kamilamama 25.05.12, 15:37 Chciałabym kupić dla córeczki (3-letniej) fotelik do zamontowania na mój rower.Bardzo proszę polecić sprawdzony model.Nie mam doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perspektywa13 Re: fotelik na rower 25.05.12, 16:40 Dla 3 latki to już on za wiele nie posłuzy. My kupiliśmy roczniakowi i słuzył tak do 4, 5 roku, bo potem przesiadł się na rower. Dziś ma lat 6 i niby wagowo się mieści, ale jakoś nie wyobrażam takiego w takiej karocy Jeździ więc w nim 2 latek.Ja polecam hamax siesta, tylko cena niezachęcająca. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamama Re: fotelik na rower 25.05.12, 20:24 Dzięki.Chodzi mi właściwie o ten sezon.Może znajdę gdzieś używany,a dobry.Ciągle brakuje mi czasu ,a tak spędzę chwilę z córcią i przy okazji trochę ruchu zaliczę Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: fotelik na rower 25.05.12, 20:29 Jamach sjesta jest teraz w drastycznie za 249 pln. To foteliki pasujące na każda ranę, my kupiliśmy smiley, bo nasza 3 latka nie śpi na rowerze. A gdybym montowali u siebie na bagażniki to kupiłabym Bobike maxi tour. iza Odpowiedz Link Zgłoś
e-magda Re: fotelik na rower 26.05.12, 13:37 My mieliśmy Polisport Wallby Evolution, sprawował się ok, Córka ma już 6 lat więc nie chce jeździć w foteliku, czeka go więc allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
pikolo99 Re: fotelik na rower 26.05.12, 14:06 My mamy foltelik Kettler i myslę, ze nie zamieniłabym go na żaden inny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: fotelik na rower 26.05.12, 16:33 Hamax siesta.W decathlonie teraz za 249,99 zł. Jest fajny bo ma regulacje odchylenia i mozna go odsunac wiec dziecko ma wiecej luzu od naszych plecow niz w tanszych modelach. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: fotelik na rower 26.05.12, 23:37 Kettler Flipper. Jest rewelacyjny. Nasza 4,5 - latka w nim jeździ (105cm, 17kg) i myślę, że i w przyszłym roku się spokojnie zmieści. Córka zaczęła niedawno jeździć sama na rowerze, ale dalej ćwiczy i na dalszą wycieczkę jeszcze nie pojedzie - wtedy wsiada w fotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek-79 Re: fotelik na rower 27.05.12, 18:53 Ja polecam holederski fotelik Qibbel montowany na bagżniku. Nie wszystkich rowerów pasują foteliki montowane na rurze podsiodłowej. Nasz fotelik jest bardzo mocny, idealnie sprawdza sie na wycieczkach. A i montaż jest prosty i szybko można zdjąć fotelik. Do klasycznych damek holenderskich ( ja mam batavus) i do roweru sportowego elektrycznego nie pasowało mocowanie do rury podsiodłowej. Trzeba to sprawdzić przed kupnem fotelika. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ma.hu Re: fotelik na rower 29.05.12, 22:18 Nikt nie wie jaki masz rower wiec trudno ocenić jaki model będzie do niego pasował. Kupiłam rower z myślą o jeździe z dzieckiem. Niestety wybrałam taki model, że mąż musiał się nieźle nagimnastykować aby zamontować fotelik na ramie podsiodłowej. Na szczeście się udało choć wydawało się to niemożliwe. Nawet sprzedawcy mówią by kupować fotelik biorąc rower ze sobą i chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś