Dodaj do ulubionych

Wózek bebecar ?

21.06.04, 10:59
Dziewczyny co sądzicie o wózku bebecar model Raider AT+. Mam okazje kupic
taki wózek troche taniej ( zeszłoroczna kolorystyka) i mocno sie zastanawiam.
Będe wdzięczna za wszystkie opiniesmile
Obserwuj wątek
    • kozka76 Re: Wózek bebecar ? 21.06.04, 21:15
      Ja też się zastanawiam nad kupnem tego wózka. Pytałam trochę i użytkownicy są
      zadowoleni.
      • mieszko02 Re: Wózek bebecar ? 22.06.04, 21:17
        W Raiderze At+ jeździ już moja druga pociecha (w tym samym!). Ma kilka minusów,
        ale nie zamieniłabym na inny. Nie bedę sie rozpisywac, poczytaj na forum, dużo
        tu napisano o Raiderze
        • leigh4 Re: Wózek bebecar ? 23.06.04, 22:01
          Bezapelacyjna rewelacja!!! Jeździm y nim już pół roku, najpierw w gondoli teraz
          w spacerówcei i jest bezkurencyjny. Wbrew obawom nic w nim nie skrzypi, nie
          zacina się, nie psuje się, a był testowany w najtrudniejszym terenie: zima,
          oblodzone i zaśnieżone gorskie drogi. Super elegancki przy okazji. Podobno
          tracker niestety troszkę gorszy(wbrew tytułom), więcej bajerów, ale kosztem
          amortyzacji i wytrzymałości(skrzypienie). Ale wygląda za to super(raider
          zresztą też). Oj, zresztą nie ma po co go reklamować: popytaj mam na spacerach.
          Ale lojalbnie uprzedzam, że wózki bebecara i raider io tracker to nie są wózki
          filigranowe: porównując do samochodów to raczej Jeep niż niż osobowy. Ale nie
          ma cudów: albo dobra amortyzacja albo waga - i tu nie ma wyjątków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka