
        Dzisiaj kupiłam w kiosku blisko Heliosa. Było sporo egzemplarzy
        • pade Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 22:20
          Buanitka, koło Heliosa tzn na Kazimierza?
      • pade Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 22:20
        Dziękuję Asiu za propozycję, może jeszcze we Wroclawiu znajdę
    • pia_ Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 19:41
      Do kiosku gdzie zawsze kupuję prasę przyszły tylko 2 szt. Z doświadczenia wiem (akcja Avanti z kartami do H&M), że duża szansa jest w kioskach na lotnisku.
      • pade Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 22:21
        No własnie, cos w tym jest Pia, bo w zaprzyjaźnionym in medio nawet nie zauwazyli, że glamour juz było, czyli musiało być bardzo malo egzemplarzy, dziwne, celowo?
        • buanitka Re: Do Wrocławianek 13.04.12, 23:56
          Tak, przy Kazimierza smile tak bardziej na rogu z Krupniczą. Spróbuję wkleić mapkę - patrz tam gdzie literka A - w tym budynku

MAPA
    • pia_ Re: Do Wrocławianek 15.04.12, 13:03
      Byłam wczoraj popołudniu w Empiku w Magnolii - policzyłam i na półce było dokładnie 20 szt Glamoura z kartą smile
      • a.g.a.t.a.r Re: Do Wrocławianek 15.04.12, 15:18
        Wczoraj widziałam w Almie w Bielanach smile Nie wiem czy to Twój rejon ale było kilka numerów.
    • pade Re: Do Wrocławianek 16.04.12, 08:42
      już mam, mąż mi kupiłsmile
      dziękuję Wam
      • miska27 Re: Do Wrocławianek 19.04.12, 10:44
        czy ktos jeszcze widzial gdzies glamour????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka