Dodaj do ulubionych

kupilam dzis Topgala

12.07.12, 19:34
hej
Zdecydowalam i dzis pojechalam z synem do sklepu (Krakow) celem obejzenia plecakow.
Zakupilismy ten z motywem silnika.
W sklepie obejrzalam chyba wszystkie jakie byly. Ogolnie moje wrazenia sa takie
1. plecaki duzo ladniejsze niz na zdjeiu w neie
2. cena jak w necie
3. plecaki z kolekcji dziewczeej przeurocze.
4. w porownaniu z Taigerem ktorego syn mial rok Topgal jest
- bardziej pojemny, mam wrazenie ze dostepnosc do kieszeni jest latwiejsza. syn narzekal ze w taigerze przeszkadzala mu klapka,
- taiger ma mniej miejsca w srodku, choc na podreczniki do klasy 1-3 uwazam ze wystarcza,
- Topgal jest dosc zgrabny, ale Taiger moim zdaniem bardziej
Wybralismy plecak z silnikiem poniewaz w porownaniu z np tym z dinozaurem jest lzejszy i to zdecydowanie. jak podnioslam tamten plecak to zrobil na mnie dosc negatywne wrazenie.

dodam ze syn idzie do klasy 2. ma obecnie 128 cm, wazy 28 kg. plecak lezy bardzo dobrze.

mam nadzieje ze ten plecak posluzy lepiej tzn mam nadzieje ze jakosiowo bedzie lepszy niz Taiger.
Obserwuj wątek
    • gosjana Re: kupilam dzis Topgala 12.07.12, 19:44
      s.ivona napisała:
      > 3. plecaki z kolekcji dziewczeej przeurocze.

Ogladałaś dziewczęce plecaki? Który byś wybrała dla dziewczynki o wzroście Twojego synka?
      Co powiesz o tych plecakach:
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,135789899,137214972,Re_To_i_ja_doloze_fotke_Topgal_z_silnikiem.html?

Topgal z silnikiem nosi mój syn, będziecie zadowoleni smile
      • s.ivona Re: kupilam dzis Topgala 12.07.12, 21:28
        powiem tak, wszystkie plecaki sa sliczne, ae mnie najbardziej pasuja te ktore nie maja tych dwoch kieszeni naszytych z przodu, poniewaz sa wyrazniej lzejsze, bardziej zgrabniejsze. ja ogladalam
        CHI 604 z delfiniem, byl przeslizny i chyba z tych trzech ktore podalas wybralabym wlasnie jego.

pozostale tez byly ladne, duzo miejsca w srodku i wlasciwie niczym nie roznlysie od siebie poza wlasnie tymi dwoma kieszeniami, tore powoduja ze placak robi sie ciezszy i mniiej zgrabny
        • dorga1 Re: kupilam dzis Topgala 12.07.12, 21:38
          A gdzie w Krakowie jest największy wybór różnych plecaków. Syn jest bardzo szczupły i chciałabym zobaczyć czy plecak będzie dla niego dobry?
          • s.ivona Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 08:44
            jedyny sklep z tymi plecakami tzn topgalami jest na ul Pilotow 22. to jest przy rondzie mlynskim.
            Byly tam tez plecaki innych firm, ale nie wiem jakich bo nie patrzylam dobrze. widzialam np plecaki z firmy lego.

byly tez plecaki Herliz.

• s.ivona Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 08:47
              sklep nazywa sie pinokio
          • dammma Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 08:51
            s.ivona- a mogłabyś wkleić zdjęcie synka z plecakiem. Mój też ma 128cm i zastanawiam się właśnie czy topgal czy tiger. Ten z silnikiem też mi się podoba. A przymierzałaś może inne-jakie wrażenia?
            Mi najbardziej podoba się z kameleonem, ale nie wiem, czy nie będzie za obszerny-mierzyłaś go synkowi?
        • gosjana Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 09:51
          dzięki ivona smile
    • koala0405 Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 09:03
      Mi też podobają się te plecaki bo są naprawdę bardzo dobrej jakości. Córka dostała dwa plecaki Topgala i jeden służył jej trzy lata. Póżniej chciała już tylko cienki plecaczek. Teraz pomimo, że chcę jeden nowy Topgala odsprzedać nie ma chętnych. Może w sierpniu się uda a może ludzie jeszcze się do nich nie przekonali? Nie wiem... Najwyżej oddam do domu dziecka.
      • dammma Re: kupilam dzis Topgala 13.07.12, 09:15
        Może nie są tak powszechnie znane, bo nie ma ich w wielu sklepach.
        Ale namieszałam- syn ma 123cm-ale ten z kameleonem jest ciut mniejszy-przynajmniej z wymiarów ze strony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka