mikaaan 18.04.12, 16:37 Dziewczyny, czy mogę na siebie jako osobę fizyczną mieć 2 konta na Allegro? I czy mogę do każdego z tych kont przypisać inną kartę Payback? Zgodne to z regulaminami Payback/Allegro jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Payback Allegro - pytanie 18.04.12, 16:52 Na allegro możesz mieć dowolną ilość kont, warunek jest taki, że każde konto musi być na inny adres mailowy Karty payback też możesz dopisać Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Payback Allegro - pytanie 18.04.12, 18:10 na każde konto MUSI być inna karta payback. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Payback Allegro - pytanie 18.04.12, 19:27 o innym numerze, zresztą nawet nie da się zapisać o tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Payback Allegro - pytanie 18.04.12, 18:16 Ja do karty Payback dostałam kartę dodatkową, z innym nr, np dla kogoś z rodziny. Zbiera się wspólnie pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
sorygregory78 Re: Payback Allegro - pytanie 19.04.12, 14:56 zbiera sie razem punkty jeśli oby dwie karty połączysz w panelu payback w zakładce Mój payback- połącz konta lecz w chwili obecnej nie polecam łączenia bo jeśli oby dwie karty założysz na 2 różne osoby to będzxiesz dostawała 2 razy np. kupony promocyjne a jak juz na jednej i 2 karcie uzbierasz sporo pkt. to wtedy dopiero je połącz ze soba Odpowiedz Link Zgłoś