Dodaj do ulubionych

Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupię?

23.07.12, 18:05
Poszukuję dwuczęściowego stroju kąpielowego dla dziewczynki w rozm 122-128. Nigdzie nie mogę namierzyć. Albo nie ma rozmiarów albo tylko jednoczęściowe. Może ktoś się orientuje gdzie jeszcze znajdę, oczywiście najlepiej na wyprzedaży.
Obserwuj wątek
    • mariannamm Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 23.07.12, 18:18
      Widzialam w Kappahlu w Galeri Mokotow nie jakies super ale sa.Jezeli w Warszawie to moze lepiej podzwonic i poszukac po sieciowkach jest gdzie wiec cos sie moze jeszcze znajdzie.
      • agni71 Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 23.07.12, 18:47
        Marks& Spencer, ale raczej w regularnych cenach, przecenionych mało.

A tak poza tym, serio nie ma nigdzie? Mnie sie wydaje, że wszędzie pełno strojów kapielowych, w różnych rozmiarach. Poza M&S, widziałam stroje (ale nie wiem na 100% czy w poszukiwanym rozmiarze) w Gap, Accessorize, Zara (niewiele), H&M (dośc dużo). Pewnie są też w Smyku, Reserved, C&A, Mothercare. W Wójciku widziałam, ale ze 2 tygodnie temu. O, i jeszcze w Okaidi.
    • pia_ Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 23.07.12, 19:38
      Dzisiaj kupiłam młodej w Cubusie strój 2 cz przeceniony z 69,99 zł na 19,99 smile. Większość strojów była po 19,99, ale były takze po 14,99. W rozmiarze 122/128 było dużo modeli. Jeszcze w outlecie Calzedonii widziałam stroje 2 cz w tym rozmiarze po 16,90 - bardzo ładne.
    • mamami Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 24.07.12, 09:27
      Dziękuję dziewczyny. Ja mieszkam w niewielkim mieście i w naszej małej galeryjce są totalne pustki. Na długie zakupy nie znajdę już czasu przed urlopem także Wasze rady bardzo mi pomogą. Spróbuję podjechać gdzieś do Cubusa, może się uda.
      • an_ni Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 24.07.12, 11:55
        w Smyku kupilam, tani 20 zl na wyprzedazy
      • pia_ Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 24.07.12, 16:42
        Dzisiaj w rekids stroje były po 19 zł
      • kotiki Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 24.07.12, 17:32
        widziałam w pepco tanie dwuczęściowe stroje. pewnie były przecenione bo teraz mają akcje wyprzedażową a jeśli nie to tam i tak tanio.
        • krasulas Lindex 25.07.12, 13:15
          nie wiem czy masz dostęp do tej sieci....
          prześliczne są w Lindexie - masa modeli przecenionych (niekoniecznie wiszą na wieszakach z info o %)
          ceny pierwsze to 49-59zł, po przecenie 34-39zł, ale w ramach akcji "kup 2, płac za 1" osobiście kupiłam 2 sztuki...
          chyba najładniejsze fasony (w sumie ok. 8) jakie widziałam w sieciówkach w tym sezonie
    • mamami Re: Strój kąpielowy dla dziewczynki - gdzie kupi 25.07.12, 19:41
      Kupiłam dziś w końcu w H&M w regularnej cenie, wrrr... 49,90. Cóż tak to jest jak się ma sklerozę i o dziecku zapomni. Niestety przed wyjazdem już nie znajdę czasu, żeby pojechać gdzieś dalej, poza tym jak dorzucę paliwo i czas to te 49 zł wydaje się małą sumką wink Musze się jakoś pocieszyćwink Jedyny pożytek, że dziecko zachwycone. Pozwoliłam wybrać, zdecydowała się na najbardziej tandeciarski jaki był (całe dwa fasony do wyboru w jej rozmiarze). Róż w srebrne groszki z mega kokardą z przodu smile)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka