Dodaj do ulubionych

next -polska strona internetowa

02.08.12, 13:28
Czy ktoś robił tam ostatnio zakupy i miał problemy z płatnością? Od dwoch dni próbuję zapłacić za towar i niestety ciągle pojawia mi się komunikat, iż wystąpił błąd podczas próby podjęcia płatności.
Obserwuj wątek
    • kasiekm84 Re: next -polska strona internetowa 02.08.12, 14:44
      Płaciłam w poniedziałek, w środę już ciuszki przyjechały kurierem. Trzeba mieć kartę kredytową albo debetową z taką opcją płatności, np. Visa.
      • elli04 Re: next -strona internetowa problem z płatnością 08.11.12, 08:58
        U mnie to samo, nie mogę płatność nie przechodzi, chcę zapłacić kartą debetową Master Card i wciąż pojawia się informacją o błędzie???
    • mea8 Re: next -polska strona internetowa 02.08.12, 16:34
      Robilam zakupy wczoraj, platnosc przeszla bez problemu.
      • dianaro Re: next -polska strona internetowa 09.08.12, 19:04
        Możecie mi napisać jaki jest koszt dostawy ubranek do Polski i czy jest ona zależna od wartości zamówienia?
        • sdec Re: next -polska strona internetowa 09.08.12, 19:16
          Koszt wysyłki, niezależnie od ilości zamówienia, wynosi 0zł.
          • kasikrj Re: next -polska strona internetowa 08.11.12, 14:52
            a możecie podać adres tej polskiej stronki NEXT?
            • patatajowa Re: next -polska strona internetowa 08.11.12, 15:10
              www.nekstdajrekt.com
            • aleksandra1977 Re: next -polska strona internetowa 08.11.12, 15:23
              www.nextdirect.com
              ustaw sobie kraj na Polska, to bedziesz miala ceny w zlotowkach.
    • home.sweet.home Re: next -polska strona internetowa 08.11.12, 15:21
      Zamawiałam i płaciłam przed godziną, wszystko było ok (karta Master Card).
    • magda.kucewicz Re: next -polska strona internetowa 29.11.12, 23:58
      Ula_19, udało ci się w końcu? Mi od trzech dni odrzuca płatność, a wszystko z visą na pewno gra. Wygląda na to, ze lipny system mają. Jeszcze w Anglii przy płatności kartą z Barclaysa również miałam problemy.
      • ula_19 Re: next -polska strona internetowa 30.11.12, 09:25
        Tak, udało się, zadzwoniłam do banku i okazało się, że nie miałam ustawionego limitu na karcie. Musiałam tylko "naładować" kartę i poszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka