Dodaj do ulubionych

Klocki konstrukcyjne - pytanie

14.08.12, 14:07
Zauroczył mnie zestaw "Grunwald" marki Cobi ( cobi.pl/zabawki/klocki/grunwald/ ), chcę kupić bratankowi na urodziny, ale... czy znacie klocki tej marki? Jak się mają do Lego i innych? Warto kupić? Trzeba przyznać, że pomysły mają świetne...
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 14.08.12, 14:10
      A ile bratanek ma lat?
    • malibu_stacy Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 14.08.12, 23:54
      Cobi bez problemu pasuje do Lego, jakościowo też nie odstaje.
      Ja mam Boeingi i Wild Story i naprawdę podobają mi się te zestawy. Tylko figurki są takie sobie (ale zwierzątka za to super).
      • 1listekzielony Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 10.09.12, 15:11
        Dzięki za odpowiedź smile Młody ma lat 9 i lubi takie klimaty, wiec chyba się zdecyduję, skoro jakość jest ok smile
        • 1listekzielony Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 10.09.12, 15:12
          Swoją drogą weszłam dzis na ich stronę i padłam: cobi.pl/zabawki/klocki/monsters-vs-zombies/cmentarz,art,5730.html - podobno to zestaw już od 5 roku życia big_grin
          • malibu_stacy Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 10.09.12, 23:28
            Lego ma teraz też taką serię - Monster Fighters. Też zombiaki, wampiry, mumie i cmentarze. Więc wszystko w porządku wink
            Ta z Cobi podoba mi się połowicznie, ale za to wkrótce będzie Scooby-Doo. Ale nie mogę się oprzeć tym wypływającym glutom wink
    • sylaluk1 Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 11.09.12, 02:07
      Sprawdz czy bratanek ma np Lego, bo jesli tak to Cobi go bardzo rozczaruje.
      Nie da sie porownac tych dwoch firm, Cobi jest beznadziejnie twarde, szybko sie łamie, czasem ciężko utrzymać konstrukcję po zbudowaniu i klocki są dość ostre
      • 1listekzielony Re: Klocki konstrukcyjne - pytanie 11.09.12, 09:35
        Tak, ma Lego, on w ogóle lubi klocki... Ale to chyba nie problem, w końcu to już duży chłopak, wie że każda zabawka ma swoją specyfikę, jest zrobiona z innego materiału itd.?
        Dziękuję wszystkim za opinie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka