monika78kr 15.06.12, 17:15 Poszukuję dla dziewczynki 8-letniej; czy są w ogóle takie na starsze dzieci, większe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 17:42 ręczniki z kapturem największe jakie widziałam są 100x100 cm natomiast są poncha z kapturem dla większych dzieci, z ręcznikowego materiału frotte - w tk maxx widziałam niedawno coś w tym stylu mam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 20:25 Tak, chodzilo mi wlasnie o takie poncho, ale kupowalam je dla dzieci gdy byly male i nie wiem czy dla starszych dzieci sa w ogole dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 20:52 dokładnie ... w tkmaxx bywają chyba największe jakie widziałam... ostatnio (i już na Śląsku ich nie ma) były al'la kwiatowa panienka i obrzeże kaptura miało puchate płatki moja 8latka całkiem zachęcona ew. zakupem, ale jej koleżanka która takowy dostała zakazała zakładania go sobie były bardzo długie w porównaniu do innych, spr. rozmiarówkę i miały wzrost: 110cm osobiście - nie kupiłam (mam parę mniejszych nieco z ... lupków) za to pozwoliłam córce również w TKmaxx wybrać sobie najzwykleszy ręcznik plażowy (a miewają super wzory) i wybrała w wielkie truskawki (dla siebie i brata) Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 21:18 krasulas, pamietasz ceny tych poncho i recznikow? potrzebuje jeszcze fajne klapki plazowe - calosc jest na prezet - moze kupowalas jakies fajne ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 21:47 ręczniki kapturowe były po 36-39zł klapki w Tkmaxx japonki są, ale głównie Quicksilver i Roxy na 8latkę coś tam można kupić - warto zaglądnać na dział "plażowy" z damskimi klapkami (tam małe też bywają) ale ... szczyt - część idąca na podbiciu dosyć sztywna jest - nie wiem czy nie uwierają osobiście nam chyba najlepiej podchodzą klapki H&M i tam są faktycznie fajne (fuksja z kwiatkiem na szczycie), ale maks rozmiar to chyba 31 (dla nas za już mały) zerknij może do Reserved? ale japonki z Re córkę potrafią uwierać a może strój kąpielowy w prezencie zamiast ręcznika - w H&Mie są fajne - tęczowe i do tego klapki? jeśli masz dostęp do TKmaxx polecam kuknąć jednak na ich ręczniki - nieraz bywają w kilku miejscach są kapitalne - moja córka ma jeden w wielkie kolorowe grochy/wielki/mięsisty idealny do odpoczynku na piasku (teraz ma truskawkowy - również bardzo oryginalny) ceny mniejszych ok.39zł, duże 49zł a jeszcze... a propos prezentów... moja córka dostała ostatnio własny/prywatny zestaw kosmetyków - Bubchen'a - żel, szampon, krem, balsam - strzał w 10tkę! (no, ale to nietrwały prezent) ps. ręcznik z kapturem 9latka (za rok) chyba nie założy Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 15.06.12, 22:40 Bardzo Ci dziekuje za pomysly. Tkmaxx mamy, wiec napewno obejrze te poncha i reczniki. Stroj i klapki tez moglyby byc, tych teczowych strojow chyba nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 16.06.12, 00:30 Polecam takie okrycie plażowe jak z Gymboree: s7ondemand1.scene7.com/is/image/Gymboree/140095307?$PRODMAIN$" border="0" alt="https://s7ondemand1.scene7.com/is/image/Gymboree/140095307?$PRODMAIN$"> Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 16.06.12, 08:54 Cudo, ale jak to miec na przyszla sobote? Czy w ogole ktoras sieciowka w PL robi takie okrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 16.06.12, 10:08 na www nie ma wyboru na all. również ale! one kraciaste a nie tęczowe i tak... ładna krata jest na 122/128cm i do tego są cieńkie czapki "dżokejki", klapk z kwiatkiem czapkę mamy - boska! (kratka róż/turkus itd) a na 134/140cm są w kratę nieco inną do tego kupujesz klapki, chustkę na włosy albo spinki i masz! ale...jeśli to drobna 8latka to 122/128cm będzie ok (134... za duży) aaaa i te stroje nie są objęte wyprzedażą! jeszcze z pomysłów - moja córa dostała niedawno zestaw Top Model w wielkiej teczce (do wyklejania, projektowania modelek itp) fajny bardzo (kupiony w księgarni) są też gazetki za ok.7zł do tego możesz kupić prawdziwe kosmetyki typu żel... i masz! niestety to wiek kiedy dziewczynka ma juz bardzo dużo - lalki, książki... a z książek - hitem okazała się książka - "Jestem dziewczyną, jestem chłopakiem" z Matrasa na % za 14,90zł (dorastanie, róznice płci itd) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 16.06.12, 10:25 Krasulas, jestes niezawodna. Z Top Model kupilam dla tez Funny Farm, bo to wielka milosniczka zwierzat. Do tego chce wlasnie cos plazowego, ale nie chce przesadzac z budzetem, zostaje mi 50 zl i mysle ze w tej cenie to albo sam recznik/poncho, albo klapki + cos na glowe ewentualnie. A stroje w kratke kojarze, bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Ręcznik plażowy z kapturem dla starszego dzie 16.06.12, 15:28 Monika- tam gdzie jedziecie, bez trudu kupisz to czego potrzebujesz tj. ponczo, kramy ciągną się od Lambi do samego miasta. Sama tam mojej młodej kupiłam takie właśnie poncho chyba za 6Euro, myślę że przy tym wyborze i większe się trafi...a jak nie to zrobisz dziurę na głowę w tym standardowo dużym ręczniku plażowym i już- kaptur to w tych temp. nie jest mus Mi te poncha potrzebne dotąd były tylko we wrześniu nad m. Środziemnym i zawsze nad Bałtykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr mielin 16.06.12, 19:07 Aniu - zaintrygowalas mnie! Skad wiesz gdzie jedziemy na wakacje? Pomysl na prezent jest dla kolezanki corki, dla swoich dziewczyn mam zwykle reczniki plazowe i nie szukam niczego, choc wdzianko z gymboree kuszace Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: mielin 16.06.12, 20:31 Przypadkiem znalazłam coś na innym forum, miłośniczką którego kraju jestem WIELKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś